Şimdi Ara

MACBOOK PRO VE AİR KULLANANLAR BAKABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 1 aydır Apple Macbook Pro almak için indirim kovalıyorum. Maalesef uygun fiyatlı bir Macbook Pro yakalayamadım. Şu an üniversite öğrencisiyim, mimarlık bölümü okuyorum. Okulda kullanmak ve çizim programları için güvenli bir makine olduğu için Macbook düşünüyorum. Bu arada araştırma yaparken Macbook Airda dikkatimi çekti. Aranızda bu iki cihazı kullanıpta yorum yapabilecek olan var mı ? Çünkü Macbook Air Autocad kaldırmıyor dediler ? Eğer kaldırıyorsa ve akıcı bir şekilde çalışıyorsa fiyatından dolayı Macbook Air almayı düşünüyorum Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pro kadar performans göstermez Air
  • air alma hem ekran hem güç olarak yetersiz zorlamaya gelmez. Pro almanıda önermem bende var pişmanım hiçbir numarası yok

• HıraX kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    Peki neden pişman oldunuz pro dan ?

• takip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lauren Cohan -- 31 Ocak 2016; 12:53:21 >
  • Bir insanın macbook pro dan performans olarak veya tasarım olarak pişman olması çok zor. Arkadaş büyük ihtimalle günlük işler için kullanıyor ve o kdr para vermiş olmaktan pişman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook pro kullanan var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brs_lfc

İyi akşamlar arkadaşlar,
    Yaklaşık 1 aydır Apple Macbook Pro almak için indirim kovalıyorum. Maalesef uygun fiyatlı bir Macbook Pro yakalayamadım. Şu an üniversite öğrencisiyim, mimarlık bölümü okuyorum. Okulda kullanmak ve çizim programları için güvenli bir makine olduğu için Macbook düşünüyorum. Bu arada araştırma yaparken Macbook Airda dikkatimi çekti. Aranızda bu iki cihazı kullanıpta yorum yapabilecek olan var mı ? Çünkü Macbook Air Autocad kaldırmıyor dediler ? Eğer kaldırıyorsa ve akıcı bir şekilde çalışıyorsa fiyatından dolayı Macbook Air almayı düşünüyorum Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler...

hocam resmi apple satış yerlerinde yani zorlu troy akasya avm de var pupa falan oralarda öğrencilere indirimler var artı nakit indirimi var onlara bakabilirsiniz performans olarak pro tabiki air biraz daha gündelik işler için pro retinayı öneririm

• detroit313 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim.

• Yaptığım araştırmalar sonucu mimarlara genel olarak macbook önerilmiyor. Biraz daha araştırmanızı öneririm.
  • The Sheeper kullanıcısına yanıt
    Okuldaki hocalarımız çalışmalarımızın kaybolmaması ve ani çökme olmaması için macbook öneriyorlar. Şu anda kendimde windows kullanıyorum ama pek memnun değilim.

• Mimarlık öğrencileri için macbook pek uygun değil dostum.Güzel bir ssdli makine al senin işini fazlasıyla görür.Ülkemizde Maclerin fiyatları hakettiğinden fazla neyazikki.
  • karadag55 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam yorumunuz için teşekkür ederim.

• Bootcampte assassin's far cry 3 most wanted 2 gibi oyunlarda oynuyorum. paralles te idm gibi program kullanıp alt yazı düzenlemeside yapıyorum. Osx de web ve os işlerini yapıyorum. Bilgisayar mühendisliği okuyorum neden boş kullanıp pişman olayım ? yorumunu kendine sakla tanımadan atıp tutma. Pişman olmamın farklı sebebleri var demek ki. Arkadasa cevap vermedin çünkü laptobu alacağı bile belli değil iğne deliği kadar detayını öğreneyim diyor alınca mac in win olmadığı anlayacak. Trackpad in kapalıyken tıklama sesi vermediğini içindeki motorun uygulamaya göre geri bildirim verdiğini görecek ve laptobun bu fiyatının nedenlerini anlayacak. Kullanmadan mac sahibi olunmaz .Mac i kullanan bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 4 Şubat 2016; 11:41:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.