Şimdi Ara

MacOS yasal mıdır değil midir nasıl anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir macbook da yüklü olan macos sürümünün yasal olup olmadığını nasıl anlarız? Mesela yasal değilse güncelleme vs yapılabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler.

• Şuan icin pek bilgim yok ama - bildigim kadarıyla Mac Os X versiyonlarin sahteleri yok , yani internetten indirip kurma olayi yok -. ( MacOsX lion haric , oda iTunes'ten indiriliyor sadece 30$...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMarjinaLs -- 20 Aralık 2011; 9:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Şuan icin pek bilgim yok ama - bildigim kadarıyla Mac Os X versiyonlarin sahteleri yok , yani internetten indirip kurma olayi yok -. ( MacOsX lion haric , oda iTunes'ten indiriliyor sadece 30$...)

Yanlis bilgi.

Leopard, Snow Leopard ve Lion'da internetten indirilebilir ve kurulabilir.

Yasal olmamasi herhangi bir zarari yoktur. Tum guncellemeleri sorunsuz yapabilirsiniz. Hic bir zarari veya eksikligi yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Şuan icin pek bilgim yok ama - bildigim kadarıyla Mac Os X versiyonlarin sahteleri yok , yani internetten indirip kurma olayi yok -. ( MacOsX lion haric , oda iTunes'ten indiriliyor sadece 30$...)

Yanlis bilgi.

Yasal olmamasi herhangi bir zarari yoktur. Tum guncellemeleri sorunsuz yapabilirsiniz. Hic bir zarari veya eksikligi yoktur.

Dedigim gibi diger isletim sistemleri hakkinda bilgim yok , ki ben iTunes'ta Lion harici indirilenilir isletim sistemi gormemistim. Ayrica onuda bilgim dogrultusunda yazdim .

Bu diger isletim sistemleri mevcut mu iTunes'ta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Yanlis bilgi.

Dedigim gibi diger isletim sistemleri hakkinda bilgim yok , ki ben iTunes'ta Lion harici indirilenilir isletim sistemi gormemistim. Ayrica onuda bilgim dogrultusunda yazdim .

Bu diger isletim sistemleri mevcut mu iTunes'ta

YASAL OLARAK:
    Indirilebilir tek OS X versiyonu Lion'dir ve sadece Mac App Store'dan indiriliebilir (iTunes degil)
    Diger versiyonlarin kutulu hali alinmalidir

KOPYA KULLANARAK:
    Tüm sürümler indirilip USB veya DVD ile yüklenebilir.

• Ama kopya için hiçbir önlem key serial falan yoktur yani Apple pek takmıyor gibi işletim sisteminden kazanmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: eng304

Ama kopya için hiçbir önlem key serial falan yoktur yani Apple pek takmıyor gibi işletim sisteminden kazanmayı

takmasına da gerek yok ha deyince her pc ye mac kurulmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osx'te lisans cihaz üzerinden yapıldığı için ayrıca bir serial , cdkey falan gerekmiyor. mac sahibi olmanız yasal olarak herhangi bir kaynaktan osx yüklemenize yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.