Şimdi Ara

Mac+win7 yüklü olan Pc'den Win7'yi silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şuan mac osx86 + win 7 kullanmaktayım. 300 gb bölümde win7 80 gb bölümde mac os x yüklü. Artık windows 7 kullanmak istemiyorum çünkü tek derdim unix sistemlerinde oynayabileceğim kaliteli bir fps multiplayer oyunuydu.Uzun uğraşlar sonucu call of duty 4 multiplayer oynayabiliyorum mac'te. Artık win7 le işim bitti.Şimdi soruya geleyim
    Ben gpart live yada benzeri bir programla yada mac os'un kendi disk utility programı ile c yi yani win7yi silsem sorun olurmu. Sildiğim win7 deki bölümü mac sistemin olduğu bölüme aktarabilirmiyim format atmadan.Çünkü kext, güncelleme ....... bir çok işlem yaptım aynısını tekrar yaparsam bayağı bir zamanımı alacak tekrar olacağındanda pek emin değilim.Şuan sistem 10.6.7 format atsam ve tekrar kursam 10.6.2 olacak tüm verilerim silinecek.O yüzden kısacası sildiğim c sürücündeki 300 gb'lık bölümü formatsız mac yüklü disk bölümüne aktarabilirmiyim veya bunu yapacak bir program var mı..
    Not mac osx86 kullanıpta cod4 multi oynamak isteyipte yapamayan arkadaşlara yardımcı olabilirim.(Tabiki korsan cod4 :( )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.