Şimdi Ara

Mac OS x86 Kurulum Rehberi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.096
Cevap
12
Favori
379.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim sorunum ekran kartım ati x800xt InsanelyMac Forumuna baktım orda çalışmaz falan gibi şeyler söylenmiş (ingizlizce çok iyi değil) doğruluk payı varmıdır. herşey sorunuz çalışıyor hızlı açılıyor sistem güzel stabil fakat bu ekran kartı sorunu canımı sıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincent mancini

quote:

Orjinalden alıntı: RealKiss

quote:

intel pro wireless 3945 abg ye bir çözüm bulabiliyormu bu verdiğin packler dostum acaba ?

Bu sayfayı arastirabilirsin:
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showforum=152

Bak böyle bir sayfada var ama link ilk sayfada deil sanirim.. 163 sayfanin tamamina bakamadim:

Intel Wireless 2100, 2200bg, 2915bg, 3945abg, 4965agn, IWIDarwin drivers for mac os x 10.4 and 10.5 *under development*
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=84072

2 senedir o başlığın takipçisiyim ama adamlar bile çözüm bulmus deil :)

Bende 3945abg kullanıcısıyım...

Bir tane Dell notebook kullanıcısı IWIDarwin'in iwi3945 driver'inin kendi sisteminde sorunsuz çalıştığını yazmış (sürüm 10.5.7) . Sistemi ; nvidia ekran kartı , 965pm chipset , intel t serisi işlemci.

Aynı özellikler benim notebook'umda da var. Şu anda iATKOS v7 indirmekteyim. Kendi sistemimde kurup denediğimde sonucunu yazarım. Denemek istersen link: http://iwidarwin.googlecode.com/svn/trunk/iwi3945_new-osx10.5/iwi3945.dmg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 25 Haziran 2009; 21:44:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RealKiss

quote:

intel pro wireless 3945 abg ye bir çözüm bulabiliyormu bu verdiğin packler dostum acaba ?

Bu sayfayı arastirabilirsin:
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showforum=152

Bak böyle bir sayfada var ama link ilk sayfada deil sanirim.. 163 sayfanin tamamina bakamadim:

Intel Wireless 2100, 2200bg, 2915bg, 3945abg, 4965agn, IWIDarwin drivers for mac os x 10.4 and 10.5 *under development*
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=84072

2 senedir o başlığın takipçisiyim ama adamlar bile çözüm bulmus deil :)

Bende 3945abg kullanıcısıyım...

Bir tane Dell notebook kullanıcısı IWIDarwin'in iwi3945 driver'inin kendi sisteminde sorunsuz çalıştığını yazmış (sürüm 10.5.7) . Sistemi ; nvidia ekran kartı , 965pm chipset , intel t serisi işlemci.

Aynı özellikler benim notebook'umda da var. Şu anda iATKOS v7 indirmekteyim. Kendi sistemimde kurup denediğimde sonucunu yazarım. Denemek istersen link: http://iwidarwin.googlecode.com/svn/trunk/iwi3945_new-osx10.5/iwi3945.dmg

dostum çözecez inş senle bu sorunu bıktım artık cünkü

• bende aynı dertten muzdaripim 8. denememde ideneb 10.5.6 yı kurmayı başardım intel core2duo t5200 1.6ghz 2gb ram 128 paylaşımlı ekran kartı olan laptopumdan yazmaktayım şuan ama ne yazıkki wirelessten giremiyorum sadece ethernetten internete bağlanıyorum 3-4 tane iwi3945 driveri yukledim ama wireless bağlantısı kuramadım bende bu problemi bir an önce çözmek istiyorum umarım halledebiliriz herkese bol macos lu gunler dilerim

dip not windowsta usb 2.0 vga webcam diye görünen kapaktaki webcam driveri hakkında bilgisi olan varsada yardımlarını beklerim diğer sürücülerde sorun yok
  • Asus Eee PC'ye leopardı kurmayı deneyen oldu mu?
  • hayırlı günler

ben mac os x leopard 10.5.7 kuracakken Memory allocation error hatası alıyorum. sorun ne olabilir.
    nasıl çözüm üretebiliriz.

kurulacak makina;
    çift çekirdek amd işlemci
    512mb ddram
    80gb hdd (hdd formatı yok. yani ne fat ne de ntfs)

ilgilenen olursa memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemmetin

hayırlı günler

ben mac os x leopard 10.5.7 kuracakken Memory allocation error hatası alıyorum. sorun ne olabilir.

kurulacak makina;
    512mb ddram

Hocam sorunu bilmiyorum da , 512mb ramli bir makinaya Leopard kurarsan verimin neredeyse "0" 'a yakın olur , benden söylemesi.

quote:

Orjinalden alıntı: prokopi

bende aynı dertten muzdaripim 8. denememde ideneb 10.5.6 yı kurmayı başardım intel core2duo t5200 1.6ghz 2gb ram 128 paylaşımlı ekran kartı olan laptopumdan yazmaktayım şuan ama ne yazıkki wirelessten giremiyorum sadece ethernetten internete bağlanıyorum 3-4 tane iwi3945 driveri yukledim ama wireless bağlantısı kuramadım bende bu problemi bir an önce çözmek istiyorum umarım halledebiliriz herkese bol macos lu gunler dilerim

dip not windowsta usb 2.0 vga webcam diye görünen kapaktaki webcam driveri hakkında bilgisi olan varsada yardımlarını beklerim diğer sürücülerde sorun yok

Hocam eğer internetin kotasız ise ve zamanın varsa iATKOS v7 indirip , 10.5.7'ye güncelleyip öyle dene.

Bu arada driver'in yükledikten sonra Kernel Panic'e sebep olmaması güzel birşey. Çoğu 3945 kullanıcısında kernel panic veriyormuş çünkü.

Mesafe katediyoruz galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 27 Haziran 2009; 15:39:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

Orjinalden alıntı: erdemmetin

hayırlı günler

kurulacak makina;
    512mb ddram

Hocam sorunu bilmiyorum da , 512mb ramli bir makinaya Leopard kurarsan verimin neredeyse "0" 'a yakın olur , benden söylemesi.

quote:

Orjinalden alıntı: prokopi

bende aynı dertten muzdaripim 8. denememde ideneb 10.5.6 yı kurmayı başardım intel core2duo t5200 1.6ghz 2gb ram 128 paylaşımlı ekran kartı olan laptopumdan yazmaktayım şuan ama ne yazıkki wirelessten giremiyorum sadece ethernetten internete bağlanıyorum 3-4 tane iwi3945 driveri yukledim ama wireless bağlantısı kuramadım bende bu problemi bir an önce çözmek istiyorum umarım halledebiliriz herkese bol macos lu gunler dilerim

Hocam eğer internetin kotasız ise ve zamanın varsa iATKOS v7 indirip , 10.5.7'ye güncelleyip öyle dene.

Bu arada driver'in yükledikten sonra Kernel Panic'e sebep olmaması güzel birşey. Çoğu 3945 kullanıcısında kernel panic veriyormuş çünkü.

Mesafe katediyoruz galiba

olmadımı dostum hala

• mrb herkese..iatkos v7 sürümünü kurdum gayet de başarılı..ancak sistemiimde 8 core gözükmesi gerekirken 4 core gözüküyo resimde görüldüğü üzere

Mac OS x86 Kurulum Rehberi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmax

mrb herkese..iatkos v7 sürümünü kurdum gayet de başarılı..ancak sistemiimde 8 core gözükmesi gerekirken 4 core gözüküyo resimde görüldüğü üzere

voodoo kerneli hangi versyon kurdun kurulumda ?
  • quote:

mrb herkese..iatkos v7 sürümünü kurdum gayet de başarılı..ancak sistemiimde 8 core gözükmesi gerekirken 4 core gözüküyo resimde görüldüğü üzere

ooo abi bakıyom da kurmuşun iatkosu ben de kurmak için senin postayı bekliyorum. bu arada 8 core için kernel değiştirmeyi dene bence. hatta sende vanilla kernel çalışmıştı kernel seçmeden kurulum yapmayaı deneyebilirsin. bu arada resetleme sorununu nasıl çözdün?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 28 Haziran 2009; 2:11:19 >

• quote:

ooo abi bakıyom da kurmuşun iatkosu ben de kurmak için senin postayı bekliyorum. bu arada 8 core için kernel değiştirmeyi dene bence. hatta sende vanilla kernel çalışmıştı kernel seçmeden kurulum yapmayaı deneyebilirsin. bu arada resetleme sorununu nasıl çözdün?

@Jeune Ottoman
    iatkos v7 zaten 10.5.7
    wireless driverları için de bir ay kadar daha bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 28 Haziran 2009; 2:13:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

quote:

[iage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/698717/07C79C527C954DCFA8D7CA2630671D64.jpg[/simage]

@Jeune Ottoman
    iatkos v7 zaten 10.5.7
    wireless driverları için de bir ay kadar daha bekleyin

1 yılı geçgindir bekliyoz dostum daha ne 1 ayı :D

• quote:

2200, 3945 gibi intel wireless cihazlar için driver hazırlanıyormuş.

http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=27&t=3800

eğer çok sorun oluyorsa bence bir usb wireless alın

http://code.google.com/p/iwidarwin/

bide şunları deneyin bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 28 Haziran 2009; 4:16:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hobar

quote:

2200, 3945 gibi intel wireless cihazlar için driver hazırlanıyormuş.

http://uphuck.ggrn.de/forum/viewtopic.php?f=27&t=3800

eğer çok sorun oluyorsa bence bir usb wireless alın

http://code.google.com/p/iwidarwin/

bide şunları deneyin bakalım

denendi onlarda ...
    işin basit tarafı gidip usb wi-fi almak
    2 ay öncesine kadar bende iwi darwin ekibindeydim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nibbleArt -- 28 Haziran 2009; 9:07:22 >

• saolasın emrah dvdleri pztesi vericem kargoya kusura bakma geciktirdim biraz....valla kuarken 9.7.0 vodoo onu seçtim...sesi de tanıdı ama ses gelmiyo
  • quote:

saolasın emrah dvdleri pztesi vericem kargoya kusura bakma geciktirdim biraz....valla kuarken 9.7.0 vodoo onu seçtim...sesi de tanıdı ama ses gelmiyo

9.7.0 voodoo kernelinin uyumlu olması lazım aslıda normalde

• bu arada arkadaşlar Snow Leopard Build 10A394 sürümü indirmeye müsait diyo yabancı forumlarda...
  • paralel desktop ile macosx üzeriden xp yi kurmak..ve bölece arkadaşlar artık 2nci diske xp veya vista neyse kurmaktan artık kurtuldum...sadece bir iki şey için windows a gerek duyoyordum o da bundan sonra paralel destop sayesinde ortadan kalmış bulunmkta...ilgililere duyurulur..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.