Şimdi Ara

Macbook Air ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaslar önümüzdeki sömestr yada seneye yaz tatiline macbook air 11 inch almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için yanımda tablet gibi taşıyıp ödevlerimi office programını kullanmak, film seyretmek müzik dinlemek için istiyorum. Oyunla pek aram yok zaten ama minecraft ı ısınmadan güzelce oynatır mı bana ? Isınma problemi olur mu?Mac kullanmayı, yeni birseyler öğrenmeyi istiyorum windowstan sıkıldım açıkcası. İkinci el temiz bulursam ikinci el almayı düşünüyorum uygun bir fiyata. Simdiden yardımlarınız için çok teşekkürler.

• Daha vakit var modeller güncellenir fiyatlar değişir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani öyle en son çıkanı almak gibi bi niyetim yok 2012 model olanda isimi görür hosuma gidiyor. Merak ettiğim Minecraftta kasma yapar mı macbook air?

• Bu yıl retinalı lansmanı yapılırsa normal ekranlı airler çok ucuzlayacak bekleyin derim.

• Teşekkürler

• Tahmini fiyatları ne kadar düşer? şuan pupada 2.399 olan 11 inç lik model seneye ne kadar düşebilir? Bir de haswell 2013 ve ya 2014 olanlarda aşırıya kaçmadan oyun oynanır mı? şimdiden çok teşekkürler
  • 13.3 inçlik MacBook Air MD760TU/A modeli var mesela. İnternette 2400 civarı bulunabilir. Orta seviyeli oyunları da oynatır. Eğer yeni model tanılırsa fiyatı bunun fiyatı 2000'in biraz üstünde olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mid 2013 öncesini almayın.Bu model haswell olan ve şarzı bir kere çok uzun gidiyor. üreticinin dediği 9 saat, biraz daha ekran kısık, flash bloklu, klavye aydınlatması kapalı olursa dahada uzun gidiyor. HD 5000 ekran kartı var.İnanılmaz hızlı ve seri bir cihaz. Maci öğrenip, trackpadin hakkını verirseniz çok yardımcı olur size.windows ve mouse ile işleri yapmak çok yavaş kalır.Ben 4 ay önce garantili cihazı 1800 tlye forumdan aldım.çokda memnunum. minecraft kendim denemedim ama youtube videolarına bakılırsa 40-70 fps aralığında sorunsuz oynamak mümkün.

http://www.youtube.com/watch?v=2k5wRJ9hgwc
  • Cevapladıgınız için yardımlarınız için çok teşekkürler önümüzdeki seneye bende o fiyat civarında ikinci el garantili bi 11 inch almak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.