Amerika'dan fotoğraf makinası alacağım ve yanında 28 dolara "Mack 5 years international warranty" alsam 28 dolara iyi olur mu? Yani bu garanti Türkiye'de geçerlimi,nasıl işleyecek? Makinaya bişey olursa ben kimle muhattap olacağım? Makinayı Amerika'yamı göndermem lazım olacak, yoksa Türkiye'de bir temsilcileri olacak mı? Aşağıdaki linkte herhalde bir açıklama yok benim sorularımla ilgili. http://www.bhphotovideo.com/c/product/130397-REG/Mack_1058_5_Year_International_Warranty_for.html
Bana yardımcı olanlara şimdiden emeğinize sağlık diyor, saygılar sunuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: haziran15
Amerika'dan fotoğraf makinası alacağım ve yanında 28 dolara "Mack 5 years international warranty" alsam 28 dolara iyi olur mu? Yani bu garanti Türkiye'de geçerlimi,nasıl işleyecek? Makinaya bişey olursa ben kimle muhattap olacağım? Makinayı Amerika'yamı göndermem lazım olacak, yoksa Türkiye'de bir temsilcileri olacak mı? Aşağıdaki linkte herhalde bir açıklama yok benim sorularımla ilgili. http://www.bhphotovideo.com/c/product/130397-REG/Mack_1058_5_Year_International_Warranty_for.html
Bana yardımcı olanlara şimdiden emeğinize sağlık diyor, saygılar sunuyorum.
Alırken orada sor türkiyedejki anlaşmalı yerleri...28 dolar da çok iyi bir fiyat...
Sanırım anlaşmalı yer yok, Mack'in kendi sitesinden baktım da reimbursement diyor orada, yani önce kendin yaptırıyorsun aleti, sonra onlar sana parasını veriyorlar, bu işten kıl kaptım ben sanki uğraştırır gibi beni. Yokmu hiç bu konuda bilgisi olan?
Hadi sana makine senin hatan yüzünden bozuldu yok sana para mara derse ne olacak
quote:
Orjinalden alıntı: yusufsimdi
Hadi sana makine senin hatan yüzünden bozuldu yok sana para mara derse ne olacak
Valla doğru söylüyorsun Ben zaten kıl kaptım bu durumdan, aletin 1 yıl amarika garantisi var, benimde amerikada en az 3 tanıdık var İlk yıl bişe olursa veririm onlara halletmeye çalışırlar, haaa olmazsa zaten ben çok temiz kullanıyorum bi daha sittin sene bişe olmaz alete İNŞALLAHHHHHHH ben yine de büyük konuşmayım. Sen ne dersin Yusuf? Haklımıyım?
quote:
quote:
Valla doğru söylüyorsun Ben zaten kıl kaptım bu durumdan, aletin 1 yıl amarika garantisi var, benimde amerikada en az 3 tanıdık var İlk yıl bişe olursa veririm onlara halletmeye çalışırlar, haaa olmazsa zaten ben çok temiz kullanıyorum bi daha sittin sene bişe olmaz alete İNŞALLAHHHHHHH ben yine de büyük konuşmayım. Sen ne dersin Yusuf? Haklımıyım?
Kesinlikle kardeş sonuna kadar haklısın..Hem madem akraban var ne diye kendini garantiyle kasıyon ki?Zaten 6 ay sonra o makine seni kesmez olacak e o zaman da s9600 ya da D-SLR şart olacak onun için kafanı yorma
quote:
quote:
quote:
Kesinlikle kardeş sonuna kadar haklısın..Hem madem akraban var ne diye kendini garantiyle kasıyon ki?Zaten 6 ay sonra o makine seni kesmez olacak e o zaman da s9600 ya da D-SLR şart olacak onun için kafanı yorma
Eyvallah Sen de haklısın, bu makina beni kesmez olacak bir süre sonra, ben bunu hiç hesaba katmadım
Aklını karıştırmak gibi olmasın ama sen istersen s9500 ya da s9600 al
quote:
Aklını karıştırmak gibi olmasın ama sen istersen s9500 ya da s9600 al
Valla almak isterdim ama arada yaklaşık 100 dolar fark var, değermi bu farka? Yani megapiksel haricinde s9600'ün (+) yönleri neler? Geniş açı, yüksek ISO performansı gibi özellikler s9600'de de varmı?
Birde 50 dolarlık "rebate" yani indirimden yararlanacam eğer s6000fd alırsam, buradaki bir arkadaşın adresini verecez çek göndermeleri için. Yani toplamda 150-160 dolar ucuza geliyor s6000fd s9600fd'den. Bir de benim düşüncem şu hocam, s6000fd ile yeterince olgunlaştıktan sonra direk SLR sınıfına geçecem, yani SLR like bir makine daha almayacam.