Arkadaşlar, derdim büyük. Yeni bir macbook aldım. Çalıştığım yerde kablosuz ağa bağlanmakta hiçbir sorun yaşamazken evimdeki kablosuz ağa bağlanmakta sorun yaşıyorum. Şöyle ki macbook ağa bazen bağlanıyor, günlerce sorunsuz gidiyor herşey. Ama bir kopunca da günlerce bağlanmıyor, sonra durup dururken kafasına göre bir gün yeniden bağlanıveriyor. Kablosuz ağ bağlantısı ile ilgili tüm ayarlarım doğru. WPA şifresini de doğru giriyorum. Hatta sorun şifre olmasın diye şifreyi kaldırıp denedim, değişiklik olmadı. Evimdeki diğer notebook (windows xp) ile kablosuz ağıma sorunsuz bağlanıyorum. Modemim airties 210. Gerek modemimimn gerekse apple'ın çağrı merkezleri sorunuma çözüm bulamadı. Bu konuda yardım edebilecek arkadaşların önerilerini bekliyorum. Teşekkür ederim.
Abicim Bilgisayarın hayırlı olsun da. Burada pek çözüm bulacağını zannetmiyorum. ve burada çok yersizce bir rutbe ayrımı var yeni uyelere kimse yardımcı olmuyor.
Bende yardım etmek isterim ama daha önce hiç elime MAC almadım. Sana şöyle bir fikir verebilirim. Bilgisayarını başka bir modem ile dene. yine aynı sorunu çıkarıyorsa kutusuna koy geri iade etmeye götür. bak nasıl yardımcı oluyorlar bu sefer
Apple muşteri menmuniyetine çok önem veren bir firmadır.Baktın olmadı paranı geri iade alırsın. ama çözülecek bir sorun gibi görünüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: net_katil
Abicim Bilgisayarın hayırlı olsun da. Burada pek çözüm bulacağını zannetmiyorum. ve burada çok yersizce bir rutbe ayrımı var yeni uyelere kimse yardımcı olmuyor. ...
rütbe ayrımı falan olduğunu zannetmiyorum.
bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz.
soruna gelince.
bence macintosh'ların genel bir sorunu bu. abimin yeni imac'i ile denemiştik. ne yaptıysak bağlanamamıştık. en sonunda şifreyi kaldırarak bağlantı sağlayabilmiştik. sonra da bi baktım, bizim kablosuz ağda 4-5 tane davetsiz misafir
mac forumlarını biraz dolaşman gerektiğini düşünüyorum.
mac konularinda turkmac.com dan yardim destek alabilirsin ayrica kanal ayarlarini degistirmeyi dene