Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihaz geldi 16 inç i7 512 gb modeli. Touch id olayı süper
    Buna kılıf falan almak gerekir mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Arkadaşlar, type c dönüştürücü olarak baseus marka linkteki ürün nasıldır? Kullanan, duyan, bilen var mıdır?
    Ben bunu aldım canavar gibi çalışıyor

• Isınma icin verdigim cihazdan haber geldi.

Hazın Tüm Donanım Testleri Başarılı Oldu. Herhangi Bir Donanım Sorununa Rastlanmadı. Fan Temizliği Yapıldı.Cihazın Donanım Testlerinde Sorun Bulunamıyor Fakat Kullanım Sırasında Fanlar Yüksek Devirde Çalışıyor. Kasasında Normalden Daha Fazla Isınma Yaşanıyor.Garanti Kapsamında Anakart Değişimi Yapılacak. Şuan parça siparişi verilmiştir. Henüz yolda gözükmektedir.

Anakart degisince diger parcalar degisiyor mu? Cihazım 15 inc touch var yıl 2017

• matrx58_ kullanıcısına yanıt
    Daha deneyimli birilerine sorabilirsin ama 128gb ssd ilerde sikinti cikartabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Güzel ürüne benziyor hocam teşekkür ederim. Baseus veya bu ikisinden birisini alacağım büyük ihtimalle. Hangisi daha kalitelidir bilemedim.

Edit: Linkteki ürünü aldım hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 29 Nisan 2020; 2:24:42 >
  • Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Linkteki değil farklı bir ürünü kullanıyorum. Beseus başka ürünlerine de sahibim. Oldukça kaliteli bir marka, en iyiler içerisinde kalite açısından sorun yaşayacağınızı zannetmiyorum.
  • Selçuk ALAGÖZ kullanıcısına yanıt
    Daytone’yi almış bulundum hocam. Olurda problem yaşarsam baseus bakarım artık.

• Merhaba arkadaşlar,

2018 15" MacBook Pro modelini kullanıyorum. Sıfır olarak aldığım cihazda 8ay sonra Space (Boşluk) tuşunda sorunlar yaşamaya başladım. Bazen tuş basmıyor, bazen çift basıyor. Yazı yazmak tam manasıyla bir işkenceye dönüştü. Apple servis programı başlatmış bu klavye sorunu için. Covid-19 dolayısıyla göndermekte istemiyorum. Başına böyle bir şey gelip sorunu çözen bir arkadaşımız var mı?
    Klavye koruyucuyu kesinlikle alın hocam. Sonra kasa kapakları var isterseniz. 2018 15"MacBook Pro'da klavye sorunu yaşıyorum. Umarım 16"modellerde bu sorun çözülmüştür. İyi günlerde kullanın. Hayırlı olsun.
  • Merhabalar;

Arkadaşlar cihazım 2019 15” pro ekranda şöyle bir sorunum var daha önce karşılaşan var mı acaba ?🤨

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskeleton

Merhabalar;

Arkadaşlar cihazım 2019 15” pro ekranda şöyle bir sorunum var daha önce karşılaşan var mı acaba ?🤨

Staingate denen meşhur macbook problemine benziyor. Bu şekilde arayarak bir çok kaynağa ulaşabilirsin.

• iskeleton İ kullanıcısına yanıt
    Bende de vardi bu , gecen sene apple store ucretsiz ekran degisimi yapmisti ,

Hocam dediğiniz ürünüm geldi fakat bu tam olarak girmiyor oturmuyor girişe. Bu şekilde de taktım görmüyor usb'yi. 2020 model için uyumlu mu değil acaba anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halfmoon37 -- 30 Nisan 2020; 19:51:48 >
  • Aynı ürünü bende aldım aynı şey bendede oldu. ileri doğru bastırın tam olarak oturacaktır. Veya tamamı girecek o şekilde de söyleyelim😁

• Arkadaşlar Apple dan egitim indiriminde faydalanıp 16800 en16 inç mac aldım fakau bugün gördüm pozitif teknoloji sitesinde aynı mac 15200.tl . İade hakkımı kullanıp versem etik olurmu? Aradada 1600 tl fark var

• Halfmoon37 kullanıcısına yanıt
    Hocam ileri doğru bastırın sıkı bir şekilde yerine oturacaktır. İlk başta bendede aynısı oldu

Dediğinizi yaptım hocam baya bir ittim girdi. Zor girip çıkıyor. Bu seferde taktığım anda internet bağlantısı kopuyor çıkardığım anda bağlantı geliyor. Böyle bir şey başınıza geldi mi ? Orijinal ürünü sipariş ettim bunu iade etmeyi düşünüyorum.
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğiniz gibi yaptım baya sert ittirince girdi ama ürün takıldığı anda wifi iptal oluyor çıkarttığım zaman wifi çalışıyor. Şimdide böyle bir sorun çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halfmoon37

Hocam dediğiniz gibi yaptım baya sert ittirince girdi ama ürün takıldığı anda wifi iptal oluyor çıkarttığım zaman wifi çalışıyor. Şimdide böyle bir sorun çıktı.
    Bende hiç öyle bir sorun olmadı.

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.