Şimdi Ara

macbook güncelleme hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. el macbook aldım early 2011 osx 10.7.5 varmış nasıl güncelleyebilirim bunu 10.8.4 e ??

• 32aslan kullanıcısına yanıt
    10.7 sürümü lion'dur
    10.8 sürümü mountain lion'dur

dolayısıyla 2si birbirinden farklı sistemler, appstore'ye girip mountain lion sayfasında 35.99tl ödüyorsun indirip yüklüyorsun
  • İntetnetten 10.8.4 ü indirdim kurmaya calistim ama 10.8 yuklu olmasi gibi bi hatayla karsilastim bunda boyle bi sorun olur mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    o bahsettiğin 10.8.4 güncelleme değil, başlıbaşına bir işletim sistemi. windows 7- windows 8 gibi bilmem anlatabiliyormuyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

o bahsettiğin 10.8.4 güncelleme değil, başlıbaşına bir işletim sistemi. windows 7- windows 8 gibi bilmem anlatabiliyormuyum

Hmmm o sürümü satın alsak sorun yok o zaman peki 10.9 çıkıncada mı satın almak zorundayız eğer öyleyse direk osürümü satın alsak olur mu ?

benim fikrimi sorarsan bekle mavericks(10.9) önce bir çıksın, onu al
  • ne zamana cıkar ki hocam o xcode kullanmak icin almıştım ben mac 'i normal notebokta sanal makinede kullandim 8 ay kadar sonra mace yükleyeyim dedim en az 10.8 istiyomus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    tanıtımlarında 2013 sonbahar denildi, fazla bekleyeceğini sanmıyorum
  • tmm hocam teşekkürler

buarada xcode'u mevcut sistemine yükleyebiliyor olman lazım, aşağıdaki programdan bahsetmiyormuyuz

https://itunes.apple.com/tr/app/id497799835
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

buarada xcode'u mevcut sistemine yükleyebiliyor olman lazım, aşağıdaki programdan bahsetmiyormuyuz

https://itunes.apple.com/tr/app/id497799835

aynen hocam yanlis bakmisim
  • hocam bisi daha sorucam bu sicaklikla ilgili pil takili degilken internette gezinme sirassinda sicaklik 80 leri falan goruyor sizce normal mi bu durum fan kontrol programiyla rpm i artirdim biraz 3500 e ayarladim 60 lara dustu sicakligi icini temizletsem falan duzelir mi acaba ?
  • 80 normal bir sıcaklık değil, açıp fanlarını bir kontrol et. ayrıca pil takılı değilken lafını anlamadım, macbook'un pilinimi çıkardın?
  • fanlari kontrol ettim yeni temizlenmis gibiydi pil takili degilken dedigim prize takili degilken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.