Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Dediğinizi yaptım hocam baya bir ittim girdi. Zor girip çıkıyor. Bu seferde taktığım anda internet bağlantısı kopuyor çıkardığım anda bağlantı geliyor. Böyle bir şey başınıza geldi mi ? Orijinal ürünü sipariş ettim bunu iade etmeyi düşünüyorum.
    Hocam ben öyle bir olay yaşamadım. Az önce denedim wifi devamlı var . Üründe sıkıntı olabilir. Bencede değişim veya iade isteyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Cihazda sorun yoksa, hiç uğraşmayın derim.
  • silversmith S kullanıcısına yanıt
    Az önce online iade başvurusu yaptım. 2 iş günü içinde kargo arayıp randevu verecekmiş. Bir iade numarası verdiler o numarayla direk ups e gitsem gideceği adres falan kargo firmasında belli olurmu?

Onların yönergeleri doğrultusunda hareket etmenizi tavsiye ederim. Az önce size anlatmak istediğim aslında, problemli cihazla karşılaşma riskiniz. Hazır Apple'dan almışsınız, cihazda da problem yoksa keyfinize bakın demek istedim. Bir de problem olursa ve tekrar Apple Store'dan almak isterseniz, aynı indirim programından yararlanıp yararlanamayacağınızı da sorun isterseniz. Adres konusu hakkında bir bilgim yok.
  • HB'den iade talebi oluşturdum ve orijinal apple dönüştürücü sipariş ettim umarım geri alırlar ürünü.
  • Arkadaşlar chrome mi kullanıyorsunuz safariyi mi tercih ediyorsunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • akpnar1905 kullanıcısına yanıt
    Haziranı bulur bunun gelmesi. Fiyatı nasıl olur acaba en kötüsü 10 bin den mi başlar?

• Beyler macbook pro 13 inç versiyon aldım pzartesi geldi ve detaylıca anlatmam gerekirse 16 inç modelle arada grafik kartı farkı var birinde normal intel yan destekli kart diğerinde radeon 5300 m var ve i9 işlemcili modelde de 5500m var arada yüzde 15 fark görüyorum. Gelelim diğer konulara öğrenci indirimli aldığınız için ve bende bugün kargoya ben götürüp verdim lakin dün aradıkları için bugün ben götürdüm ( hemen iade talebi oluşturup kargo firmasına gitmeyin çünkü genel müdürlüklerine yazdıkları için sistemde görünemeyebiliyor) eğitim kampanyasından aldığım için tekrar şu an bu iptal olduğu için tekrar belgenizi gönderebiliyorsunuz o konuda sıkıntı yok defalarca ürün alıp iade edebilirsiniz ki( apple burada farkını koruyor kurumsal firma olduğu için müşteri memnuniyeti esaslı hareket ediyor zaten bir insan sıkıntılı ürün olmasa neden iade talebi oluştursun?) gelelim neden 13 inç modelini bıraktığıma ilk sebep tabiki grafik kartı performansı çünkü windows kurup pubg mobile oynamaya çalıştım memnun kalmadım ve diğer oyunlardada grafik kartı olmadığı için sıkıntı çıkaracaktır. Youtubeda oyun performansları var lakin çoğu 16 İnç İ9 5500M grafikli cihazlar için yapılıyor buda aşağı yukarı nvdia gtx 1650 civarına ( biraz üsttede olabilir 5500m üzerinde) tekabül ediyor hesaplarıma göre. Onun için ağır oyunlar oynanmanaı tavsiye edilmiyor ama İ9 5500 m li olan modelde gta5 (60 fps) pubg (60-70 fps)- pubg mobile (60fps) call of(60-80 fps) cok akıcı sekılde oynanıyor i7 li 5300m olan modelde ise en fazla 5-10 fps düşeceğini dünüyorum . Ama 13 inç modellerde radeo pro ekran kartı olmadığı için oyunlarda sıkıntı yaşarsınız. Bunları düşünerek alın ben bayağı araştırma yapıp test yaptım şu an i7 li model ama grafik kartındada 5500m eklemeyi düşünüyorum (yükseltip) . Normalde dün i7 5300m modeli alacaktık bugün bir arkadaş almış stokta kalmamış. Diğerlerine de ileri tarih veriliyor. Yada PT den almayı düşünüyorum ( ama oranın sıkıntısın 15 gün içinde cihazda sıkıntı olmazsa iade edemiyorsunuz. Bazı konularda aydınlandığınızı düşünüyorum :)

• matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler. Hocam 16 inç i9 işlemcili model çok ısınıyor diyorlar doğruluk payı varmı? Çok fazla oyun oynamayacak pc de

2.3 GHz 8 Çekirdekli İşlemci
    1 TB Depolama Kapasitesi
    AMD Radeon Pro 5500M
    2.3 GHz 8 çekirdekli 9. nesil Intel Core i9 işlemci

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Ben 16 inçlik i7 5300m giriş seviyesi almayı düşünüyorum.Sadece 5500m yükseltmek istemiştim . Bir iki ay geriye atıyor o zaman. Ama giriş seviyesi işinizi görür zannediyorum ısınma bir kaç yerde daha duydum ama test etme imkanım olmadı. Arada ciddi fiyat farkı oluyor doğal olarak.

umarım aynı ürünün pt de stokta olmadığını görmüşsünüzdür. iade etmeden önce pt ile görüşüp stoktan emin olmanızı tavsiye ederim
  • kumutlu kullanıcısına yanıt
    Biliyorum . Arada br stoklara geliyor hemen tükeniyor takip edeceğiz artık .

• matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Bende pt sitesine stoklara girmesini bekliyorum. İ7 veya i9 işlemci hangisi stoklara girerse o olacak ama i9 daki ısınma olayı benimde kafama takıldı bir kaç yerde sorun çözüldü diye yazılmış ama muamma

Bende o yuzden i7 ye yöneleceğim appledan 5500m ekran kartını yükseltince hazirana atıyor o yüzden direk i7 5300m versiyon düşünüyorum. Oyunlarda zaten 5-8 fps düşüklüğü olur en fazla test sonuçlarına bakarak. Mac 13' çünkü azıcık oyunlarda fan açıp bayağı ısınmıştı. Umarım i7 güzel olur.

• Usb ile sıfır kurulum yapmak istiyorum fakat başlangıç diski hatası veriyor. Başlangıç diskini usb olarak mı ayarlamalıyım ?

• quote:

Usb ile sıfır kurulum yapmak istiyorum fakat başlangıç diski hatası veriyor. Başlangıç diskini usb olarak mı ayarlamalıyım ?
    Kurulum USB sini nasıl oluşturdunuz?

App Store dan uygulama indiriyor gibi Cataline' i indirdikten sonra aşağıdaki komut ile (MyVolume yerine usb belleğinizin adı olmalı) oluşturarak mı hazırladınız?

sudo /Applications/Install\ macOS\ Catalina.app/Contents/Resources/createinstallmedia --volume /Volumes/MyVolume

Kaynak :
    Apple Support
    macOS için bilgisayarı başlatabilen bir yükleyici oluşturma
    https://support.apple.com/tr-tr/HT201372

• MytHoLoG kullanıcısına yanıt
    Evet aynen o şekilde yaptım hocam. Option ile başlatıp usb'yi seçiyorum önyükleme yapıyor ekran açıldığı anda başlangıç diski hatası veriyor.
  • quote:

Evet aynen o şekilde yaptım hocam. Option ile başlatıp usb'yi seçiyorum önyükleme yapıyor ekran açıldığı anda başlangıç diski hatası veriyor.
    Aldığınız hatanın, ekran görüntüsünü paylaşmanız mümkün mü?
    Hata verince Recovery modda açıp diski silip internet kurulumuna geçtim. Açılsın tekrar usb deneyip hata alırsam ekran görüntüsü atayım hocam.
    Hocam yüklemedi. Son 2 dk kala yaklaşık 20 dk bekledi ve pkdownload gibi bir hata verdi. Ekran görüntüsü almıştım dh hata verip yüklemeyince galeride de bulamadım ekleyemedim. Ne yapmalıyım ?

Edit: Güvenlik ayarları harici disk ile başlatmaya izin vermiyor diyor. Değiştir diyorum yönetici hesabı bulunamadı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 1 Mayıs 2020; 16:32:19 >
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.