Şimdi Ara

Maanvgat-Antalya Havaalaanı ukaşım sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pazartesi tatil için Antalya Manavgat'a gidiyorum. Gidişle ilgili bi problemim yok. Otobüsle gidicem.

Ancak dönüşle ilgili Antalyalı ve ya orada tatil yapmışterübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Öncelikle dönüşte ilk olarak Çolaklı kavşağından Antalya merkeze ulaşmam lazım. bunu için sanırım Manavgat - Antalya dolmuşları varmış. Bunlar sık geçer mi ve ne kadardır. İkinci sorun ie Merkezden Havaanalanı taksiyle ne akdar tutar onun yerine Havaş mı tercih edilmeli?

Cevaplarsanız çok müteşekkir olurum sizlere zira biran önce PERT analizini yapmam lazım uçak alternatifli ulaşımla ilgili: )

• quote:

Orjinalden alıntı: erhane

Arkadaşlar bu pazartesi tatil için Antalya Manavgat'a gidiyorum. Gidişle ilgili bi problemim yok. Otobüsle gidicem.

Ancak dönüşle ilgili Antalyalı ve ya orada tatil yapmışterübeli arkadaşlardan yardım talep ediyorum. Öncelikle dönüşte ilk olarak Çolaklı kavşağından Antalya merkeze ulaşmam lazım. bunu için sanırım Manavgat - Antalya dolmuşları varmış. Bunlar sık geçer mi ve ne kadardır. İkinci sorun ie Merkezden Havaanalanı taksiyle ne akdar tutar onun yerine Havaş mı tercih edilmeli?

Cevaplarsanız çok müteşekkir olurum sizlere zira biran önce PERT analizini yapmam lazım uçak alternatifli ulaşımla ilgili: )

kardeş ilk sorun için sadece manvgat değil alanya vb arabalarıda vardır en fazla 15 dak beklersin

2.sorun içinse taksi antalya merkezden 20 ytl ye gidiyor (doğugarajından) havaalanında 30 olabilir diyorum

havaş 5 ytl idi belki 7-8 olmuştur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul - Biga En Kısa Yol
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.