Şimdi Ara

macbook air windows mavi ekran sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir arkadasimin macbook air i var hangi model vs bilmiyorum. windows 7 kurulu idi icinde. bugun bana getirdi macbook un power dugmesine basinca beyaz ekran geliyor acilis sesi geliyor windows yukleme ekranindan sonra mavi ekran veriyor ve windows repair ya da nornal olarak baslat secenegi cikiyor. normal baslat diyince yine ayni olay oluyor. repaie diyince windows ototnatik olarak onaramadi diyor bir kac dakika sorun aradiktan sonra. bu macbook a ne yapmak lazim ya da ne yaparsam duzelir arkadaslar? lutfen yardim. guvenli modda baslat diyince de ayni hatayi veriyor. macbook dan hic anlamam. yeniden windows 7 kurulur mu? ya da macbookda mac os hala bulunuyor mu harddiskte. pc yi acmanin bir yolu varsa ya da ayni sorunu yasayan varsa yardimci olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güvenli modda dahi hata veriyorsa kurulumda sorun var demektir. onun dışında windows 7 şahsen tercih ettiğim sistem değildir, onca Mac bilgisayarım arasında sadece birine windows kurdum o da 64bit Vista ve canavar gibi çalışıyor, win7 kursaydım öyle çalışır mıydı, sanmam.

senin durumda ben olsaydım ne yapardım, önce yeni sıfır harddisk alırdım ve yine 64bit vista kurardım, hiçbir sorun da çıkmazdı.
  • Mac Os u açmak için power a bastıktan sonra alt tuşuna basılı tutun. Daha sonra sistemi mac os kısmından başlatmak için seçimi gerçekleştirin.

Biri içerisindeki Windows kısmını tam anlamıyla kaldıramamış. Macbook açıldıktan sonra

How to recover bootcamp partion diye aratın soeunu çözersiniz. Amacınız windows u açmak ise bir çözümü yok. Sıfırdan kurulum yapmanız gerek. Bootcamp aracı ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 5 Mart 2017; 17:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.