Şimdi Ara

Macbooktan Anlayan Gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mac Pro belli modellerde upgrade yapilabiliyormus.Tahminimce 2011 midden basliyor.SSD vs ram .Kisacasi hangi yil modellerinde mevcut.Hangi yil modellerinde yapmak mumkun degil.Ve hangi modellerde neyleri sadece upgrade edebiliyoruz.ayrica iris ekran kartli modelleri tavsiye edermisiniz? iyi bilenlerin tavsiyesini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu siteden cihazı seçip nelerin upgrade edilip edilemeyeceğini görebilirsin:

https://eshop.macsales.com/upgrades/

Basit düzeyde işlemler için iris ekran kartı yeterli. Ama ileri düzeyde resim ve video işleme söz konusu olacaksa yetersiz gelir.

• burhanaks B kullanıcısına yanıt
    Autocad -P.S vs video montaj icin kullanicagim.is gormezmi?

• RioDeJaneiro kullanıcısına yanıt
    İş görür tabii ki. Ama yerleşik bir ekran kartı olduğu için, harici bir Amd R9 vs. gibi performans vermeyecektir. Çalıştığınız projeler eğer çok kapsamlı ve büyük dosyalar değilse sorun olmaz.

Oneriniz varmi 3000 lira civarinda bu isleri iyi yapacak.yada bu fiyata alinabilecek en iyi diger marka laptop?

Eğer Mac yerine PC tercih ederseniz 3000 TL için daha iyi konfigurasyonda Notebook bulabilirsiniz 2. El. Mesela benim tecrübe ettiğim Lenovo Y700 Game Notebook vardı. Çok sağlam cihaz ve bu işler için biçilmiş kaftan diyebilirim. 2. El bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Özellikleri ise şöyleydi:

6. Nesil quad core 2.6 ghz i7 işlemci

16gb ram (32gb yapılabiiyor)

1 TB Hdd + 128 GB SSD

Nvidia GTX 960M 4 GB

Macbook isterseniz de daha düşük modellerde yine ikinci el araştırmanız lazım. Ama mutlaka SSD almaya çalışın bir de Ram 16 GB olursa rahat ve hızlı çalışırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanaks -- 13 Temmuz 2017; 18:3:30 >
    2.el farketmez.Tercihim macbook tan yana aslinda.Max 3300 civari alinabilecek hangi macbook serisini onerirsiniz.13 inc uygun bana islerimi rahat gorsun yeter .bide ekran kalitesi ips olmasi sart.led istemiyorum.pc olarakda bu fiyata oneriniz varsa yazin bana 2.el almayi dusunuyorum.bu fiyatlara alinabilecek en iyi modeller hangisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canvadan anlayan beri gelsin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İris ekran kartı bende takılmalar yapıyor photoahopda a4 boyutunda dosyalar ile uğraşıyorum onlarda takılmalar yapıyor ona göre duşun.

Bütçe az Mac için. Çok iyi araştırmanız lazım 2. El sitelerinde belki iyi cihazlar düşebilir ama bu bütçeyle 2012 cihazlar olabilir. Onlar içinden de SSD olanları ve 16 GB olanları seçebilirsiniz. şahsen performans anlamında kesin bir şey diyemem. Çünkü denemedim 2012 modelleri. Benim tecrübe ettiğim ve çok memnun kaldığım 3 notebook oldu Mac olarak:

1- 13" MacBook Pro Retina Mid 2015 (4000₺ civarı bulunabilir)

2- 15" Macbook Pro Retina Mid 2014 ( 5000₺ üzeri bulunabilir)

3- 15" MacBook Pro Retina Mid 2015 (6000₺ ve üzeri bulunabiliyor)

PC olarak da Asus denedim ama beğenmedim. Lenovo güzeldi bu işler için. Full HD ekranı vardı. Soğutma sistemi de çok iyiydi. Yalnız biraz ağırdı. 2.6 kğ.

Tercih sizin. Grafik ve video işlerinde notebook olarak tercihizin ilk kriteri Adobe programları için CPU, sonra GPU ve ardından RAM. Tabii ki Kesinlikle SSD. Bu üçünü ne kadar iyi tutarsanız o kadar hızlı çalışırsınız. Bol şans.

Tesekkurler.Suanda butceye uygun 2014 yili mac pro 13 inclik yetiyor sanirim ondan alacagim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.