Şimdi Ara

MAC OS X 10.8 DAĞ ASLANI HACINTOSH KURULUMU ANLATIM. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
19.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senel2002

bunu mesela dvd'ye yazdırdık normal pc ler açamıyo diye biliyorum efi boot cd ile açılırmı ?
    Ekleme:benim nvidia ekran kartını tanımıyor normalde 10.7.x de intelin ekran kartımıymış neymiş etkinleştirince oluyormuş o nasıl oluyor işlemcim intel i5 2410m

Lion için iatkosL2, snow leopard için de hazard 10.6.6i sürümlerini çekip DVD ye yazdırırsan extra boot cd ihtiyacın kalmaz. Kendileri boot ediyor. Sandybridge işlemci ise yaş o iş. Loptop herhalde, zor oluyor onlarda.
  • spader

Senin cihazda fazla donanım mı takılı, çünkü sende verdiği mesajlar bu güne kadar karşılaştığımız türden değil. Ya da çektiğin sürüm içinden çıkan bootlaoder sistemine yetersiz kalıyor. Sen bir iatkosL2 yi çekip dene bence. LION sürümüdür bu. Daha yeni yani. Belki hallolur işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

quote:

Orijinalden alıntı: ender

arkadaşlar HD 3850 ait ekran kartlarını Mac OSX lion tanıyor mu ? sorun var mı

bildiğim kadarıyla direk tanımıyor, kext yüklemek gerek herhalde ama emin değilim.

kext olayını bır anlatırsanız ve uygun kext nerden bulacagımı soylersenız bende bu işi kalkısmak ıstıyorum sıze anakart ve ıslemcı bu sıstem ıcın cok uygunmus...
  • İmzandaki sistem çok uygun. iatkosL2 çekin, yavaşça DVD ye yazdırın. Bir evelki sayfanın sonuna doğru spader arkadaşa söylediklerimi yaparak kurulumu yapın. Customize kısmı aynı olmayabilir o mesajdaki ile çünkü o dvd başka dvd. Genel olrak seçmeniz gerekenler en son bootloader, fakesmc, smbios, voodoohda. Kolay gelsin.
  • quote:

spader

Senin cihazda fazla donanım mı takılı, çünkü sende verdiği mesajlar bu güne kadar karşılaştığımız türden değil. Ya da çektiğin sürüm içinden çıkan bootlaoder sistemine yetersiz kalıyor. Sen bir iatkosL2 yi çekip dene bence. LION sürümüdür bu. Daha yeni yani. Belki hallolur işin.

Tamam hocam birde öyle deniyim. Customize seçenekleri farklı gene bilmmediklerimi işaretlemiyorum. Ki hiç bişey bilmiyorum yada orda olmuyor o yüzden baya bi boş kalıyor
  • quote:

İmzandaki sistem çok uygun. iatkosL2 çekin, yavaşça DVD ye yazdırın. Bir evelki sayfanın sonuna doğru spader arkadaşa söylediklerimi yaparak kurulumu yapın. Customize kısmı aynı olmayabilir o mesajdaki ile çünkü o dvd başka dvd. Genel olrak seçmeniz gerekenler en son bootloader, fakesmc, smbios, voodoohda. Kolay gelsin.

Hocam indirdim. Dmg klasörü çıktı nasıl yazdırıyorum ben bunu iso. formatınamı çeviriyim ?
  • quote:

İmzandaki sistem çok uygun. iatkosL2 çekin, yavaşça DVD ye yazdırın. Bir evelki sayfanın sonuna doğru spader arkadaşa söylediklerimi yaparak kurulumu yapın. Customize kısmı aynı olmayabilir o mesajdaki ile çünkü o dvd başka dvd. Genel olrak seçmeniz gerekenler en son bootloader, fakesmc, smbios, voodoohda. Kolay gelsin.

hocam ekran kartımı malesef ati radeon hd3850pro ıle degıstırmıstım bunun ıcın drıver varmıdır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Hocam indirdim. Dmg klasörü çıktı nasıl yazdırıyorum ben bunu iso. formatınamı çeviriyim ?

Çevirerek dene, olmaz ise şu programın full sürümünü bul ve onunlan yazdır DVD yi.

http://www.asy.com/scrtm.htm

• quote:

quote:

hocam ekran kartımı malesef ati radeon hd3850pro ıle degıstırmıstım bunun ıcın drıver varmıdır..

Zor arkadaşım, kexts.com a bir bak bakalım belki vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

transmac vardı
  • quote:

quote:

quote:

Zor arkadaşım, kexts.com a bir bak bakalım belki vardır.

peki yeni ekran kartı alsam mac os x lion ile en uyumlu model hangisidir... dersiniz..

• Her türlü nvidia olur, bütçen uygun değilse elindeki ile eş değer 9600gt falan alabilirsin zarar etmeden. Performansları da aynıdır nerdeyse. Sürücü derdin kalmaz. Paran varsa 9800gt den başlarsın dibine kadar gidersin, ati tarafında genelde x870 serileri daha uyumlu oluyor. 4870,5870,6870,6970 gibi..
  • imac alsak daha kolay
  • quote:

Her türlü nvidia olur, bütçen uygun değilse elindeki ile eş değer 9600gt falan alabilirsin zarar etmeden. Performansları da aynıdır nerdeyse. Sürücü derdin kalmaz. Paran varsa 9800gt den başlarsın dibine kadar gidersin, ati tarafında genelde x870 serileri daha uyumlu oluyor. 4870,5870,6870,6970 gibi..

Farkındayım soracağım sorulardan size gına gelmiş ancak bir defaya mahsus cevaplarsanız çok sevinirim. Aşağıya eklediğim resimlerdeki sisteme herhangi bir şekilde, herhangi bir mac os x versiyonu yüklenmesi mümkün müdür?

MAC OS X 10.8 DAĞ ASLANI HACINTOSH KURULUMU ANLATIM.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

HP Pavilion dv5 1021et için düşünüyorum mümkün müdür?

Canvar gibi çalışır hem lion hem snow leopard..süper bi makine eski ama nvidia..hp atiye geçti laptoplar sçtı resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

quote:

Her türlü nvidia olur, bütçen uygun değilse elindeki ile eş değer 9600gt falan alabilirsin zarar etmeden. Performansları da aynıdır nerdeyse. Sürücü derdin kalmaz. Paran varsa 9800gt den başlarsın dibine kadar gidersin, ati tarafında genelde x870 serileri daha uyumlu oluyor. 4870,5870,6870,6970 gibi..

Farkındayım soracağım sorulardan size gına gelmiş ancak bir defaya mahsus cevaplarsanız çok sevinirim. Aşağıya eklediğim resimlerdeki sisteme herhangi bir şekilde, herhangi bir mac os x versiyonu yüklenmesi mümkün müdür?

Şimdiden teşekkürler.

Mobil cihazlara kurulum zor, heleki SB si olan çift ekan kartlo modellere. + bir de mobil ATI. Ne desem yalan olur. Aynı cihaza kuran varsa ancak o şekilde yardımı dokunur.

• quote:

quote:

quote:

Şimdiden teşekkürler.

Mobil cihazlara kurulum zor, heleki SB si olan çift ekan kartlo modellere. + bir de mobil ATI. Ne desem yalan olur. Aynı cihaza kuran varsa ancak o şekilde yardımı dokunur.

İlgin için teşekkürler. Daha önce Lion kurmayı denedim bios'u yaktım sanırım açılmadı makina, garantiye gitti geldi, bir daha denemek istemiyorum açıkcası. Monster marka notebook'a da daha önce kuran görmedim açıkcası, çok çok eski bir modeline kurmuş birisi. Son olarak şöyle birşey sorayım, sanal mac kurulumu yapabilirsem sorunsuz bir şekilde, bu bilgisayarıma da sorunsuz olarak kurulacağı anlamına mı gelir?

• Gelmez, çünkü sanal sistemin ekran kartı da sanal olur (takribi 3mb vga kart olarak görünüyor sanalda, zaten hiç bir özelliği de çalışmıyor). Gerçeğe geçince ekran kartı sorun çıkaracaktır.

Ekeleme:Ekran kartın 6970m ise bir ihtimal sorunsuz kurabilirsin. Yeni nesil imac lerin içinden de o kart çıkıyor çünkü. Ama dediğim gibi ne söylesem yalan. Neticede mac'in içinden çıkan kartta mac bios'u yüklü. Fıstık gibi makine var elinde, Allah kazadan beladan korusun. Fantazi arıyorsan 200-300tl lik eski bir loptop al, yada desktop bak keyfine. Win8 de çıkacak ne kaldı şurda, paşa paşa kullanırsın elindeki canavarlan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 22 Şubat 2012; 0:37:21 >
  • Aslında doğru, sanal makinaya kurmaya çalışmışsam da normal şekilde kurmaya çalışsam da aynı şey olacak. Evet ekran kartım 6970m, aslında onun için size sormuştum çünkü lion 10.7.3'de benim ekran kartına destek geldi, dedim bir umut kurarız belki. İyi dilekleriniz ve alakanız için çok teşekkürler, iyi günler.
  • quote:

Aslında doğru, sanal makinaya kurmaya çalışmışsam da normal şekilde kurmaya çalışsam da aynı şey olacak. Evet ekran kartım 6970m, aslında onun için size sormuştum çünkü lion 10.7.3'de benim ekran kartına destek geldi, dedim bir umut kurarız belki. İyi dilekleriniz ve alakanız için çok teşekkürler, iyi günler.

kurulur hocam vga destekleniyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.