Şimdi Ara

Maaşı Aldım Patron 1.100 TL Verdi Şimdi ne yapmalıyım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
11.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aralık 2015 bodrosu bu. ocak ayın ki yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Türk -- 8 Şubat 2016; 18:06:18 >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    yaşın kaç senin korkak kardeş
  • şimdi sana birşey söyleyeceğim. bankacılık sistemi tam oturmadığı zamanlarda elden para almak geçerliydi. ama artık eşşek gibi s... s... bankaya yatıracak parayı.
    o imzaladığın şeyin hiçbir hükmü yok.

ben ki fabrikadan kavga ederek ayrıldım. sinirden herşşeyi imzaladım. imzaladığımdan birisi de fabrikadan hiçbir alacağım kalmamıştır hertürlü hukuki durumdan feragat ettim şeklindeydi.

ama yeni kanuna göre kimse kimsenin dava açma hakkını veya alacak vereceğini bir imzayla kesemez hükmü varmış. istersen 40 tane bodro imzala hiç bi s.... olmaz.

şimdi sen benim soruma cevap ver benim dediklerimi yapacak cesaretin var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Türk

aralık 2015 bodrosu bu. ocak ayın ki yok mu

bordroyu bana vermiyo zaten birkaç gün sonra ocak ayı bordrosunu getirip imzalatatacak. daha imzalamadım ocak ayını
  • quote:

şimdi sana birşey söyleyeceğim. bankacılık sistemi tam oturmadığı zamanlarda elden para almak geçerliydi. ama artık eşşek gibi s... s... bankaya yatıracak parayı.
    o imzaladığın şeyin hiçbir hükmü yok.

ben ki fabrikadan kavga ederek ayrıldım. sinirden herşşeyi imzaladım. imzaladığımdan birisi de fabrikadan hiçbir alacağım kalmamıştır hertürlü hukuki durumdan feragat ettim şeklindeydi.

ama yeni kanuna göre kimse kimsenin dava açma hakkını veya alacak vereceğini bir imzayla kesemez hükmü varmış. istersen 40 tane bodro imzala hiç bi s.... olmaz.

şimdi sen benim soruma cevap ver benim dediklerimi yapacak cesaretin var mı?

var tabi kardeşim ne yapmam lazım şimdi. ayrıca ocak ayı bordrosunu daha imzalamadım getirmedi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 8 Şubat 2016; 18:12:19 >

• adım gibi eminim sen cumartesi de işe gidip mesai yapıyondur. mesai paraların nerede patronun BMW sine benzin parası olacak onlar...

siz kendinizi sömürtün onlar Bmw ye mazot atsın gezsin. siz yılda bir tatil yapacak durumda olamayın.

3 kuyruşun lafınıu yapacan bu şirketin aylık CİROSU NE KADAR SÖYLER MİSİN

KAHROLSUN KAPİTALİZİM
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    HEEEEEHHHHHHH HELAL OLSUN KARDEŞİM. ŞİMDİ HEMEN 170 İ ARA. DURUMU ANLAT. İMZALIYIM MI HÜKMÜ VARMI DE.
    SONRA ŞİKAYET KAYDI AÇTIR.

BEKLİYORUM 15-20 DK SONRA YAZ.

HADİ ARA 170 İ
  • quote:

HEEEEEHHHHHHH HELAL OLSUN KARDEŞİM. ŞİMDİ HEMEN 170 İ ARA. DURUMU ANLAT. İMZALIYIM MI HÜKMÜ VARMI DE.
    SONRA ŞİKAYET KAYDI AÇTIR.

BEKLİYORUM 15-20 DK SONRA YAZ.

HADİ ARA 170 İ

170 i aramayı düşünüyorumda zaten bi kere aramıştım ama şikayet kaydı yaptırmadım. sadece öyle bi durumda ne yapabilirim dedim daha ne maaş alacağım belli değildi ozaman ondan şikayet etmedim. ama arıycam. da asıl sorun sanırım 1100 tl aldığımı ispat etmek ve bunu nasıl yapıcam şu an bi fikrim yok
  • FARK ETTİM DE SİNİRDEN KELİME HATALARI YAPARAK YAZMIŞIM.

affedin kardeşlerim.
    2 iş yerini şikayet ettim. mahkemelerim daha yeni bitti. sinirim taze :)
  • quote:

FARK ETTİM DE SİNİRDEN KELİME HATALARI YAPARAK YAZMIŞIM.

affedin kardeşlerim.
    2 iş yerini şikayet ettim. mahkemelerim daha yeni bitti. sinirim taze :)

alo 170 e mi şikayet ettin. noldu bi sonuç alabildinmi. şikayet edince nasıl bi yaptırımda bulunuyolar. birde senin şikayet ettiğini söylüyorlarmı
  • kardeşim. şuan adam senin maaşını bankaya yatırmadığı için 0 TL ödeme yapmış bulunuyor. sen ne 1100 den bahsediyon.
    parayı bankaya yatırmak zorunda. kanunda bu yazıyor. 170 e sor bak benim dediğim gibi mi olacak. istersen 10 kağıt imzala bu birşeyi değiştirmez.

haaaaa ille gönlün rahat mı edecek. geçen ayın bodrosunu imzala diye çağracak. imzalamıyom ulan de resti çek. işten kovarsa 1-0 öne geçersin. tazminat bile alırsın.
    işten atmazsa bir 10 15 gün sürtüşürsünüz memurlar gelince de çıkar gidersin.
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    alo 170 bimer sgk ne varsa şikayet ettim. şirkete 12000 tl ceza kestiler. mesai yaptım bu adama mesai lerini ödiceksiniz yoksa sizi mahkemeye verir diye yazı yazmışlar. beni işten attılar.

tabi benim alacaklarımı ödemediler. ayrıca sigorta primlerimi mesai ekliceklerdi onuda eklemediler. bende gittim iş mahkemesine. birde baktım avukatları falan var. ilk duruşmada.
    ben avukat falan tutmadım. sürekli internetten okudum.

ALLAH YUKARDA HAKİM İŞÇİDEN YANA TARAF TUTUYOR İŞ MAHKEMELERİNDE. dedim param yok avukat tutamadım hakim bey. bizi sömürüyor bunlar. bizim sayemizde lüks içinde geziyorlar falan dedim.

neyse 6-7 duruşma daha oldu. ben kazandım. hiiiiiççççç şahitim yoktu. iş arkadaşım bildiğim ooooo..... çocukları mahkemede şahitlik vermedi. işimizden oluruz diye.

neyse ben 16000 tl tazminat aldım. sigorta primlerim düzenlendi. temyize gittiler. temyizden de ret yediler. bende kendime iş baktım. 3 ay da iş buldum. sigortam primim mesaim tam yatıyor. mesai yapmak istiyor musun diye imza bile attırıyorlar bana :DDDDDDDDDDDD herşey kanuni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Türk -- 8 Şubat 2016; 18:29:46 >

• kapitalizm den nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

edit: Patron maaşı verdi 1300 yapmıycağını biliyodum ama 1100 de resmen hakaret oldu. sigortalıyım yarın işe gitmemeyi ve şikayet etmeyi planlıyorum. Bide yemek parasıyla beraber asgari ücrete denk geliyo demezmi bizde salağız

iş yerinde sigortalı olarak çalışıyorum bu ay 1.300 tl olacak asgari ücret fakat patron o kadar veremem diyor. maaşı bankayada yatırmıyor elden veriyor. şubattan itibaren asgari ücretin altına çalışmayı düşünmüyorum yani 1300 ze 1300 isteyeceğim. bankaya yatırmadığı için bunu nasıl ispat edebilirim nereye şikayet edebilirim yaptırımları nelerdir. maaş günü 1300 altında alırsam ertesi gün işe gitmeyip şikayet edebilirmiyim ve nasıl ispatlarım. ayrıca her ayın 7 sinde elden veiyor maaşları.

170 ara buraya yazdıklarını anlat kapat. Bir kaç gün sonra fanteziyi izle.

• İçeriği okumadım sadece başlığa cevap veriyorum. Yemelisin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

adım gibi eminim sen cumartesi de işe gidip mesai yapıyondur. mesai paraların nerede patronun BMW sine benzin parası olacak onlar...

siz kendinizi sömürtün onlar Bmw ye mazot atsın gezsin. siz yılda bir tatil yapacak durumda olamayın.

3 kuyruşun lafınıu yapacan bu şirketin aylık CİROSU NE KADAR SÖYLER MİSİN

KAHROLSUN KAPİTALİZİM

cumartesi çalışıyoruz. bilmiyorum oda mesaiyemi giriyor . bu arada arabası bmw harbi nasıl bildin :) cirosunu tam bilemem ama adam baya iyi yaşıyor zaten fazla çalışanda yok gelen cebe gidiyor . iki çırak var onlarada baya düşük maaş veriyor sigortada yok. çıraklık okuluna kaydettirdi devlet sağlık sigortası yapıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 8 Şubat 2016; 19:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

edit: Patron maaşı verdi 1300 yapmıycağını biliyodum ama 1100 de resmen hakaret oldu. sigortalıyım yarın işe gitmemeyi ve şikayet etmeyi planlıyorum. Bide yemek parasıyla beraber asgari ücrete denk geliyo demezmi bizde salağız

iş yerinde sigortalı olarak çalışıyorum bu ay 1.300 tl olacak asgari ücret fakat patron o kadar veremem diyor. maaşı bankayada yatırmıyor elden veriyor. şubattan itibaren asgari ücretin altına çalışmayı düşünmüyorum yani 1300 ze 1300 isteyeceğim. bankaya yatırmadığı için bunu nasıl ispat edebilirim nereye şikayet edebilirim yaptırımları nelerdir. maaş günü 1300 altında alırsam ertesi gün işe gitmeyip şikayet edebilirmiyim ve nasıl ispatlarım. ayrıca her ayın 7 sinde elden veiyor maaşları.

Rabbine şükret ve patronuna itaat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 8 Şubat 2016; 19:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

alo 170 bimer sgk ne varsa şikayet ettim. şirkete 12000 tl ceza kestiler. mesai yaptım bu adama mesai lerini ödiceksiniz yoksa sizi mahkemeye verir diye yazı yazmışlar. beni işten attılar.

tabi benim alacaklarımı ödemediler. ayrıca sigorta primlerimi mesai ekliceklerdi onuda eklemediler. bende gittim iş mahkemesine. birde baktım avukatları falan var. ilk duruşmada.
    ben avukat falan tutmadım. sürekli internetten okudum.

ALLAH YUKARDA HAKİM İŞÇİDEN YANA TARAF TUTUYOR İŞ MAHKEMELERİNDE. dedim param yok avukat tutamadım hakim bey. bizi sömürüyor bunlar. bizim sayemizde lüks içinde geziyorlar falan dedim.

neyse 6-7 duruşma daha oldu. ben kazandım. hiiiiiççççç şahitim yoktu. iş arkadaşım bildiğim ooooo..... çocukları mahkemede şahitlik vermedi. işimizden oluruz diye.

neyse ben 16000 tl tazminat aldım. sigorta primlerim düzenlendi. temyize gittiler. temyizden de ret yediler. bende kendime iş baktım. 3 ay da iş buldum. sigortam primim mesaim tam yatıyor. mesai yapmak istiyor musun diye imza bile attırıyorlar bana :DDDDDDDDDDDD herşey kanuni.

anladığım kadarıyla baya uzun sürüyor bu iş mahkeme gibi durumda bende avkat tutamam. avkat sevgilim vardı ama ayrıldık onlada :) bide salak yerine koyar gibi yemekde veriyoruz onuda hesaplayınca 1300 e denk geliyo dedi aklıma geldikçe deli oluyorum. alo 170 i arayıp yarın işe gitmesem olmazmı illa memurlar gelene kadar ordamı durmam lazım. bide memurlara nasıl ispatlıycam 1100 verdiğini .gerçi bankaya yatmıyorsa paran hiç para almamışsın gibi birşey yasal değil dedin. ilk senemde banka hesabıma yatırıyordu 1 seneden fazladır elden alıyorum

• İse gitmemezlik yapamazsın, işine yine git ama iş yerini sgk ya ihbar et, hatta biraz abart ihbar ederken. Ne kadar para aldığını da belgelendirmelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

İse gitmemezlik yapamazsın, işine yine git ama iş yerini sgk ya ihbar et, hatta biraz abart ihbar ederken. Ne kadar para aldığını da belgelendirmelisin.

bi belge yok para banka hesabımada yatmıyor nasıl belgelendiricem. düşünen türk nikli arkadaş para bankaya yatmıyorsa zaten sen haklısın hiç ödeme yapılmamış görünür diyor. yani bankaya yatması mecburmuş anladığım kadarıyla. 1300 ün altına çalışmak istemiyorum kendimi keriz gibi hissediyorum şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 8 Şubat 2016; 19:34:27 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.