Şimdi Ara

Maaşa göre bedelli - 6 ay askerlik kıyaslaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,açıköğretime kayıtlı olduğum sürece Aralık 2022ye kadar askerliğim tecilli.

Yas 26 - Maas 3800(vergi dilimine girene kadarki en yüksek alacağım tutar)
    Ve evliyim, çocuk yok.

Şuan 6 ay askere gidersem ortalama 6 buçuk ay maaş alamayacağım ve sosyal hayatımdan, evimden uzak kalarak ortalama 25 bin tl maaş kaybım olacak

Bedelli yaparsam 35 bin tl bedelli + 1 buçuk maaş (ortalama 5 bin tl) = 40 bin tl param gitmiş olacak

Kendinizi benim yerime koyun bu şartlarda siz olsanız ne yaparsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 27 Ocak 2020; 23:52:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bedelli yap hatta maaşin olmasa bile bedelli yap.6 aylik gidipte 1 hafta sonra pisman olup birak 30u simdi ki kafam olsa 60 bin veririm diyen dolu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 27 Ocak 2020; 23:56:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HER TÜRK ASKER DOĞAR

• Upupup

• Bana çok fazla geldi 35 bin 6 ay gidiyorum şubatta. Çıkarken tazminatımı da alıcam. Ama eğerişin iyiyse ve başka şeyler düşünmüyorsan bedelli git

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Sözleşmeli memurum hocam tazminat alma gibi bi dururum da yok şuan. Hatta giderken son maaşın bi kısmını geri ödemem gerekecek maaşı peşin verdikleri için

• İşin riske girmeyecekse dönünce devam edebileceksen 6 ay git derim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Askerlikten korkulması saçma. Ben yedek subay olarak yaptım 1 yıl. Geçiyor zaman bir şekilde.

35 bin verirsen 2021'de gideceksin. O yıl içerisinde de herhangi bir celbe yazabilirler. Örneğin şimdi parayı yatırırsın ve 2021 Eylül'üne gidebilirsin ki şu andan itibaren gitmene 1.5 yıl vakit olmuş olacak. O zamana kadar bekleyip kendini yiyeceğine, gidip gelip bitirmiş olursun. 6 ay çabuk geçecek bir zaman dilimi. Hiç gitmesen anlarım ama zaten 1 ay da eğitim için gitmen gerekli. Yani hali hazırda her türlü işten de ayrılma durumu söz konusu.

35 bin lira verip askerliği 5 ay kısaltmak bana mantıklı gelmiyor. Bu fiyatlara bedelli yapacak adamın zengin olması lazım, aylık 3800 tlye çalışan birisinin girmesi gereken bir borç değil bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.