Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Safariden Netflix'e girince altyazılı içerik izlerken arka planda göz kırpması gibi titreme sorunu yaşıyorum.

Chrome'dan Netflixe girince herhangi bir sorun olmuyor ayrıca Safari'den herhangi bir video oynatıcıya girince de bir sorun olmuyor (Youtube, Mubi, vs)

Benzer bir sorun başına gelen var mı? Geçici çözümler mevcut evet ancak kalıcı çözüm arıyorum.

İlginize teşekkür ederim!
  • Erhan Güven kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. (10.15.4)
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    10.15.4'e gelen ek güncellemeyi kurdun mu ?
  • drjacob kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • Bende de son güncelleme kurulu ama netflixte bir sorun yaşamıyorum. Herhangi bir eklenti kurulu mu acaba?
  • Son güncelleme yüklü ve hiçbir eklenti kurulu değil.
    otomatik parlaklığı ve true tone u kapatıp dener misiniz bir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratito

Evet hocam işe yarıyor, öneriniz için teşekkürler ancak bu özelliklerden faydalanmamaya değecek mi onu bilemiyorum. Çünkü imleç boyutuyla oynamak gibi geçici çözümler de mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratito

Ve ayrıca otomatik parlaklığı açıp sadece true tone u kapatınca da işe yarıyor. Sizce true tonu kullanmamaya değer mi?
    Ben genelde kapalı tutuyorum ekranı sarartması hoşuma gitmiyor. Ama gözlere iyi geldiği kesin. Dizi izlerken filan kapalı dokümanlarla uğraşırken açık bırakıyorum. Yani öyle çokta önemli bir özellik değil hele renklerle ilgili bir işiniz varsa çok sakıncalı o özelliği kullanmak çünkü renkler olduğundan farklı gözüküyor.
  • Beyler macbook pro 13' en düşük versiyonu almayı düşünüyorum. Yıllarca windows deneyimden sonra mac nasıl olur? Günlük ofis çizim ihtiyaçları ve oyun olarak sadece pubg mobile başka ihtiyaç yok sizce karşılarmı? Pubg mobile yükleyebilen yada oynayan fps kaç alır . Teşekkürler
  • Arkadaşlar pozitif teknoloji’den mac almayı düşünüyorum güvenilir mi? Yetkili satıcı olduğunu söylüyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bugün Apple eğitim sitesinden 16 inç macpro aldım 16.835 tl 3 taksit. 30 nisan teslimat olacakmış
    Öğretmen kartımızı hangi mail adresine göndereceğim bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Güvenilir satıcı.
    Teşekkür ederim cevabınız için.

Bu arada ilk defa mac alacağım. Bu zamana kadar standart 15.6’ ekran kullanıyordum. 13’ acaba çok küçük mü gelir? Mağazalarda kapalı pek canlı gözle bakmıyorumda. Kararsız kaldım.

• istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kullanıcı deneyimlerinizi bekliyoruz. Bende günlük kullanım basit işlemler için Pro düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun ben artık laptop kullanmak istemiyorum. Mac mini düsünüyorum epeydir. Elimde su an 2010 macbook pro var artık beni yarı yolda bırakmaya başladı

Bu sorunu Apple destek ekibine sormuştum randevu alıp.Evet doğrudur çok şikayet var deniyordu.
    Bunun üzerine artık ek bir uygulama kurarak "Friendly Steaming" Netflix izliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pil değiştireceğim ama malum salgın ,değiştiremiyorum.2015 Retina var.
    Full priz takılı olarak kullanıyorum maalesef.Çıkardık mı kapanıyor.Bu gibi kullanımın ne gibi riski olabilir ? Donanım açısından tabi.Pil şişmesi gibi şeyler olabiliyormuş ama henüz o noktaya gelmedim herhalde

Dip not: Bölgede elektrik kesintisi çok sık yaşanmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin gibiydim ancak herhangi bir sorun yaşamadım 13' ekrana alışmak konusunda.
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.