Şimdi Ara

Macro ban sebebi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bi mouse var x7 bunun programı var oscar diye o prpgram ile mouseye macro atayabliyosun biliyorsunuzdur zaten bunu asıl sorum bu degil mesela ben bu mousenin bi tuşuna triple click atasam sıkıntı olur mu ? Bi sorum ise prof oyuncuların mouseleri sanırım macrolu mouseler oluyor bunlar acaba bişe atıyomu bu tuslara örnek veriyorum bi tuşa basınca 3 lü mermi.

Biraz acemiyim arkadaslar saçma bi konu olduysa affola.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bahsettiğiniz 3lü atış gibi macrolardan sıkıntı çıkmaz, ancak özel olarak kodlanan no-recoil macrolar var sekmeden taramaya yarayan onlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Nasıl bir sıkıntı yaşarım dersen, oyunun hile sistemi senin macro kullandığını anlayamaz fakat overwatch ile seni izleyen birisi no-recoil macro kullandığını rahatlıkla anlar. Kısacası 3lü atışdan vesaire birşey olmaz, ancak no-recoil tarzı macrolara bulaşmamakta fayda var.
  • prolar macro ile filan uğraşmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Hocam bahsettiğiniz 3lü atış gibi macrolardan sıkıntı çıkmaz, ancak özel olarak kodlanan no-recoil macrolar var sekmeden taramaya yarayan onlarda sıkıntı yaşayabilirsin. Nasıl bir sıkıntı yaşarım dersen, oyunun hile sistemi senin macro kullandığını anlayamaz fakat overwatch ile seni izleyen birisi no-recoil macro kullandığını rahatlıkla anlar. Kısacası 3lü atışdan vesaire birşey olmaz, ancak no-recoil tarzı macrolara bulaşmamakta fayda var.

Bence Overwatch da da anlasilmiyor. Bazi kullanan arkadaslarim var kullanmaya devam ediyorlar .

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    İzleyenler nova olduğu için anlamıyorlar hocam.
  • Hocam macroyla falan ugrasmayin kendinizi gelistirmeye bakın bence. Triple shot macrosundan sıkıntı olmaz pek ama kullanımda pek ise yaramıyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

İzleyenler nova olduğu için anlamıyorlar hocam.

Hakli olabilirsiniz. Ama o zaman kendi recoil kontrolu yapabilen oyuncular ne olucak ? Yani o recoili eli ile yapan insanlar gordum ben. Hani demek istedigim kalin cizgilerle belirlenmis bir ban sebebi oldugunu dusunmuyorm. Bence acsak bir topic cogu oyuncularin elinde x7 vardir ve illaki tus comb. kullaniyorlardir.

Yani bundan dolayi banlandim diyen görmedim. Öyle olsa bu kadar macro dalgasi gezcegini zannetmiyorum. Gayet legal birseymis gibi peynir ekmek gibi girilip satiliyor yabanci forumlardada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler nedir bu pre muhabbeti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stattrak kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle makro kullanırken mouse deli gibi bir yere kayıyor. Ve hareket ettirmek çok zor normal recoil atan birisi istediği yere götürebilir.
  • Ben mausa programdan farklı tuşlar atıyorum. Bombaları kullanmak zor mesela molotofu seçene kadar gelip vurabiliyorlar. Triple shot hiç demedim.

• quote:

Hocam şöyle makro kullanırken mouse deli gibi bir yere kayıyor. Ve hareket ettirmek çok zor normal recoil atan birisi istediği yere götürebilir.

kullanmadigim icin blmiorm ama arkadaslarinkinde oyle deli gibi haraketler goremedim. artik ne kadar ince ayar orasini blmiyorm :)

Ama hep report edio karsi takimdakiler , 5 ay oldu daha tik yok.

• quote:

Yabanci forumdaki bir tartismada soyle birsey buldum.

Sanirim en acik cevaplardan birisi.

Yani demekki, cok goze batmaz isen sknti yok. Batarsan Ow da belki. Onada macro kullanarak elle no recoil ogrenmis olursun :P :D

No you mess thing up. VAC bans are permanent, overwatch cooldowns in the other hand are (were?) not. Not to mention this has happened in the early days of overwatch beta program. You are right about the double standard though, it's very likely that an unknown would not have had the same ``kindness''.

Binds are obviously totally safe (and AFAIK you can not do fancy binds anymore since the wait command as been removed).

Mouse and keyboard macros are both totally VAC safe. There is nothing they can do about it. As for OW it's hard to tell. Contrary to most ``leagues'' there is no formal rules set. If a macro really make you look suspicious (no-recoil for example), you might be punish by Overwatch. I hope no OWI would ever ban someone for a U-turn macro really, even if it's a cheap way of playing.
    boin is offline

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.