Şimdi Ara

MAC MİNİ-32' LCD/LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok yakında bir mac mini i5 2.3 ghz alıcam inş ve bunun için 32" lcd veya led tv almak istiyorum.Bir teknoloji mağazasına gittiğimde macmini yi 60 hz in altında bir ekrana bağlayamayacağımı ve görüntüde titreme yapacağını söyledi.Bütçemin yettiği tvler genelde 50 hz lik sizce böyle bir sorun olabilir mi?

• Merhaba,

Ben Macbook Pro'yu 50hz Toshiba LCD'ye bağladım herhangi bir titreme vs sorunu olmadı. Sizde de olacağını zannetmem.

Ancak yine de, içinize sinmesi bakımından, mac mini'yi aldıktan sonra almayı düşündüğünüz yerden lcd'ye deneme yaparsınız. Artık her yerde lcd'lerin birer de teşhir ürünü var nasıl olsa... Sorunsuz olursa alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatc

Arkadaşlar çok yakında bir mac mini i5 2.3 ghz alıcam inş ve bunun için 32" lcd veya led tv almak istiyorum.Bir teknoloji mağazasına gittiğimde macmini yi 60 hz in altında bir ekrana bağlayamayacağımı ve görüntüde titreme yapacağını söyledi.Bütçemin yettiği tvler genelde 50 hz lik sizce böyle bir sorun olabilir mi?

alakası yok.
  • anladım çok teşekkürler
  • olsa dahi gözle görülmez hissedilmez. bunlar boş laflar. benim evde eski model crea dandik bir televizyon var, mac mini bağladığımda 120 ekran 100 hz. toshiba televizyona bağladığımdan daha iyi görüntü alıyorum.
  • bende macmini kullaniyorum.lg m2262d monitortv den hdmi girisinden bağladım ama ne kadar ince ayar yaptıysamda dvi daki netliği bulamadım.
    macmini kullanıcılarına dvi girişini (s-rgb) tavsiye ederim.
    kısacası tv ye bağlamak yerine büyük dvi olan monitor daha iyi bir seçenek.Tabi led veya ips panelli tv ler için birşey diyemem denemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatc

Arkadaşlar çok yakında bir mac mini i5 2.3 ghz alıcam inş ve bunun için 32" lcd veya led tv almak istiyorum.Bir teknoloji mağazasına gittiğimde macmini yi 60 hz in altında bir ekrana bağlayamayacağımı ve görüntüde titreme yapacağını söyledi.Bütçemin yettiği tvler genelde 50 hz lik sizce böyle bir sorun olabilir mi?

bütçen yetmiyorsa almayacaksın arkadaşım : şaka bi yana hayırlı olsun !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One-Turk -- 24 Nisan 2012; 5:31:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac mini M2 Monitör
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Display ayarları altında hz ayarı var zaten benim bağladığım TVlerde (Samsung/Sony/Loewe) herhangi bir sorun olmadı sadece bazı TVlerde Overscan oluyor onuda yine Display ayarları altından ayarlaya biliyorsunuz ve görüntü tam oturuyor.... Herşey Apple tarafından düşünülmüştür merak etmeyin

MAC MİNİ-32' LCD/LED TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

bende macmini kullaniyorum.lg m2262d monitortv den hdmi girisinden bağladım ama ne kadar ince ayar yaptıysamda dvi daki netliği bulamadım.
    macmini kullanıcılarına dvi girişini (s-rgb) tavsiye ederim.
    kısacası tv ye bağlamak yerine büyük dvi olan monitor daha iyi bir seçenek.Tabi led veya ips panelli tv ler için birşey diyemem denemedim.

Led TVlerdeki pixel aralıkları çok geniş sonuçta bunlar TV yayınları için optimize edilmiş paneller... Hiç bi r zaman bir IPS LED monitor ya da herhangi bir monitordeki kadar iyi görüntü elde edemezsiniz en azından mevcut teknoloji buna şuan imkan tanımıyor...

Mac Mini'yi TV'ye bağlama esprisi bir medya player olarak kullanmak için benim kanımca; film izlemek v.b onun dışından PPI çok düşük olan TV panellerini bir monitor gibi kullanmaya çalışırsanız pek iyi sonuç vermeyecektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.