Şimdi Ara

Maaşı Aldım Patron 1.100 TL Verdi Şimdi ne yapmalıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
11.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: costanT14

makbuzla kanıtlarsın makbuz alman lazım

yoo makbuzda vermiyo sadece maaşdan bi kaç gün sonra bi kağıt imzalatıyo maaş aldığına dair.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.hız

Yazik la adama bak.3 yildir ekmegini yedigi adami sikayet edip zarara sokturma pesinde.

verdiği parayla anca ekmek yenir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 26 Ocak 2016; 15:07:15 >
  • Hocam o işler 170den oluyor ben bi kere konuştum ilgilenmişlerdi.Bilmeyen yada sallamayan birine denk gelmiş olabilirsin tekrar aramını tavsiye ediyorum.Kanıtlamak için ne yapabilirim diye sor

O işte kalmazsın patronun hakkını yiyecek bir an önce çıkmanı tavsiye ederim
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    Çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına şikayet edebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

Hocam o işler 170den oluyor ben bi kere konuştum ilgilenmişlerdi.Bilmeyen yada sallamayan birine denk gelmiş olabilirsin tekrar aramını tavsiye ediyorum.Kanıtlamak için ne yapabilirim diye sor

O işte kalmazsın patronun hakkını yiyecek bir an önce çıkmanı tavsiye ederim

benim planım maaşı aldıkdan sonraki gün şikayet edip oraya gitmemek. artık bıktım zaten burdan. sadece çıkarken hakkımı alıp (tazminat) çıkmak istiyorum. %99 asgari ücretin yani 1.300 ün altında vericek çünkü. biraz daha araştırcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 26 Ocak 2016; 16:24:08 >
  • Her ayın 15'inde bodro çıkartılır, orda yazan ücret 1300 TL'nin altında olmamak zorunda eğer 1300 TL'nin altında ise Asgeri Geçim İndirimini (Devletin size verdiği para) cebe atıyodur maliye bakanlığına şikayette bulunmanız yeterli olucaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Her ayın 15'inde bodro çıkartılır, orda yazan ücret 1300 TL'nin altında olmamak zorunda eğer 1300 TL'nin altında ise Asgeri Geçim İndirimini (Devletin size verdiği para) cebe atıyodur maliye bakanlığına şikayette bulunmanız yeterli olucaktır.

bordroda gerçek ücret yazıyoda elden verdiği için az veriyo tabi maaşı
    Bodrada yazan tutar nedir ?
  • quote:

Bodrada yazan tutar nedir ?

1090 yada 1000 tam emin değilim
    Tamam resmi aldığın paradır bodroda yazan, bodronun bi fotoğrafını çekmen yeterli :)
  • quote:

Tamam resmi aldığın paradır bodroda yazan, bodronun bi fotoğrafını çekmen yeterli :)

orda 1300 yazacak zaten ama elden verirken ben şu kadar veriyorum işine gelirse diyecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

ALO 170'i ara ve durumu detaylı şekilde bildir.

• quote:

Yazik la adama bak.3 yildir ekmegini yedigi adami sikayet edip zarara sokturma pesinde.

şükürcülerde toplanmış adam zaten öylesine alıyor demi parayı
  • s.hız kullanıcısına yanıt
    Asgari ucreti veremiyorsa cikarsin o isciyi ne diye calistiriyor. Adam zaten cikartsa cikacak sirf tazminati icin kafa patlatiyo hakkimi nasil alirim diye.

Elemani calistir calistir paraya gelince para kazanamiyoz senin alman gereken bu ama ben bu kadar veriyorum sana de. Yok oyle 3 kurusa 5 kofte. O eleman ona para kazandiriyorsa hakkini eksiksiz verecek. Zarar ettiriyorsa cikartsin. Illaki asgari ucrete calisacak yer bulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1-Sukurcu oldugumu iddaa etmedim.
    2-oylesine aliyor da demedim.
    Biryerinizden uydurup kucuk beyninizle bana laf sokmaya calismayin. Su an ne is yapilsa elemanlara verilen bu paralarla is yapilmiyor para kazanilmiyor. Halkimiz tabiki daha iyi paralar kazanmali ama durum ortada. Isveren iyi para kazansa keske de daha fazla verse. Burda da devletin etkisi devreye giriyor. Kalkinma hamlesini gerceklestiremedikleri icin isveren ve isci bu halde.

nerden biliyon iyi para kazanmadığını. adam 10 liranın hesabını yapıyo parası olmadığından değil yapısı öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 27 Ocak 2016; 9:11:20 >
  • Affetme hocam geçir...Senin hakkını yiyorsa başkaların haklarını da yer... Göz yumma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KırmızıElma

Asgari ucreti veremiyorsa cikarsin o isciyi ne diye calistiriyor. Adam zaten cikartsa cikacak sirf tazminati icin kafa patlatiyo hakkimi nasil alirim diye.

Elemani calistir calistir paraya gelince para kazanamiyoz senin alman gereken bu ama ben bu kadar veriyorum sana de. Yok oyle 3 kurusa 5 kofte. O eleman ona para kazandiriyorsa hakkini eksiksiz verecek. Zarar ettiriyorsa cikartsin. Illaki asgari ucrete calisacak yer bulur.

aynen zaten sigortalı çalışan 2 kişiyiz diğer 3 4 kişi genç onları çırak okuluna kaydettiriyor sigorta yapmadan asgari ücretinde altına çalıştırabiliyor o şekilde. bende 3 senedir burdayım 1300 veremiycekse beni iplemiyo demektir. bende işi iplemem öyle olursa dediğim gibi 1300 ün altında olursa ertesi gün gitmiycem şikayet dilekçesi göndericem artık ne çıkarsa sonuç bakıcaz

• Hakkını koru yok ekmek yediği yeri taşlayan falan denmiş. Onlar mal sen onlara bakma geçir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partizan3407

Hakkını koru yok ekmek yediği yeri taşlayan falan denmiş. Onlar mal sen onlara bakma geçir.

geçirebilirsem geçiricem. hadi abi ben çıkıyorum deyip tazminat ve işsizlik maaşı hakkımı yakmak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.