Şimdi Ara

macbook pro 17' 3.1 bir garip problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Macbook pro ya windows kuralim derken cihaz acilmamaya basladi.cihazin pili orjinal degil ve pilin uzerindeki isiklar hic yanmiyor suan. laptop hic acilmiyor ancak pil ve sarj cihazini takiyorum sonra sarj cihazini cikarip 5-10sn kadar guc dugmeslie basili tutuyorum ve sarj cihazini takip tekrar guc dugmesine basiyorum cihaz aciliyor.30 40 sn kadar sonra ekran yavasca karariyor ve tekrar kapaniyor.bu 30 40 sn icerisinde bataryayi cikarirsam sorunsuz aciliyor ve kullanabiliyorum.yukarda bahsettigim yontemi bataryasiz denersem hic acilmiyor cihaz. cihazi bahsettigim yontemle actim.usb den 10.8 i tekrar kurdum, zaten windows dvd si adsiz adinda hdd bolumu olusturmusmus bende hdd yi komple silip 10.8 yukledim..sarj cihazida orjinal degil ve 60w olarak gozukuyor ve batarya takiliykende hep yesil yaniyor.cihazi acip kullaniyorum, yeniden baslatmayi filan sorunsuz yapiyor ta ki kapatip fisden cekersem yine hic acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_mx -- 22 Temmuz 2013; 10:26:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.