Şimdi Ara

Maç için 2500-3500tl arası TV tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, maç için 4k televizyon almak istiyorum 3000tl civarı bütçem var. biraz soruşturdum vestelden uzak durulması gerektiğini söylüyorlar, konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar veya bizzat vestel tv alıp kullananlar varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? neden vestelin aynı özelliklerde televizyonları LG ya da Sony televizyonların yarı fiyatına satılıyor? bu nedenden dolayı vestel tercih edilmeli mi? lg 49uh850v öneriyorlar, bu tv'i kullanan arkadaşlar ne düşünüyorlar?

son olarak n11deki 11 kasım kampanyaları için 222tl'lik kupona ihtiyacım var. bu konuda yardımcı olabilcek varsa süper olur. kupon yakalarsam 11 kasımda televizyon almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapac -- 22 Ekim 2016; 22:45:40 >

• Arkadaşlar televizyonlarınızın hertz (hz) testini bu videolarla yapabilirsiniz.
    Panle hz 50 olan tvler arkasında gölge bırakıp takılıyormuş gibi görececeksiniz.
    Panel hz 100 olan tvler arkasında gölge bırakmayıp nesneleri daha net göreceksiniz.
    Panel hz 200 olan tvlerde insan gözünüzün gördügü netlikte izleyeceksiniz. Bilinçli kullanıcılar olmanız dilegiyle.
    Şimdiden söyliyim ülkemizde böyle bit hz yokki diyenler lütfen boşuna yazıpta beni yormasın videolarla tvleri test etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000TL bütçe tv önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.