Şimdi Ara

macbook air recovery sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar macbook air'a format attım ve mac os lion x recovery kurulumunu başlattım ancak yükleme kısmında tahmini süre olarak 120 saat gösteriyor 1 saatten fazla süre bekledim ancak kayda değer bir ilerleme olmuyor. wireless'ı kapatıp yeniden açtığım zaman hızla doluyor ancak bu sefer de yükleme yapılamadı hatası veriyor. çıldırmak üzereyim. usb bellek ile boot etmeyi deneyeceğim ama elimdeki diğer macbook pro da mac os lion x yüklü olduğundan app store dan yeniden setup dosyasını indiremiyorum. ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

• Setup dosyasi duruyorsa herhangi bir usb'ye cekip onun uzerinden format atabilirsin.
  • macbook air i nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim. ürün yeni alındı kurulum dvdsi veya usbsi kutuda yok notebooklardaki gibi recovery partitionu var sanırım burayı kullanarak nasıl ilk ayarlarına döndürebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

macbook air i nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim. ürün yeni alındı kurulum dvdsi veya usbsi kutuda yok notebooklardaki gibi recovery partitionu var sanırım burayı kullanarak nasıl ilk ayarlarına döndürebilirim

hallettiniz mi bende öğrenebilir miyim?
  • Aynı sorun bendede vardi bir kaç kez denedim oldu 4 saat beklediğim oldu anlamadığım Windows gibi bunun formata ihtiyacı yok neden sildiniz ben bilmediğim İcin yapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray156

quote:

Orijinalden alıntı: ceyar

macbook air i nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim. ürün yeni alındı kurulum dvdsi veya usbsi kutuda yok notebooklardaki gibi recovery partitionu var sanırım burayı kullanarak nasıl ilk ayarlarına döndürebilirim

hallettiniz mi bende öğrenebilir miyim?

Apple serverlarından indiriliyor Lion tekrardan bende de hep 5 mbit ile 4 saat civarı sürüdü.

Mac'i sıfırlamak için CMD + R basılı tutarak başlatın ve adımları takip edin

• cmd+r ile yalnız arkadaşlarında dediği gibi yükleme dosyasını netten indiriyor internet bağlantısı yap 4-5 saat kadar sürüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air ısınma sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    iPad Air 5 ısınma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • macbook air cmd+r yapıyorum açılışta ama yazısız kilit ekranı çıkıyor karşıma kullanıcı şifresini giriyorum olmuyor ne yapmam gerekir?
  • quote:

macbook air cmd+r yapıyorum açılışta ama yazısız kilit ekranı çıkıyor karşıma kullanıcı şifresini giriyorum olmuyor ne yapmam gerekir?

Open Firmware Password'u etkinleştirirken girdiğiniz parolayı girmeniz gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

macbook air cmd+r yapıyorum açılışta ama yazısız kilit ekranı çıkıyor karşıma kullanıcı şifresini giriyorum olmuyor ne yapmam gerekir?

cihazı başkasından aldım tüm ayarlarınsıfırlanması için recovery yapmak istiyorum ama bu şifreyi bilmiyorum. nasıl bir yol izleyebilirim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

cihazı başkasından aldım tüm ayarlarınsıfırlanması için recovery yapmak istiyorum ama bu şifreyi bilmiyorum. nasıl bir yol izleyebilirim?

Aldığınız kişiye sorabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.