Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ideneb_v1.5_10.5.7 cıkmıştır hayırlı uğurlu olsun
  • boot:test
    boot:test
    boot:error hatası alıyorum ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: the turk

boot:error hatası alıyorum ne yapmam lazım

kurulumu yapıyorum cd yi çıkartıyorum bu ekranda kalıyo. Utilities Chamelon v2 den bişiler mi yapmam lazım yada biostan bişiler mi yapmam lazım.
  • Bu sorunu çözdüm sanırsamda şimdide kurulumu gerçekleştiriyo restart atyıo boot ekranında nasıl çare bulcaz
  • ARkadaşlar saat 4 ten beri uğraşıyorum iatkos v7 yi kurmayı ama olmadım. Kuruluyo boot ekranına gelio. 1 sn liğine apple logosu gelio sonra otomatik restart atıyo. Makinanın özellikleri bu kurulumda neler yapmam ve costumize den hangilerini işaretlemem lazım yardımcı olurmusunuz. :?

Casper NIRVANA 15.4" CPM-T960-4L15
    • Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi
    - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci T9600
    - İşlemci hızı 2.80 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB
    - Intel® PM45 Chipset
    - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
    • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium
    • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek
    • 400 GB SATA Harddisk
    • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran
    • 1 GB Nvidia Geforce 9600GS Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek)
    • 2.0MP Web Camera
    • DVD ± RW DUAL
    • Bluetooth
    • PCI-e Mini Card
    • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)
    • 3X USB 2.0 port, 1X eSATA Combo, 1X HDMI
    • Li-ION smart battery

• dostum bu sistem bende olsa ben mac im ben mac im diye bagırtırım
  • dostum iatkos sürümleri broplemlidir neden ısrarla onu deniyonuz anlamıyorum en iyi sürüm xxx xleo 10.5.6 dir appleden 10.5.7 sorunsuz update yapıyor bir cok driver entekreli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boogeyman34 -- 19 Temmuz 2009; 1:49:01 >

• İndirdim o torrenti kurdum boot olayı falan herşey tamam ama görüntü 1024*768 ten başka bişeye geçmiyor..daha doğrusu tek seçenek o...ekran kartım geforce 8600gt...yüklerken nvidia paketini seçince masaüstü gelmeden saatlerce bekletiyor adamı...seçmediğimde ise nette gezerken sayfada aşağa yukarı gittiğimde birbirine giriyor sayfa...sadece yarıdan yukarısı veya aşağası hareket ediyor vs...buna uygun ekran kartını nasıl bulabilir..yabancı sitelerde falan araştırdım ama bulamadım...nvidia nın sitesindede mac os x uyumlu driver yok...boşuna kurmuş oldum tat vermiyor çünkü böyle..

kalyway de böyle bir sorun yoktu...boogeyman dediğin sürümün tam linkini verebilir misin..ben araştırıp indiriyim
  • theturk kurarken bir de chameleon v1 seçerek kurarmısın?
    bir de driverları yüklerken tek tek alt menülere girip seçin.mesela nvidia sekmesi altında bir ton seçenek var siz direkt nvidia işaretlerseniz elli tane seçeneğin hepsini yüklüyor doğal olarak sapıtıyor sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Temmuz 2009; 12:47:35 >
  • artık snow heyecanı sarmaya başladı.. geçenlerde indirdiğim dvd de kurmaya çalıştım fakat instal 5 dk sürmeden reset atıyo sistem 4-5 sefer denedim sorun hep hüsran acaba bi yerlerde mi hata yapıyorum anlamadım...snow kuran veya kurmaya niyetli gönüllüler arıyorum..
  • http://thepiratebay.org/torrent/4623481/XxX_10.5.6_Leo_Install_Disc_Rev1_-_Hackintosh_OS_X_Leopard
    dostum istediğin leo 10.5.6 linki ama hobar ın 1. sayfadaki çalışmasını iyi incele ekran kartı seceneğini kople seciyonuz galiba genişlet ve en uyğununu sec
    bir ara kurulum hakkında bir yazı hazırlamak istiyorum
  • http://r.a.p.i.d.s.h.a.r.e.de/files/47895146/XxX_10.5.6_Leo_Install_Disc_Rev1_-_Hackintosh_OS_X_Leopard.4623481.TPB.torrent.zip.html
    buyur the_crow
    noktaları kaldırmayı unutma
    dostum uğraşma sana altaki resimdeki sistemi verim ne dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 20 Temmuz 2009; 1:41:09 >

• benim XxX Leo 10.5.7 dan bir kac kare
    http://img174.imageshack.us/i/sl274080.jpg/
    http://img23.imageshack.us/i/sl274078t.jpg/
    işte tüm zamanların engüzel işletim sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 20 Temmuz 2009; 1:27:00 >
  • bmax snow leopar henüz hacklenmedi ama çıkınca muhtemelen dünyanın en populer hacklenmiş yazılımı olmaya aday hehehehe
    ekime kadar beklemek zorundasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor28 -- 20 Temmuz 2009; 1:55:33 >
  • hobar ben ideneb kurdum senin anlatımını kullanarak yükleme yaptım.yükleme tamamlanıyor we tamamlandıktan sonra bilgisayar restart atıyor kendisi buraya kadar tamam.apple logosunda takılıp kalıyor bekliyorum açılmıyor.ben 20 dk kadar bekledim en son 6-7 kere yükleyince.galiba yanlış paketleri seçtim..bilgisayar özelliklerini yazdım. bana paket seçiminde yardımcı olursan sewinirim..

Anakart:
    CPU Türü DualCore , 2833 MHz (12.5 x 227)
    Anakart Çipseti Intel Bearlake G31
    Sistem Belleği 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
    BIOS Türü AMI (03/12/08)

Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 9400 GT (512 MB)
    Çokluortam:
    Ses Bağdaştırıcı Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

ağ:
    Ağ Bağdaştırıcısı Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) PCI-E Gigabit Ethernet NIC

İşlemci Özellikleri:
    Üretici Intel
    Sürüm Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz

2 gb ram we 300 gb hdd war.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanasm -- 20 Temmuz 2009; 8:27:08 >

• osmanasm sistemin os x 86 için uyumlu biraz araştırırsan çok rahat kurabilirisn
    unutmadan işlemcin mükemmmel owerclock oluyor
  • aga sen bu konuda yardımcı olabilirmisin?
  • tabiki dostumyardım ederim bi arştim baklım sistemine uygun olanı unutmadan bazen boogeyman niki ile giriyorum
  • tmm aga ben buralarda olcam
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.