Şimdi Ara

MacBook Pro SSD/HDD okuma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MacBook Pro'mda işletim sistemimi kurduğum harddiskler yada ssdleri içeriden bağladığımda bilgisayarım diskleri görmüyor içerideki kabloyu değiştirdiğimde gene aynı hatayı vermeye devam etti.Baya uzun bir zamandır ne yazık ki bu sorunu yaşıyorum yaklaşık 4 aydır harici disk üzerinden USB ile bağlayarak kullanabiliyorum bilgisayarı.Böyle bir şey yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.

• cihazın tam modeli nedir?
  • MacBook Pro Mid 2012 13inch hocam
  • hdd kablosu sık arızalanır kronik..

imkanınız varsa dvdrw ( süperdriwe) yerine Hdd caddy takıp ssd yi buna takarmısnız 9.5 mm olan caddy uyar mid 2012 ye

şayet burada süper drive çalışıyorsa bağlayabilirsiniz...şuanda süper drive görmüyorsa sorun anakartta

DVD çalışıyormu suanda?

DVD çalışıyorsa hdd kablosu veya hdd bağlantı soketi sıkıntılı
  • Sokette o zaman arıza hocam çünkü kabloyu değiştirdim sizce ne kadar bir maliyeti var ?
  • doğru kod numaralı kabloyu taktınız değilmi? Linkteki gibi olmalı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-macbook-pro-13-a1278-disk-data-kablosu-821-1480-a-295476389/detay

testle arıza tespiti yapmak lazım..Appleden randevu talep etmei yada sıkı bir servise göstermelisiniz..
  • o cihazın para eden tek seyi anakartı diğerleri kolayca bulunabilir..

anakartı kontrol ederim konya civarında iseniz..para falanda istemez maksat işiniz görülsün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDD veya SSD
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.