Şimdi Ara

Macbook air için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar bugün bir macbook air sipariş etmeyi düşünüyorum ancak kararsızım 8gb opsiyonu için teslim tarihi 15-17 temmuz görünüyor.
    Mavericks işletim sistemini 4gb ram ile kullananlar görüşlerini belirtebilirler mi 4gb ile sorun yaşıyor musunuz?
    Daha sonradan upgrade edilemediği için 8gb sipariş etmek istiyorum ama neredeyse 3hafta beklemek de çok sıkıcı çok kararsızım yorumlarınız ile yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

• 4gb çok sıkıntı yaratmıyor fakat 8gb olsa fena olmaz dediğim durumlarda olmuyor değil şimdi. Ben şuanki aklımla alcak olsam 8gb alırdım. Bence 2-3 haftaya değer.
  • Muhakkak 8 GB almalısın. MacBook Air'lerde ram arttırımı mümkün değil çunku.
  • dün gece 4gb olanı sipariş ettim yarın elimde olacak büyük ihtimalle.
    Aslında 8gb olmasını çok istiyordum ancak 20gün bekleyecek vaktim yoktu acil olarak bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım vardı 4gb aldım, sıkıntı yaratırsa bazı işlerimi masaüstünde halletmeye devam edeceğim ayrıca en olmadı satarım daha sonra bekleyecek vaktim olduğunda 8gb sipariş ederim. Macbook air 2.ellere göz attım satarken çok zarar etmem satacak olsam.
    Yardım ve yorumlarınız için çok teşekkürler.
  • Hayırlı olsun diyelim.
  • apple storedan veya zorludan aldıysan 14 gün içnde koşulsuz iade yada değişim hakkın var. ben 2 kere iade ettim bazı sorunlar yüzünden hiç sorun çıkarmadılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ipad Air İçin Kılıf Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.