Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunda öyle aman aman önemli bir hikaye yok zaten 20-30 saat etrafda takılıp keyifli zaman geçirecen o kadar yani ingilizce olmasada olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

siz zaten benim puanımı vermişsiniz "he deyip geçin sorsan o öyle bi dünya var mıydı diyecek kapasitede bir insan kalkmış bunun filmlerine B sınıfı diyor" :P

o yüzden çok uzatmayacağım. sizin mantığınızın da yukarıdaki cümleyi kuran arkadaş ile aynı olduğunu anladım.

içeriği bakımından demek ile içinde barındırdığı sizin "hesapta" filmi sevme öğeleriniz olan yaşanan felaket, sonuçları, yaşananlar ve yaşanacakları ele alma şeklini kast ediyorum.
    şimdi oturup size bir a sınıfı film ile b sınıfı film arasında ki farkları, çekim şekillerini, aksiyon aktarımını, cinsellik öğelerini barındırma şekillerini erkeği kadını yansıtmasını kullanılan anlatım dilinin değişkenliğini vs tek tek anlatmayacağım.

sırf merakınız giderilsin diye söylüyorum yaşım 35 ama bu benim ne sizden fazla ne de sizden az bildiğimin kanıtı. hep yaş ile öne çıkmaya çalışan "çok bilen" tipler gibi davranıyorsunuz konunun başından beri.
    filmi ve bu filmin tarzını sizden çok daha iyi tanıyorum. post modern dediğiniz ama post apokaliptik olan bir filmden bahsetmekteyiz öncelikle. her filmi severek izledim, sizin ben bir kez bile film kötü demediğim hade benim filmi beğenmediğimi varsaymanızın aksine.
    filme b sınıfı demem onu kötülemek değildir. çok iyi olupta dediğim gibi sizin a sınıfı sanıp izlediğiniz (klasik, kült oldu diye sadece) bir sürü b sınıfı film mevcuttur. YANİ BEN FİLMİ SEVİYORUM!

oyunu da oldukça beğendim ve bana o havayı yaşattığı içinde çok memnunum.

bilgime gelince 10 lu yaşlarımdan beri fantastik kurgu, süper kahraman, bilim kurgu üzerine sürekli kitap-çizgi roman okur,yazar, izlerim. bu konuda kendimce belli bir bilgi seviyesi oluşturmuşumdur ve bunun az çok, doğru yanlışına siz karar veremezsiniz bu üslup ve yanlış bilgilerinizle..

her neyse yetersiz bilgimle benden bu kadar, daha fazla bu konuda bir şeyler anlatma gereği duymuyorum çünkü karşınızdakine önyargı, yaş vs ile yaklaşmaya başladınız. son mesajınızdaki "ulaşçığım, yaşımız kaç vs." gibi aşağılamaya yaklaşan tavrınız daha fazla muhatap olmamamız için yeterince sebep vermekte.

Ben ne sizi küçümseyecek bir kelime kullandım, ne de başkalarının düşüncesine arka çıkacak bir tutum sergiledim. Yaş sorma sebebimi iletmiştim, Filmi izleyen birisi ile mi konuşup konuşmadığımı bilmek hakkım. Sizin film ve oyunu beğenmeniz de beni pek alakadar etmiyor. A sınıfı B sınıfı filmleri bana anlatana kadar

- o filmden beklentin ne ki "B sınıfı" bir film cümlenizi gözden geçirmelisiniz bence.

Yusufçum değil de Ulaşçım deme sebebim de karşımda ki ne ismiyle hitap etmenin güzel oluşundan sizi aşağılamak istediğimi de nereden çıkarttınız ben anlamadım

Bilgi birikiminize saygısızlık ta etmedim ben sizin yanlış bir ifadeniz vardı düzeltmek istedim. Yarın görsem aynı şekilde yine müdahale ederim, forumların amacı da bu değil mi zaten. Karşılıklı fikir alış - verişine olanak sağlar. Ancak nedense gerilmişsiniz ortamı da anlamsız germişsiniz. Gerek yok bunlara :) Devamını bu başlıkta değil özel mesaj üzerinden devam ettirelim çevreye rahatsızlık vermeyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

İngilizce şart mı? Türkçe yama çıkar mı ki zamanla?

Görsel efekt ve ağırlıklı olarak gelişmiş oyun dinamikleri mevcut, senaryo ağırlıklı değil o yüzden ing. yama gerek kalmadan rahatça oynanabilir
  • cankut_k kullanıcısına yanıt
    peki oyun zor mu ? zorluk seviyesi var mı ?
  • eric cartman6167 E kullanıcısına yanıt
    Zorluk seviyesi yok ama oyun çok kolay değil yani zorluk eviyesi iyi ayarlanmış diyelim

Oyun baya iyi açıkcası...Ben 1 hafta önceden aldım ama çakma bi oyundur diyodum açık dünya olsunda hertürlü gider düşüncesindeydim, hele 70 dk lık gameplay videosu vardı oyunun, onu izledim dahada soğudum oyundan, şimdi şaşkınlık içerisindeyim o videoda hep araba kulanıyordu adam ama oyun hiçde öyle değil hatta ilk upgradeleri karakter güçlendirmeye verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut_k

Zorluk seviyesi yok ama oyun çok kolay değil yani zorluk eviyesi iyi ayarlanmış diyelim

Oyun baya iyi açıkcası...Ben 1 hafta önceden aldım ama çakma bi oyundur diyodum açık dünya olsunda hertürlü gider düşüncesindeydim, hele 70 dk lık gameplay videosu vardı oyunun, onu izledim dahada soğudum oyundan, şimdi şaşkınlık içerisindeyim o videoda hep araba kulanıyordu adam ama oyun hiçde öyle değil hatta ilk upgradeleri karakter güçlendirmeye verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Ayarlardan 2560x1440 144 hz yapıyorum oyunu kapatıp açınca 2560x1440 60 hz düşüyor tekrar bu sorunu yaşıyan var mı ?

Windows 10

GTX 980

Driver 355.82

Not:İnternette araştırdım birçok kişi aynı sorundan bahsetmiş , oyunun ufak bir bug ı sanırım bunun dışında yağ gibi çalışıyor oyun , 100-105 fps ortalama alıyorum muazzam grafiklere rağmen.

Sisteminiz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut_k

Oyunun dikkat çeken detayları!

Haritanın tehlike seviyesi yan görevlerle azaltılıyor.(Threat LVL)
    Balonla yükselince assasin's creed gibi etrafı görebiliyorsunuz.
    Kum fırtınası başladığında içinde hortumlar oluyor ve denk gelirse arabayı savuruyor hatta hasar veriyorlar ayrıca bu hortumlar fırtına olmadığı zamanlarda çıkabiliyor.
    Kum fırtınasında araba kullanırken arabaya çarpan metal cisimler arabaya hasar veriyorlar.
    Fırtınanın içinde bazen scrapt metallerde olabiliyor, tabii canınızı tehlikeye atıp toplamak istermisiniz bilemem ayrıca bu metaller büyük sandıkta geliyor yani önce kırmanız lazım.
    Egzoz dan mağma gibi akan yakıtı mutlaka görmelisiniz.
    Bazen kumun içine kısmen batmış olan araçlar olabiliyor, bunları kanca yardımı ile çıkartırsanız scrapt metal veriyor.
    2 farklı karakter güçlendirmesi var birisi esc menüden yapılıyor karakterin silahları, giysileri, saçı sakalı, dövüş teknikleri vs. Diğer güçlendirmeler ise bi adamla irtibata geçerek yapılıyor susuzluğa direnç, sinir patlaması, pskolojik dayanıklılık vs.
    Araç için geliştirmeler esc menüde;
    Burada strateji yürütmek mümkün elinizde scraptlar var ve hangi parçaya yatırım yapabiliceğiniz konusunda özgürce karar verebilirsiniz.
    Aracımızın önüne taktığımız kesici delici parçalar sayesinde koç vuruşu yapabiliyoruz yada bagajdaki sniper tüfeğinizi güçlendirin hatta kesici jantlar, zıpkın, alev püskürten vs. araç geliştirmeleri 18 farklı başlık altında toplanıyor.

teşekkürler bilgilendirmeniz için.

• Arkadaşlar oyun gerçekten çok güzel olmuş. Ön siparişle aldım ve erişime açıldığı gece oynamaya başladım. Şu an 7 saati devirdim ve oyunla alakalı bir sorunla karşılaşmadım. Oyun yağ gibi akıyor. 1080p, en yüksek ayarlarda 150-250 fps alıyorum. Ayrıca Nvidia'nın son çıkardığı sürücüyü yüklemedim. Çok fazla detay vermeden anlatmaya çalışacağım söyleyeceklerimi. Oyunda 2. bölgeye geldim ve hala kendimi alıştırma görevindeymiş gibi hissediyorum. Bu iyi bir şey çünkü oyunda 7 saati devirmeme rağmen hala sürüyle yeni özellik çıkıyor karşıma. Araç kişiselleştirmeleri çok fazla, tek endişem bu kişiselleştirmelerin sadece ana aracımız için olma ihtimali. Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Yardımcımız olan arkadaş bize gerçekten uzun yol dostu gibi davranıyor ve öyle hissediyoruz. Grafikler zaten muazzam ama bu muazzamlık oyunun boş olmasından kaynaklanıyor. Kötü anlamda anlamayın zaten oyun kıyamet sonrası denilen dünyada geçiyor ve gördüğüm kadarıyla her yer çöl. Yani oyunda öyle sistemi kastıracak mekanlar yok. Bu yüzden çöldeki kumun, dağdaki taşın, Max'in altındaki aracın grafiklerine abanmışlar ve bence iyi olmuş. Hikaye anlamında pek iyi bir şey yok zaten spoiler vermeyeceğim ama oyundaki amaç aracınızı yükseltebildiğiniz kadar yükseltmek ve bunu yaparken etraftaki düşmanların otoritesini azaltmak. Bu şekilde gelişerek yeni eşyalar, yetenekler ve kolaylıklar kazanıyorsunuz. Steam içi başarım desteği var ama oyunun başarımlarına ulaşamıyorsunuz ve birisi sizin profile tıkladığında Mad Max'e dair bir bilgiye ulaşamıyor. Steam'in kendi hatası olduğunu düşünüyorum. Oyunu 90 liraya almıştım. Keşke önceden G2A veya Kinguin gibi sitelerden alsaydım. Bu 90 lira verdiğim için pişmanım anlamına gelmez sadece daha uygun fiyatlı yerler var, bilin. Yılın oyunu olamaz ama kaliteli bir oyun. 7 saatte 2. bölgeye gelebildim ve oyunda yanlış hatırlamıyorsam 10'a yakın bölge var. Sonlara doğru oyunun hızlanacağını düşünürsek 25-30 saatimi alır. Oyuna puanım 8. Herkese iyi oyunlar. ;) Bu arada oyunla ilgili sorunuz var ise oynadığım kadarıyla yanıtlamaya çalışırım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertesacker123 -- 2 Eylül 2015; 21:37:55 >

• İlacı cıksa da oynasak

• Oyungezerden inceleme videosu geldi! (Sinan Akkol & Enis Kirazoğlu)

Epey eğlenceli olmuş
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Oyungezerden inceleme videosu geldi! (Sinan Akkol & Enis Kirazoğlu)

Epey eğlenceli olmuş
    Stronghold upgradeleri

Arkadaşlar oynadıkça yazıyoruz artık mesajlarda spoiler içerir demeye gerek yoktur heralde

Jeed Strongholde aldılar burası bi tür kale ve upgadeleri var insanlar hasta bakımsız çok zor durumda 15-20 kişilik nüfusu var hala ayakta durabilenler nöbet tutuyo şimdi biz burada bi garaj verdiler bizde burayı güçlendiricez upgrade listesini veriyorum bunlar canlı canlı içerde beliriyor

1-Oil Well-(Şu an sadece bunu yapabildim buraya her geldiğimde benzinin otomatik dolmasını sağlıyomuş)
    2-Maggot Farm
    3-Water Storage
    4-Cleaner Crew
    5-Armory
    6-Scrapt Crew
    7-Survey Crew
    8-Small Stockpile

• quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Oyungezerden inceleme videosu geldi! (Sinan Akkol & Enis Kirazoğlu)

Epey eğlenceli olmuş
    Bu da çok iyi de param yetmedi metal gear solid alabildim bitek

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokur

Bu da çok iyi de param yetmedi metal gear solid alabildim bitek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar toz fırtınasına yakalandığım part uploadı bitti (fırtına başlangıcı 8:00)

Ne boruymuş beye baya güldüm elinize sağlık
  • Technics kullanıcısına yanıt
    yaw 8:12 de önümden dağ gibi toz bulutu geliyo göz ucuyla otarafı dağlık alan zannettim
    15:40 ağzından ateş çıkartan adama verilen tepki de güzel devam hocam. ama bir site falan açın siz bir çok incelemeciden daha başarılı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Oyunu almak için sepete atıyorum sonra ya optimizasyon kötüyse bug doluysa vs diye tekrar kaldırıyorum . Bugün üç dört defa böyle gittim geldim . En iyisi çıkış yapmasını beklemek

Alıntıları Göster
    filmi acayip baymıştı oyunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

15:40 ağzından ateş çıkartan adama verilen tepki de güzel devam hocam. ama bir site falan açın siz bir çok incelemeciden daha başarılı ;)
    Hergün az az oynayıp bırakıyorum hemen bitmesin diye . filmlerdeki atmosferi vermede oldukça başarılı bir iş yapmış bence oyun.
  • Oyunu yaklaşık 3 saat kadar PC'de oynadım ve şunu söyleyebilirim.

+Dövüş sistemi çok güzel.
    +Post-apokaliptik atmosfer müthiş

-Özel combat hareketleri az
    -Biraz fazla boş gibi ama bu çok büyük bir eksi değil sonuçta post-apokaliptik bir oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakirefe -- 3 Eylül 2015; 9:00:18 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.