Şimdi Ara

Mac almak İstiyorum Bi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır pc kullanıcısıyım ama mac nedir ne değildir hiç bilmiyorum. Biraz araştırma yaptım 11 13 15 ve 17 inç lik modelleri mevcut benim istediğim 13 yada 15 inç lik bir model. Ama fiyat araştırması yaptığımda aynı özellikteki 2 cihaz arasında çok büyük fiyat farkı olduğu.

Benim bu mac ile yapacaklarım internete girmek. Film izlemek ve müzik dinlemek. Cihazın durumuna göre 1000 lira bütçe ayırabilirim.

Benim için uygun olan bir mac önerebilirmisiniz.

• 1000 tl bütçe ile mac zor gözüküyor pc ye yönelin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el 13-15 inç arası cihazlar var bakınhttp://www.sanalpazar.com/Apple-Macbook-Core-2-Duo-4-Gb-Ram-Tertemiz__isp28039398

Ama bu cihaz nedir işimi görürmü yoksa çok eski bir cihazmı. İnternette gezinirken bile kasma yaparmı bunları merak ediyorum. Yoksa 600-1000 lira arası bir sürü cihaz var
  • core i serisinden aşağı bir mac almayın

1000tl'ye mac alıp bence paranızı boşa harcmayın, çok yetersiz kalacaklardır.
    ben geçen gün 1350tl'ye çok güzel 8gb ram, geforce m750 ekran kartlı i5 li bir laptop aldım. haftaya çıkacak yeni işletim sistemiyle birlikte artık eski donanımda mac kullanmak sizi mutsuz edecektir.

linkini verdiğiniz cihaz eski ve yaramaz, paranızı boşa harcmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 6 Eylül 2014; 21:52:15 >
  • http://www.sanalpazar.com/30552651-Macbook-Pro-A1278-I5-500-Gb-Disk-Cok-Temiz-Cihaz__isp30552651

Şu cihaz nasıldır gayet temiz görünüyor. İşlemci de iyi gibi işimi görürmü dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delvec_ww

http://www.sanalpazar.com/30552651-Macbook-Pro-A1278-I5-500-Gb-Disk-Cok-Temiz-Cihaz__isp30552651

Şu cihaz nasıldır gayet temiz görünüyor. İşlemci de iyi gibi işimi görürmü dersiniz

Cihaz güzele benziyor
    13 inç düşünürseniz air lara bakın sizi üzmezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Pegasus -- 6 Eylül 2014; 23:29:09 >

• Fiyat nasıl uygunluğunu sizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı mac için uygun

• delvec_ww kullanıcısına yanıt
    buna hiç bulaşmayın derim hocam beyaz mac mi kaldı piyasada :D üstelik pili bitikmiş şahsi fikrim son airların en büyük özelliği performanslarından sonra sarj sürelerinin cok uzun sürede olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: 333226

buna hiç bulaşmayın derim hocam beyaz mac mi kaldı piyasada :D üstelik pili bitikmiş şahsi fikrim son airların en büyük özelliği performanslarından sonra sarj sürelerinin cok uzun sürede olması

Bu beyaz değil gibi gri gibi duruyor. Siparişi verdim bakalım ne cikacak

• dreampowder kullanıcısına yanıt
    Hangi marka & modeli aldiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Hangi marka & modeli aldiniz acaba

MacBook Pro a1278 açıkçası bende bilmiyorum ne aldığımı işlemci i5 500gb hdd vardı ilk defa mac kullanacam. Galiba 2011 model bir cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.