Mac'te C kodu nasıl yazılır?
-
-
Google -> Online C
Debugger da var, ne kadar iş görür idk
-
XCode? Visual studio zorunlu tutulmamalı, macta stabil değil diyorlardı -
xcode'u yükledim de bir şey anlamadım. Visual studio Mac'te yok zaten Visual code var o da IDE değil editör. Gerçi ikisi arasındaki fark ne bilmiyorum.
-
Farklı ya visual studio ile vscode, visual studio kullanıyorlarsa muadili olarak xcode deneyebilirsin. Bizim okulda mac kullananlar XCode kullanıyor. Macte vscode için ayrıca compiler indirmek lazım, uğraştırır biraz. Vscode'a windowsta mingw kurman gerekiyordu, macte de bir prosedür vardır. Vscode kullanacağım diyorsan debugger kullanmak için .vscode klasörü de gerekebilir her proje için (linuxta gerekiyordu, windowsta da, launch.json lazım ek olarak tasks.json falan da gerekebilir). Ben olsam macera aramayıp xcode takılırdım uygulamayı kurmak yetiyor compiler zart zurt kurmakla uğraşmıyorsun, illa vscode kullanacağım diyorsan da compiler indirmen lazım. Şu linki deneyebilirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 12 Kasım 2024; 21:55:5 >
-
legolas sen misin?
-
9 yıllık hesapta 3 ay o nicki kullandım hocam yav.
-
100k pc'ye verdik kod yazamıyoruz a
neyse emektar monster'dan devam, sınav haftası uğraşamicam bunla.
-
O paraya sistem dizersin demiştik ✍🏻 -
Yok be kanka desktop bana gitmez. Tablet gibi hiç kapatmana gerek yok, hafif ve alet çok güçlü. Yılların windows alışkanlığı var, yavaş yavaş alışıyorum. Bir de 27" monitör aldım mı bu pc beni mid level olana kadar götürür.
-
Yazarsın dert değil, vscode'a alışınca akıyor
-
gcc'yi bir araştırın muhtemelen derleyici yüklü değil bilgisayarınızda.
-
Sınav varsa online bi yerden yaz sonra uğraşırsın yükleme şeyleriyle -
Eski pc'den bildiğim yolla yazıyorum hocam. Baya karışık uğraşasım gelmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X