Baya çaresiz bir şekilde yazıyorum. Geçen hafta cumartesi daha 1 haftalık yeni macbook air'a su döküldü. Ters çevirme vs işlemlerini yaptık ama yemedi açılmadı. Apple akasyaya bıraktım salı günü randevuydu, ve bugün arayıp 7300 tl hasar parası istendi ki alet 8700 lira.
O kadar para tekrardan veremem, tamir-temizlik yoluna gitmek istiyorum. Öneri ne sunabilirsiniz, ne yapmam lazım şu an ? Apple su dokunan yeri değiştirmek ister, ama tamir yoluyla belki kurtarabilirim dışarıda ?
Teşekkürler şimdiden yardımlarınız ve önerileriniz için.
Durumu Apple ile görüştün mü hocam?
Yahu dedim ya, 7300 lira istediler diye üstte. 8700'lük makinaya 7300 tamir parası vermeyeyim yani. Ondan temizlik-tamir işine gireceğim bu bakımdan öneri beklemekteyim.
quote:
Orijinalden alıntı: BydR
Yahu dedim ya, 7300 lira istediler diye üstte. 8700'lük makinaya 7300 tamir parası vermeyeyim yani. Ondan temizlik-tamir işine gireceğim bu bakımdan öneri beklemekteyim.
Hocam Türkçe yazıyorum bak Apple ile görüştün mü diyorum, sen Akasya'yı Apple sanıyorsun. Apple sitesinde destek formu doldurun sizi ararlar 2/3 dakika sonra, durumu anlatın.
Apple ile hangi durumu görüşeceğim ? Akasya Apple Store resmi olarak Apple store zaten. Apple'a ne yazmalıyım anlamadım, kendi store'unuz hasardan dolayı bana bu fiyatı verdi, napim yaptırayım mı diye mi sorayım ? Zaten cevap verecek kişilerde bunlar ? Ne sormam gerekiyor açık olabilir misiniz gerçekten anlamadım ?
quote:
Orijinalden alıntı: BydR
Apple ile hangi durumu görüşeceğim ? Akasya Apple Store resmi olarak Apple store zaten. Apple'a ne yazmalıyım anlamadım, kendi store'unuz hasardan dolayı bana bu fiyatı verdi, napim yaptırayım mı diye mi sorayım ? Zaten cevap verecek kişilerde bunlar ? Ne sormam gerekiyor açık olabilir misiniz gerçekten anlamadım ?
Bana çemkirdiğin kadar servise çemkirseydin ücretsiz yaparlardı. Bir şey yapma hocam sen, parasını öde yaptır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme