Şimdi Ara

Macbook air 1.4 ghz sizce iyimi arkadaşlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni macbook air 1.4 64 gb modelini almayı planlıyorum.Sizce nasıldır bu cihaz 1.4 diye korkuyorum kasarmı photoshop falan açarken.Yorumlarınızı bekliyorum .

• Photoshop 'acarken' kasacagini sanmam, hatta SSD sayesinde cok da hizli acacaktir, ama malumunuzdur ki kompleks calismalar yaparken islemci gucu isteyeceginden kasacaktir. Ayrica kanimca 11 inchlik bir ekranda ps kullanmak cok zor olacaktir. Eger photoshopu surekli kullanacaksaniz baska mac modellerine bakmanizi oneririm.
  • zaten çok üst seviye bir photoshop değil ama sonuçta ufak işler yapıyorum kasmıyacaksa sorun değil.Ekranda problem değil ya benim için ödemli olan küçüklüğü ve hafifliği birde müzik programları peki logic express falan bunu kasmaz değil mi
  • kasma olayi kisiden kisiye gore degisir ama photoshop, logic studi,aperture gibi programlar kullanacaksaniz macbook pro lara yonelmenizde fayda var. Zaten butun macbook prolar normal notebooklarin yarisi kalinligindadir.
  • Photoshopu kullanma durumuna bağlı aslında yaptığın işlemlerin önemi var . Kullandığın sıklık önemli yanı o ekranda bir takım ps çalışmaları yapmak ne kadar tatmin edebilir onuda düşünmek gerek hatta ilk sorun bu .
  • Ben photoshop maya 3dmax zbrush gibi programlarla iç içeyim bu yüzden söyleyebilirim ki macbook air ile photoshop pek uymaz. Ilki sistemin photoshop için dizayn edilmemiş olması, sistemin de BANA göre photoshopta yapılacak işe de bağlı olarak işi kaldıramayacak olması. Çünük MB air böyle işler için tasarlanmış makina değil. MB pro sizin daha çok işinizi görür. Ki arkadaşlarda güzelce ifadece etmiş macbook prolar piyasadaki makinaların yarısı inceliğinde gerçekten. Bir makinayı dış görünüşünden ya da sadece apple olsun diye almayın gerçekten bir işinze o mu yarıyor ona bakın sizde allahtan bilinçli kullanıcılardansınız soruyorsunuz :). Benim kişisel fikrim dediğiniz programlarla haşır neşir olacaksanız macbook pro bakın derim ben.
  • youtubeda ps ile ilgili görüntüleri mevcut. Bugün usb memory e iki tane 1080p video atıp apple shopa gittim. Quicktime da codec olmadığı için vlc kurduk. Hardware decoding olmamasına rağmen sorunsuz video oynatabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.