Şimdi Ara

MacBook Pro - MacBook Pro with Retina Display[Kullanıcıları Kulubü] (292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.675
Cevap
128
Favori
283.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MacBook por 13 inch 2018. modeli ikinci el aldım.Fakat orijinal şarj aleti yanında yoktu. Çakma sarj aletini kullanmak istemiyorum.Anker in 60w ilk şarj aleti ve kablosunu mu yoksa apple in orijinal şarj aleti ve kablosunu almalıyım?Fiyat farki yari yarıya.
    Anker güvenilir mi?
  • TheGuardian06 T kullanıcısına yanıt
    Yorumlarda, MacBook Pro kullanıcılarının Anker'den memnun oldukları görülüyor.
  • macOS için office programları çözümünüz var mı ?
    ücretsiz indirilen bir yer var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba.

Pro cihaz kullananlara bir şey sormak istiyorum. Programda 55 derece sıcaklık gözükmesine rağmen klavyem ve ekranın on kısmındaki aliminyum aşırı ısınıyor. Servise götürdüm cihazınız normal diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    https://1337x.unblockit.one/home/
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    2017 sonrası cihazlarda ısınma sorunu var. kasayı incelttikleri için sıcaklık fazlasıyla hissediliyor. imovie kullanırken ısınıyor mesela benim de fanlar devreye giriyor. normal browser kullanımında bile ısınıyordu eskiden onu güncellemelerle çözdüler sanırım. şahsen chrome yerine safari kullanmaya başladım normal kullanımda ısınma yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sivert

2017 sonrası cihazlarda ısınma sorunu var. kasayı incelttikleri için sıcaklık fazlasıyla hissediliyor. imovie kullanırken ısınıyor mesela benim de fanlar devreye giriyor. normal browser kullanımında bile ısınıyordu eskiden onu güncellemelerle çözdüler sanırım. şahsen chrome yerine safari kullanmaya başladım normal kullanımda ısınma yok şimdilik.
    Benim model MacBook Pro (15-inch, 2017) touch bar 15 inc olan hocam. Hala ısınma sorunu yaşıyorum safariye geçtim değişiklik yok. Hangi macos sürümünü kullanıyorsunuz?
  • quote:

https://1337x.unblockit.one/home/
    Bir trick var mi ? Genelde uğraştirir böyle siteler, indirip direct rum mi ediliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ipad'de satın aldığım uygulamaları macbook'da kullanabilir miyim ?
  • Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • JUNE8O kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • KAEC kullanıcısına yanıt
    2017 ve sonraki modeller demek istemiştim aslında benimki de 2017 model. ısınma güçlü bir uygulamayı kullanırken mi oluyor? browser video gibi basit işlemlerde oluyor mu?
  • quote:

2017 ve sonraki modeller demek istemiştim aslında benimki de 2017 model. ısınma güçlü bir uygulamayı kullanırken mi oluyor? browser video gibi basit işlemlerde oluyor mu?
    Hocam yorucu bir uygulama yok arka planda. twitch yayını izlerken ve ya youtube'da bir şey izlerken klavyenin sol tarafı w-a-s-d harflerinin oldugu yer sıcak oluyor.
    Bu olay var hocam. 2017 15 inçlik proda da var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAEC

Hocam yorucu bir uygulama yok arka planda. twitch yayını izlerken ve ya youtube'da bir şey izlerken klavyenin sol tarafı w-a-s-d harflerinin oldugu yer sıcak oluyor.

Alıntıları Göster
    bende yazları sadece browser açıkken bile ısınma oluyordu. ne güncelleme geldiyse yaptım şimdi pek ısınmıyor. şu an catalina 10.15.4 sürümü var. ama bende de imovie'de basit bir video kesip dışa aktarma işlemi yapsam bile hemen ısınıyor ve fanlar deli gibi çalışmaya başlıyor. alışmak lazım genel bir durum bu. kasayı inceltmeleri iyi olmadı. 2015 kasa daha iyiydi bence.

• beyler bir sunum yapmak istiyorum sunumu yaparken aynı zamanda kameram açık şekilde karşıdakilerin dinlemesi gerekiyor beni, macbook icin böyle bir program mevcut mu ?
    Ücretsiz.
    https://www.libreoffice.org/
  • arkadaşlar merheba. macbook pro retina ekranlarda kronik soyulma sorunu oluyormuş acaba bu yeni 16 inc olanlarda da ayı sorunlar olur mu? ekran üzerinde jel gibi bir tabaka varmış anladığım kadarıyla o zamanla soyuluyormuş ve ekranda çirkin ve görüntü kalitesini düşüren bir soyulma oluyormuş bu yeni cihazlarda bu sorunu çözdüler mi yada benzer şekilde yeni nesil cihazlarda da bu soyulma sorununu yaşayan oldu mu? ekran koruyucu film aldım iki tane ziyan ettim ama bir türlü adam akıllı yapıştıramadım. kılavuz bantlarla falan hizalıyorum ekranı temizliyorum ama yapışma esmasında hep kabarcıklar kalıyor bir tülü tam yok edemedim ve toz parçalarının sonunu kesemedim bunun bir kolay yolu var mıdır nasıl yapılabilir sizler macbooklarda ekran koruyucu kullanıyor musunuz.
  • www.pt.com.tr
    Apple Mac MUHN2TU/A MacBook Pro 13'' TB MUHN2TU/A 1.4GHz QC i5 8GB 128GB S.Grey
    https://www.pt.com.tr/macbook-pro-13-tb-muhn2tu-a-1-4ghz-qc-i5-8gb-128gb-s-grey

Arkadaşlar bu modeli almayı planlıyorum ancak DaVinci Resolve 16 ve Adobe premiere video edit programında sıkıntı yaşar mıyım? Sistem gereksinimlerinde 16 gb ram desteği öneriliyor. Kararsız kaldım. Küçük küçük videolar editliyorum. Şu anda windows bir masaüstü bilgisayarım var ancak sürekli şehir değiştirdiğim için rahat taşınan bir cihaz almak istiyorum. Oyun bilgisayarlarına baktım ancak onlar genelde 15.6" oldukları için pek bakmadım . Ayrıca bütçe sıkıntısı da var.

• phoenix317 P kullanıcısına yanıt
    Koruyucu filmin uygulaması açısından tavsiye vermek isterim. Banyoda normal bir duşunuzu aldıktan sonra film uygulamasını banyoda yapın. Böylece daha tozsuz bir ortamda uygulama yapmış olacaksınız. Yoksa normal odadaki tozlardan kurtulmanın imkanı yok ve illaki film ile ekran arasına girip baloncuklara neden oluyorlar.
    Ben kendi 2017 macbook pro bilgisayarıma bu şekilde uygulama yaptım. gek bir toz zerresi en ufak baloncuk bile yok.

Ayrıca bende 16" macbook prolara yeşilleniyorum. Acaba 10. nesil işlemcilere ne zaman güncellenecek?
  • 
Sayfa: önceki 290291292293294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.