Şimdi Ara

Macbook Pro Google Earth Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, MacBook Pro 13 2017 var (Mojave 10.14.5), google earth son bir kaç aydır kullanılmayacak şekilde donmaya ve kasaya başladı, Açılışından itibaren başlıyor donma, hatta bazen uzun süre cevapsız kalabiliyor. Şu ana kadar, en az 10 defa komple silip yeniden kurdum, Google Earth fix sayfalarındaki her şeyi denedim, repair tool'daki herseyini yaptım, Google Earth atmosferi kapattım, safe modda başlattım, my places'i sildim, hatta mac'te farklı kullanıcı açtım onda da kasma devam ediyor, safe modda açtım onda da aynı durum. Yani bildiğim her şeyi denedim fakat hiç bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• Normalde myplace yı sildiginizde sorunu düzelmesi lazım ama düzelmedigini yazmissiniz. Adblock vb program kullaniyomusunuz veya cleanmymac ?
  • sadece en basit şeklinde Google Earth ın mac versiyonunda bir sıkıntı olabilirim diye düşündünüz mü ? ben macbookuma kurmadım hiç ama belkide sorun macbookunuzda değilde ondadır. Bunun için mesela Google Earth a bir geri bildirim göndermeyi denemeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 19 Mayıs 2019; 20:38:54 >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Daha önce düzgün çalıştığı durumdaki program farklı olarak bir blocker ya da cleanmymac kullanmıyorum, programlar aynı. Değişmedi
  • OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    Düşünmedim çünkü, aynı modele ve yazılım versiyonuna sahip arkadaşlarımın mac'in de gayet sorunsuz çalışıyor. Apple ve google müşteri hizmetleri ile sohbet açarak ya da yazarak iletişime geçtim ama sundukları çözümler en basit forumdaki çözümlerden ibaret maalesef.
  • formatla istersen yani kurma ekranına gel hda yi izlenceden tamamen formatla sonra restart et buseler en son sürüme yükleme tuş kombinasyonu ile kur. Hda sıfırlanacapından yani formatlanacağınan sorunun kalmaz günkü sorunun yazılımsal. Sıfırlamak ile olmuyorsa formatlaman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.