Bildirim
MAC OS X86 LEOPARD ETHERNET SORUNU YARDM :(
Versace Dylan Blue Edt 50 ml Erkek Parfüm : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B01JG5UT64
4 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: CeM_17
Merhaba arkadaşlar...
Büyük bi heycanla leopard i yükledim ama etherneti tanımadı İntel 82562V 100 / 1000 Ethernet adapter driverini nereden bulabilirim baya aradım ama bn bulamadım yardmlarınızı bekliyorum :(
merhaba,
Şu an için şansın yok çıkar mı? belki... Wireless adapter ler içinde bile ençok intel olanlar sorun çıkarıyordu, birçoğu çözüldü. Tavsiyem, 2 sene önce amd sistemde kullanmak için realtek chipsetli ethernet kartı aldım xp/vista/mac direkt tanıyor ve çok performanslı 5 dolara alabilirsin. 2. el olanı bile dolu piyasada...
macos dolu günler...
-
tavsiyen için saol dostum elimde 2 adet var 2sinden birisi uyar ins. teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X