Şimdi Ara

Macbook 13' Pro Retina Biraz Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım macbook pro 13" retina sahibiyim.size bir kaç soru sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
    Şimdi firefox kurmak istiyorum ama bir turlü kuramadım.Ana ekranda hdd işareti çıkıyor.Sabit diske diğer programlar gibi kuramıyorum.
    Terminal açtığım zaman bir işlem yapmak istediğimde password istiyor ben hiçbir şekilde hirbir yere şifre atamadım.Sadece apple kimliğinde ki şifreden başka password'um yok.
    Birde zırt pırt calender agent oturum açma anahtar zincirini kullanmak istiyor diye bir pencere çıkıyor.tamam diyip geçiyorum ama bu sürekli çıkması canımı sıkıyor.Bunu nasıl engelleyebilirim.

Yardımcı olan yada olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda10 -- 25 Temmuz 2014; 20:38:13 >

• Hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım firefox kurmak için öncelikle sitesinden .dmg uzantılı kurulum dosyasını indiriyorsunuz inen dosyaya çift tıklarsanız pencere açılır firefox simgesini ve application klasörünü görürsünüz o simgeyi aynı windowstaki gibi tutup applications klasörüne bırakın kopyalama işlemi başlar bittiginde launchpadde cıkar firefox bastığınız zaman kullanmaya başlayabilirsiniz. öncesinde bir uyarı verir internetten indirildi açılsın mı benzeri ona evet diyip açın
  • quote:

Orijinalden alıntı: morethanyou

Hocam elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım firefox kurmak için öncelikle sitesinden .dmg uzantılı kurulum dosyasını indiriyorsunuz inen dosyaya çift tıklarsanız pencere açılır firefox simgesini ve application klasörünü görürsünüz o simgeyi aynı windowstaki gibi tutup applications klasörüne bırakın kopyalama işlemi başlar bittiginde launchpadde cıkar firefox bastığınız zaman kullanmaya başlayabilirsiniz. öncesinde bir uyarı verir internetten indirildi açılsın mı benzeri ona evet diyip açın

firefox ile ilgili yardmın için çok tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baracuda10 -- 25 Temmuz 2014; 20:37:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.