Eşim yeni bir macbook air m2 işlemcili pc aldı. Mac cihazlardan hiç anlamam. Pc den biraz anlarım :) . Kendi bilgisayarımızdan videoları yedekleyip mac bilgisayarda da harici depolama yapmak için bir depolama arıyorum. Şöyle ucuzundan f/p ne alabilirim ? 1tb yeterli şu anlık benim için. Teşekkürler, İyi forumlar. |
Macbook air m2 için harici depolama tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
SanDisk 1tb ssd şuna için en uygunu diyebilirim. Ben kullanıyorum. Fiyatı 2000 civarı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tavsiyem şunu almanız. Normal HDD yerine SSD her zaman daha iyi ve konforlu olacaktır. Cebinize bile atabilirsiniz :)
-
-
Harddiski exFat formatında biçimlendirmelisiniz.
O zaman USB bellekler de aynı şekilde değil mi hocam?
Bir adaptörüm var, dün Macbook'a takıp USB bellek çalıştırmayı denedim ama hiçbir aksiyon olmadı, USB belleğin ışığı bile yanmadı. Formatından dolayı mı adaptörden dolayı mı onu anlamaya çalışıyorum an itibariyle :)
-
Aynen USB bellekte exfat olmalı.
Hocam ya arkadaşın dediği gibi exFat olmalı ya da paragon gibi program satın alırsanız ntfs kullanabilirsiniz ki bence böyle yapın daha güvenli ve sağlam.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook köşeli parantez nasıl yapılır
- pt.com güvenilir mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- macbook hdmi ekran yansıtma sorunu
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- en iyi laptop markaları
- macos 15.2
- ipad mi macbook mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X