Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

Anlaşılan oyun kırılmadan bu konu coşmayacak

Aynen hocam.beklemedeyiz hala

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2a dan 57 tlye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Oyunda DRM varmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Anlaşılan oyun kırılmadan bu konu coşmayacak

Aynen hocam.beklemedeyiz hala

Oyunu indirip kurdum ilaç bekliyorum bende uzun surecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

G2a dan 57 tlye aldım

ya g2A dan bende alam dedim fakat hep rus key alip sonra napiyonuz

• Araçla sağa sola kayması saçma bi olay ama oyuna çok zevk katmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jegande

Oyunda DRM varmıydı?

Evet Denuvo DRM var.
  • JAX kullanıcısına yanıt
    Metal Gear için çalışmalar devam ediyor, yüzde70 başarıldı. Şuanda sadece win7 de çalışıyor kürek (dağıtılmadı). 1-2 gün içinde tüm işletim sistemleri için hazır olacakmış. Sanırım ondan sonra mad max için başlanacak ve peşinden batman güncellemesinin çalışmasına başlanacak.
  • Grasyas01 kullanıcısına yanıt
    arkadaş bu siteden bir ben oyun alamadım heralde.. tr, usa, uk seçtim lokasyonları para birimi dolar euro denemediğim kalmadı. paypal ile ödüyorum hoop 2dk sora iptal oluyor ödeme hesaba geri gidiyor. deli etti bu g2a çözemedim bir türlü!!
  • thecharı kullanıcısına yanıt
    Valla bende çok sorun yaşadım ama şans eseri en ucuz satan avrupalıdan alabildim oyunu,önce tr olarak satın al dedim sonra satıcı tr parası kabul etmiyor deyip euro olarak paypaldan aldım paypalın komisyonu ile 57 tlye geldi,sonra steamdan aktif ettim sıkıntı yok oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grasyas01 -- 7 Eylül 2015; 17:10:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grasyas01

Valla bende çok sorun yaşadım ama şans eseri en ucuz satan avrupalıdan alabildim oyunu,önce tr olarak satın al dedim sonra satıcı tr parası kabul etmiyor deyip euro olarak paypaldan aldım paypalın komisyonu ile 57 tlye geldi,sonra steamdan aktif ettim sıkıntı yok oynuyorum

farklı gün saat ve şekillerde 8 kere denedim tam olarak :) hatta eve gidince birkez daha deneyeceğim hocam senin için :) bilmediğim birşey var kesin ama bilemicek bişide yok tırt sitede seçicez ödicez paypal bitti gitti olması lazım, niye iptal ediyor en azından onun bilgisini verse derdimi çözeceğimde oda yok sadece iptal edildi. benim ülkeme mi uymuyor satın almaya çalıştığım key (buarada global key almayı deniyorum) para birimi mi uyuşmuyor nedir yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thecharı -- 7 Eylül 2015; 17:20:54 >
  • G2A dan almak şartmı ? ben instant gamingden aldım steam key 53 lira civarına geldi.
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt
    Geri sayım sayacı koymuşlar 15 saat sonra ilk versiyon çıkacakmış
  • arkadaşlar oyunun ultimate save'ini yapmış bulunuyorum ingilizce aramalarda çıkması için ingilizce direk kopyalayacağım umarım forum kurallarına ayrıkı değildir.
    zaten save'i yapmamı sağlayan legend hilesini de ben buldum , save dosyalarıma güvenmiyorsanız kendiniz de yapabilirsiniz..
    " here is my ultimate beginning savegame with much legend challenges ready to finish as possible.
    yadi.sk
    documentsWBGames.zip — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/JjBv5LAXivvxw

and youı dont have to trust me, you can do it same; i posted table to do this save @ cheatengine forum
    forum.cheatengine.org
    Cheat Engine ::
    http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=583945
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü008 -- 7 Eylül 2015; 23:19:27 >

• Meraklı bekleyiş devam ediyor.
  • Firtinanin icinde olmak baya bi canli oyunu 8 saattir oynuyorum bence biraz haksizlik edilmis oyuna. Oyunun suana kadar sevmedigim tek yonu kontrolleri, daha kotu yapamazlardi heralde. Gamepad ile oynadigim halde araba surerken zorlaniyorum Her tusu basili tutmak ayri bi eziyet. Titresimleride pek begenmedim, cok az yerde kullanmislar. O kadar daga tasa carpiyorum hic bir tepki yok kolda

• Oyunu oynayınca keyfine varıyorsunuz arkadaşlar, keşke demo çıkartsalar da insanlar görse, "şaheser" değil ama oynanmayacak oyunda da değil, çok keyifli. Hele arabalara çarpmak, o parçalanmalar, dövüş sahneleri falan güzel. Biraz "bölge" ele geçirme şeysi olduğundan Far Cry'a benziyor ama benzesin onu seviyorduk zaten :D
  • ana görevi bıraktım yapmıyorum bitmesin diye. geliştirmelere falan yöneldim artık. Verdiğim 50 tl ye kesinlikle değen bir oyun olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.