Şimdi Ara

Maç Tahminleri (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
15
Favori
26.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: QrshotTR

konya rize im 1/x olurmu arkadaşlar ne dersiniz fastilist'in süprizi

Konya evinde yemiyor,yenemiyorda heleki çaykur rizesporu nasıl yenecek.
    Rizespor ise 7 maçtır 3 beraberlik 4 mağlubiyeti var.Berbat dönemden geçiyorlar.

Yani o maç olsa olsa 1/X veya X/X olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastilist

quote:

Orijinalden alıntı: hmac

tebrikler. ben geçtiğimiz günlerde konuyu baştan sona okumuştum ve bazı arkadaşların gereksiz yüklenmeleri olmuş, anlamsız buluyorum. sonuçta bu arkadaşlar kimseye zorlamıyor oynayın diye, sadece düşüncelerini belirtiyorlar.

şimdi bu hafta bülteni için çıkartılan dosyaya baktım, bence eksikliği olarak gördüğüm bir şey var. mesela, sivasspor-antalyaspor maçında ms1'e %82'lik bir ihtimal verilmiş. normal şartlarda bence de sivas antalya'yı yenerdi. ama sivas'ın geçtiğimiz haftadan bayağı gergin geçen bir galatasaray maçı oldu, sekiz kişi kaldılar; hocaları, başkanları, oyuncuları oldukça gerildi ve maçtan sonra da o gerginliklerini demeçlerine yansıttılar vs. yani bir haftadır sivas gergin. antalya ise fenerbahçe'den puan almaya çok yakındı, son saniyede gol yediler ama buna rağmen bence kimse üzülmemiştir, hatta oyuncuların kendine güveni gelmiştir, sonuçta fenerbahçe'den az kalsın puan alacaklardı. sonuçta da antalya yendi sivas'ı. mesela program bunları hesaba katmıyor, sivasspor'a baktığında sonra 7 maçında 5 galibiyet-1 mağlubiyet görüyor, antalya'nın son 6 maçına baktığında atıyorum hiç galibiyet göremiyor vs. sivas'a %82'lik bir ihtimal veriyor. bahsettiğim şeyler insan hissiyatı tabii programın bunları bilmesini beklemek saçma olur ama yine de bir eksikliktir. tabii, biz bu ihtimalleri görüp bunları düşünerek kendi ideal kuponlarımızı oluşturabiliriz.

tebrik ederim tekrar, inşallah daha da gelişir program da hepimiz daha verimli şekilde faydalanırız.

Kardeşim hissiyat olarak seninle aynı fikirdeyim...Dikkat edersen programdan bağımsız olarak hazırladığım şablon dosyasında..Sivas-Antalyaya 0/2 verdim. Ben dosyayı corollaya gönderiyorum o programın hesaplama ve algoritmalarını tamamlayıp tekrar gönderiyor. Onun son hazırladığı dosyada sadece öneri sütunu olarak bulunsa da önerilerimizin (hissiyatımızın) programa yansımadığı bir gerçek...Şu aşamada algoritmaya katkımız yok...Dosyanın bir nevi kodları olmadığı için...

İstatistik-oran-hissiyat üçlüsünden şu an sadece istatistik aşamasında program...Hissiyat ile ben destek versemde forumdaki herkesin hissiyatlarını belirtmesi...Oran'dan kıllananların bunları belirtmesi...Programın son hali hazırlandığında hangileri olmaz dediğimiz zaman çıkıp itiraz etmelerini bekliyoruz..

Vakit ayırsak da zamanımız kısıtlı...

Şu olsun istiyoruz hep...Bize kupon yap...Onu oynayalım...Tutarsa teşekkür... tutmazsa salla bunlara...Birlikte çözelim şu iddaa şifresini kolay değil ama uğraşıyoruz işte...

Neyse programı geliştirmek üzerine oranlar üzerine çalışmalarım devam ediyor. 2-3 haftalık bir proje bu. Bittiğinde müneccimtaktik ile harmanlayınca bir de lig takibini yapabilecek arkadaşlar bulabilirsek (hissiyat için) hep beraber zengin olacağız...Ve biz kazanırken bu sistemi buradan paylaşmaktan mutluluk duyacağız...

Lig takibini neden önemsiyorum...Kimse demiyor ki kardeşim bu CHİEVO ile VERONA aynı şehrin takımı. Aynı stadda maç yapıyorlar...Chievo ligin dibinde Verona diyor ki kardeşim bir el atayım sana da yukarı çık biraz...Morallen...İşte hissiyatın kralı...

Olacak ve biz vaktimiz oldukça burada oalcağız...SAYGILAR FASTİLİST

Arkadaşlar,

Programın istatistiksel tavsiyeleri ile hissiyatlarınızı karşılaştırıp öyle oynayacaksınız. Ben sivas antalya maçını kupona eklemedim. Program kupon yapmayı durumu görmeyi kolaylaştırmaktadır. Özel durumları şu anlık ez geçiyor bu konuda düzgün bir algoritma için uğraşıyorum. Geçmiş maçlarda programın yanılma sebeplerini inceleyerek o maçları da bilebilmesi için hangi duruma ne katsayı verilmeliydi gibi kapsamlı bir çalışma başlattım.

Taktir edersiniz ki bu kısa sürecek bir uygulama değil. Bu proje uzun vadeli bir proje. Diğer açıdan da hiçbir zaman maçları %100 bilecek diye bir iddam da yok, ancak attığı taş ürküttüğü kurbağaya herzaman değecek

Fastilist iddaa oranlarını girerek bana çok yardımcı oldu, yardımları devam ederse memnuniyet duyacağım etmezse de yapacak birşey yok çalışmalara vakit buldukça devam edeceğim.

Örneğin bana çarşamba ve perşembe günleri takımların önceki haftalara göre güçlü ve zayıf yanlarını yazabilirsiniz. Bende bunları sayısala çevirerek programa veririm.

Fastilist dışında malesef çoğu kişi sadece yazıyla destek oluyor. Maçların sözel analizlerini yapabilirsiniz.

İspanya- İngiltere - Türkiye - Almanya - İtalya - Portekiz - Fransa

Bu liglerin önümüzdeki hafta olacak maçlarını sözel olarak çarşamba - perşembe analiz edin lütfen. Bende bunları sayısala çevireyim.

• Yetiştirebilirseniz 16:30 kuponu altta...
    Maç Tahminleri
  • quote:

Yetiştirebilirseniz 16:30 kuponu altta...
    Maç Tahminleri

Kuponumuz tuttu...

Bu da yetiştirebilirseniz Saat 19:00 sürpriz kuponu...

ESK-KARABÜK H1: 2,50
    ADANA-BUCA İY MS 2//2: oRAN:5,50
    KAS-GS SKOR: 2-3 Oran:20,00

yATAN 2
    tOPLAM ORAN : 275,00 maks:550

• Bol şans

Maç Tahminleri
  • quote:

Bol şans

Maç Tahminleri

kasimpasa evinde ayrica guclu bir takim ve Gsnin cok eksigi oldugunu biliyor muydun? (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Bol şans

Maç Tahminleri

kasimpasa evinde ayrica guclu bir takim ve Gsnin cok eksigi oldugunu biliyor muydun? (:

Biliyorum tabiki...Kesin tutacak diye bir şey hiç bir zaman söylemedim...Söylemem de...Ama içimden geçenleri forumla paylaşıyorum...Sonra tutarsa neden paylaşmadın olmasın...

• Arkadaşlar kimsenin sorumluluğunu almıyorum bu kuponu aynen de oynayın demiyorum bunlar benim kendi kuponumda oynadığım maçlar..Kopenhag maçı başladı...Kendi istediklerinizi seçin...Bütçenize göre oynayın...(tutmazsa yüklenmeyin..Adı üstünde sürpriz...) Ama olmaz dememek lazım...Saygılar...Fastilist...

Maç Tahminleri

• merhaba , yarın için analiz varmı ?
  • quote:

Bol şans

Maç Tahminleri

herkes 1 puan razı be kardeşim...Allahtan fener yenipde puan farkı açılmadı...Herkes fenere çalışıyor.

• Torku Konyaspor- Rize GS 2-3 (sürpriz İM 1/X yada MS X )
    Kuban - Lokomotiv Moskova MS 2 yada Üst
    Lazio - Napoli Alt
    Fiorentina - Verona Üst
    bence gelir
  • quote:

quote:

Maç Tahminleri

Kuponumuz tuttu...

yATAN 2

Fastilist masallah sansin ve bilgin hep boyle daim olsun. Benim banko kuponu 5/4 ile devam ediyor bu sefer yatirdigimdan fazla alacagim gibi gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu hafta yine bulten vereceksiniz degil mi kazanmak istiyorum corolla hocam ve fastilist hocam

• quote:

Bu hafta yine bulten vereceksiniz degil mi kazanmak istiyorum corolla hocam ve fastilist hocam

Konunun kapatılması gerektiğini düşünenlere bir iki cümle yazarsanız tabiki yine bülten hazırlarız. Nasıl bu haftaki faydalı oldu mu?
  • Zulte 64'Den sonra 10 kişi oynayan rakibine 2 gol atamadı...25 oran değil 14 oran geldi...Sürpriz maçı buldum da oran yanlış 1.....
    Barca ilk yenilgisini aldı ben berabere bitecek diyordum....6,25 oran değil 10 oran geldi...Yine sürpriz maçı buldum...Oran tutmadı 2...
    Numancia önde kapadığı maçta berabere kalır dedik...Huelva bir serbest buruş organizasyonuyla 3-2 yaptı...14 oran değil 25 oran geldi...3 sürpriz maçı bulduk...Oranları tutturamadık...Bakalım pazartesi seçtiğimiz maçlarda da sürprizleri bulup nasıl yatacaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastilist -- 2 Aralık 2013; 0:06:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

quote:

quote:

Maç Tahminleri

Kuponumuz tuttu...

yATAN 2

Fastilist masallah sansin ve bilgin hep boyle daim olsun. Benim banko kuponu 5/4 ile devam ediyor bu sefer yatirdigimdan fazla alacagim gibi gozukuyor

Hangi kuponun tuttu kardeşim...Son yaptığın kupon aston villadan yatmış...Önceki 8 in 6 lı sistem kuponun FİO yenerse 5 oran*2 desen 11 tl veriyor...Nasıl yatırdığından fazla alıyon yaw...Sen biz bilmeden başka kuponlar mı yapıyon yaw

• Takipteyim ilginc,programa ne gibi veriler yukluyorsunuz,onceki mac sonuclarını vs mı ve nasıl calısıyor ?
  • Yarına oynar mısın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corollaforum

quote:

Bu hafta yine bulten vereceksiniz degil mi kazanmak istiyorum corolla hocam ve fastilist hocam

Konunun kapatılması gerektiğini düşünenlere bir iki cümle yazarsanız tabiki yine bülten hazırlarız. Nasıl bu haftaki faydalı oldu mu?

evet faydasi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: dlqr26

Takipteyim ilginc,programa ne gibi veriler yukluyorsunuz,onceki mac sonuclarını vs mı ve nasıl calısıyor ?

Öncelikle ilgin için teşekkür ederiz...
    Programa son iki sezonun verileriyle birlikte takımların son 6 haftalık performansı giriliyor. Sonrada lig ve takım güçlerinin hesaplandığı bir algoritma, sezon ortalaması tahminlerine yakınsamasına göre hesaplanıyor. Bununla birlikte istatistiki değerlerimizle iddianın verdiği oranlar karşılaştırıp komisyon ödemeden corollanın tabiriyle "ATTIĞIMIZ TAŞ ÜRKÜTTÜĞÜMÜZ KURBAĞAYA DEĞECEK" şekilde maç tahminleri çıkarılıyor.

Programı İSTATİSTİK-HİSSİYAT-ORANLAR üçlemesiyle en verimli hale getirmeye çalışacağız. Şu an istatistik kısmında bayağı ilerledik. Oranlar konusunda çalışmalar devam ediyor. Hissiyat içinse lig takibi yapacak arkadaşlar arıyoruz. İki-üç kişiyle tüm ligleri takip etmek zor. Yardımcı olacak arkadaşlar oldukça daha da iyi olacaktır. Olmazsa biz elimizden geldiğince burada olacağız.

Programın algoritma-formül, maç sonuçlarının verilerinin girilmesini Corolla (PATRON), Oranların hazırlanması ve programa liglerin eklenmesi çalışmalarına da Fastilist ve Tmp341 arkadaşlarımız yardımcı oluyor.

"Corolla varsa eklemek istediğin noktalar eklemeyi unutma..."

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.