Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (294. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öneriniz için teşekkürler hocam. Video izlemek için Chrome'u denemeye başladım. Malum Safari Youtube'da maksimum 1080p destekliyor.
  • Erhan Güven kullanıcısına yanıt
    Aynen.Ben opera kullanıyorum.Fakat oradan oraya atlamak cok sıkıyor bazen.Twitter ve Youtube çoğu zaman akıcı olmuyor Safari kullanımında,bu cok sınır bozucu.Özellikle youtube “video başlamadı bilgisayarı yeniden başlatın “uyarısı verip duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Friendly steaming ne demek hocam ? Aciklar misiniz biraz ? Biz de kuralim :₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Erhan Güven kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkür ederim. Umarım bende sorun yaşamam.

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    İyi günlerde kullanmanız dileğiyle :)
  • oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    Online platformları ekleyebileceğimiz bir uygulama.Biraz alışınca rahat oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet böyle yazınca ben mi hor kullandım şu pilleri diye düşünmeden edemiyorum.Kimse değiştirmemiş pilleri ya 5 yılda bitti.Millet 7-8.yılına girecek.

Guvenilir mi hocam ne dusunuyorsunuz ?

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt
    güvenilir mi derken ? Bilemem tabi ama 2 aydır kullanıyorum.Kullanan çok kişi varmış.

• Arkadaşlar, type c dönüştürücü olarak baseus marka linkteki ürün nasıldır? Kullanan, duyan, bilen var mıdır?
    Pil siklus süresi ile karşılaştırma yaptınız mı

• Beyler macbook pro öğrenci indirimli 9600 civarı denk geliyor. 1,4ghz 128 ssd olan versiyon sizce tavsiye edermisiniz. Windowstan sonra geçeceğim. Yoksa 2,4 ghz 256 ssd ile arada ciddi derece performans farkı varmıdır. Yoksa yeni macbook pro tanıtımı ne zaman olur fiyatlar düşer mi acil destek alabilirmiyim görüşlerinizi teşekkürler.

• NevNiyaz N kullanıcısına yanıt
    Döngü süresi mi ? Evet ..
    Hatta yine baktım ve ekran görüntüsünü atayım :

• matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Boyutu yüksek olanı tercih etmeniz daha doğru olacaktır.
    Kullanım alanlarına göre değişir ne hityacı olduğu.Hatta öyle ki belki de size iPad'in Pro 2020 bile yetecektir ?

Şöyle söyleyim hocam. Ofis ,günlük internet birde autocad programı . Ekstra ağır oyunlar için filan almıyorum tabi pubg mobile var ama onu çalıştırırmı bilmiyorum hiç bir yerde tam video bulamadım çünkü. Bekledikçe fiyat artıyor ve yeni tanıtılacak macbook 13' olcak fiyat düşer mi diye beklemek doğrumu bilmiyorum ama bu en düşük versiyonu bu gündelik kullanıma yönelik sizce ne kadar süre götürür ve şahsi fikriniz nedir malum 16' atlayınca 17-18 bin bandına cıkıyor

Size bence 2015 Macbook bile yeter.Hatta daha öncesinde çıkan seri bile.Ben 2015 kullanıyorum 5 yıl falan oldu.
    Mobil olarak kulanacaksanız 16 biraz zorlar, autocad fazla pro kullanmayacaksanız eğer iPad' Pro bile yeter size bence.Eğer taşınabilirlik önemli ise tabi.Ve ayrıca paranız varsa alın.Bitti..Bu ülkede artık sadece elektronik ürün değil her şey için geçerli bu.Ekstrem durumlar hariç "kampanya dönemleri " paran varsa alacaksın o ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Nisan 2020; 11:21:32 >
    Çok saolun gerçekten. Çok yardımcı oldunuz peki pubg mobile hakkında bilginiz varmı oynatıyormu laptop son olarak teşekkürler

Maalesef.O konuda bilgim yok, size yanlış bilgi vermeyeyim.
    2015 modellerine bakarsanız eğer fiyatlamalarını yazarsınız belki.Merak ediyorum çünkü ne kadardan gidiyor Bütçe önemli biraz.Eğer verecek paranız varsa tabi ki en son model almak mantıklı.Ama bütçe sınırlı ise 2015 bile sizi üzmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 28 Nisan 2020; 11:32:23 >
    Hocam 7 yıl oldu nazar değmesin bi 3-4 yıl daha götürür gibi

• son karar olarak MacBook Pro 13 128 ssd karar kıldım ve fiyat olarak 8500:) yüksek gelebilir fiyat ama normal laptopların fiyatı bile çok pahalı görüşleriniz nedir ve son olarak pub mobile ile ilgili bilgisi olan rica etsem teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 292293294295296
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.