Bildirim
Mad Max (2015) [ANA KONU] (12. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
optimizasyon efsane gtx 765m icin nvidia bile her seyi max olarak gosteriyo ama bi sikinti var oda yazilar cok kucuk 3-4 metreden okumak icin can cekisiyorum bunu nasil halledicez bilen var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çocuk olunca bakalım oyun oynaya bilecekmiyiz. Şimdi gene işten sonra 1 2 saat oynama fırsatı veriliyor
Videoları izledikce çok fena oynayasım geliyordu oynamak isteyipde bitiremediğim bir yığın oyun var. Silah kullanmak sanırım pek yok oyunda peki çeşitliliği var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Wight Lord
Çocuk olunca bakalım oyun oynaya bilecekmiyiz. Şimdi gene işten sonra 1 2 saat oynama fırsatı veriliyor
Videoları izledikce çok fena oynayasım geliyordu oynamak isteyipde bitiremediğim bir yığın oyun var. Silah kullanmak sanırım pek yok oyunda peki çeşitliliği var mı?
Zor valla çocuk olunca oyun oynamak ..6 yaşında kızım var az çok büyüdüğü için daha rahatım..ama 2. Eli kulağında o zaman zor olacak..şimdi bile PC başına oturunca vicdanen rahatsız oluyorum..ama resume'a basınca vicdan azabı falan kalmıyor.
İnceleme yazılarını hiç önemseme,steam yorumları ortada %80 - 90 olumlu zaten..oyun çok zevkli her anlamda..silah mevzusu az mermi bulunuyor GTA gibi değil tabi ama inan önemsiz olmayınca anlayacaksın..9 saatlik süren oldu çok tatmin etti herşey..
Çocuk gelene kadar aradan çıkar benceben 58tlye aldım kinguin den..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende çocuk yokta iş yerinde arkadaşlara sordum gelen cevaplar pek iç açıcı değil
-İlk 2-3 ay unutsun diyen var
-Böyle büyük oyunlar değilde, ufak tefek tablette falan fırsat buldukça oynayabilir diyen var
-Eşine yardımcı olması gerektiğiı için ne yapsa göze batar hiç oynamasın daha iyi diyen var
-Bende şimdiden Allah bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün diyorum her ikinizede boşver oyunu moyunu dünyanın en büyük nimeti idare edersiniz biraz -
Haha sağolasın aynen öyle olacak, bebeği gördün mü zaten aramazsın da oyun moyun. İlerki aylarda ama aralarda kaçamak yaparım hehe oyun tutkusundan vazgeçilmiyor. Büyüyünce veletle oynarız.
-
Merhaba arkadaslar wasteland classic görevinde baby bar eklentisini takmamı istiyor fakat wasteland classic görevini yapmalısınız diyor oyun bug da kaldı araştırdım çoğu kişinin başına gelmiş.çözümü bilen yada aynı şekilde bug da kalan varsa yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyun pek hoşuma gitmemişti ama denemeyi düşünüyorum , sistemi yazayım ;
Geforce 840M
Intel Core i7 5500U 2.40GHz(3.00GHz ağır yükte)
8GB DDR3 1600MHz Ram
Grafik ayarları önemli değil , grafik takıntım yoktur.Minimum 1280x720 çözünürlük olsa yeterli , 1024'de ekran tuhaf oluyor.ve 30+ fps verse güzel olur , sizce alabilirmiyim min 1280x720 çözünürlük diğer ayarlar lowest/off ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rust Cohle.
Oyun pek hoşuma gitmemişti ama denemeyi düşünüyorum , sistemi yazayım ;
Geforce 840M
Intel Core i7 5500U 2.40GHz(3.00GHz ağır yükte)
8GB DDR3 1600MHz Ram
Grafik ayarları önemli değil , grafik takıntım yoktur.Minimum 1280x720 çözünürlük olsa yeterli , 1024'de ekran tuhaf oluyor.ve 30+ fps verse güzel olur , sizce alabilirmiyim min 1280x720 çözünürlük diğer ayarlar lowest/off ?
;Rahat alırsınız hocam i5 işlemci 630m ekran kartıyla low da 30 ve üstü alıyorum ben. -
Arkadaşlar oyunu olumlu yorumlar neticesinde almayı düşünüyorum da... Aranızda oyunu bitirmiş ya da bitirmeye az kalmış biri var mı? Oyun toplamda kaç saat oyun süresi vaat ediyor onu merak ediyorum. -
Merhaba,
Arkadaşlar Aranızda Şu Ripper Dlc yi Gören varmı Erken Erişimden Aldık Ortada yok Sonradan mı Açılıyor ki.
Düzeltme
İ.G Ripper Dlc Keyleri Dün Göndermiş yeni gördüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 5 Eylül 2015; 1:26:12 > -
Muazzam olmuş , co op olsaydı dahada eğlenceli olurdu.
Rastladığım Sıkıntılar :
Oyunun arayüzünde yani menülerde bug olabiliyor mesela max ekranın aşağısına gidiyor bazen karakter ekranında.
Bazen Vantage Point ler %100 loot ı saymıyor vs..
Bunlarda gelicek patch lerle fixlenicektir.
Optimize olarak çok iyi lakin daha iyisine hayır demeyiz.
---------------------------------------
Çok meşhur olunan bölgelerde bazen Ripper geliyor diyip kaçabiliyorlar hoş bir detay olmuş ve bunun gibi çok fazla ince detay var.
(Ripper benim aracımın kasasının ismi , başka bir kasa seçerseniz o ismi telaffuz ediyorlar.)
------------------------------------------
"GAME OF THE YEAR" ın en güçlü adaylarından birisi olucak gibi görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 5 Eylül 2015; 13:30:35 >
-
-
keşke her şey için basılı tutmak gerekmese gerçekten oynarken uykum geliyor akıcılık gidiyor şuna basılı tut buna basılı tut derken yani tırmanmak için falan sadece üstüne yürümek yetse hadi geçtim sadece tıklayalım basılı tutmak nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: Maxıs
Oyunun arayüzünde yani menülerde bug olabiliyor mesela max ekranın aşağısına gidiyor bazen karakter ekranında.
Bug mı yoksa bilerek mi yapmışlar emin değilim; ancak oyun içerisinde karakterin nasıl bir pozisyondaysa menüde de o halde gözüküyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
quote:
Orijinalden alıntı: Maxıs
Bug mı yoksa bilerek mi yapmışlar emin değilim; ancak oyun içerisinde karakterin nasıl bir pozisyondaysa menüde de o halde gözüküyor.
Sanmıyorum bilerek yapılan birşey olduğunu zira aracın içindeyken bazen karakterin sadece göğüsten yukarası gözüküyor karakter ekranda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Technics
Ben nuveem de yasamistim. Dns degisik ise ondan yapar. Degisikligi kaldirip oyle deneyin aciksa.
yok hocam dns tanımlı diil. dolar, euro hiçbir para birimiyle paypal üzerinden alamadım malesef. -
-
Oyun aldığı puanları kesinlikle hak etmiyor . Neyin ya da kimin gazına gelip bu incelemeler yapıldı bilmiyorum. -
Anlaşılan oyun kırılmadan bu konu coşmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 6 Eylül 2015; 21:06:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X