Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kinguinden alıp yüklemeye başladım . hadi bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut_k

Bütün oyunu videoya çekicem

Oyuncu kulaklığının mikrofonu sanırım, ses kalitesi oldukça kötü. No commentary isteyen arkadaşlar sadece sağ kulalıkla izleyebilir çünkü yorum sesi tek kanaldan geliyor.

• Ayarlardan 2560x1440 144 hz yapıyorum oyunu kapatıp açınca 2560x1440 60 hz düşüyor tekrar bu sorunu yaşıyan var mı ?

Windows 10

GTX 980

Driver 355.82

Not:İnternette araştırdım birçok kişi aynı sorundan bahsetmiş , oyunun ufak bir bug ı sanırım bunun dışında yağ gibi çalışıyor oyun , 100-105 fps ortalama alıyorum muazzam grafiklere rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 1 Eylül 2015; 16:18:42 >
  • Ses kartı-Harici M-Audio fast Track
    Mikrofon- Samson C01 studio condenser
    Mikrofonu yaklaştırdım gain dipteymiş birazda onu açtım 2. videoda daha iyi oldu ama yinede yanlış olan bişeyler var bende bilmiyorum
  • Vay anam vay milletde ne sistemler var arkadaş bizimki bilgisayar değil yemin ediyorum.
  • Öncelikli seçimimi MGS den yana yapacağım. Dediği gibi bu oyunun çok acelesi yok. Christmas indirimlerinde 20-30 TL. den alınır. Sonuçta optimizasyon iyi gibi.
  • Çok yanlış bir tarihte sürdüler piyasaya. 1 ay daha bekletselerdi keşke, MGSV in gölgesinde kalacak oyun çoğunlukla. Konsolda satabilir çok fazla seçenek olmadığı için ama PC de zor bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

oyunun başlangıcı iyi ben i5 8 gb ram gt635m ile ortaya yakın ayarlarda çok rahat oynuyorum şua an. optimizasyon oldukça başarılı ama daha kalabalık bir durum olmadı belki oralarda biraz düşer ama çok sorun olacağını sanmam...
    ilk izlenimlerim oyun hakkında oldukça iyi. atmosfer bence çok iyi yansıtılmış. oynanış batman ve mordor arası olmuş gibi geldi şimdilik bana bu da kötü değil tarzı sevmiştim ben. :)

Oyunu denemeden kesinlikle almayı düşünmüyodum fakat yorumunuzdan sonra almaya karar verdim kinguinden aldım.Şuan indiriyorum.Bende de i7 8gb ram ve gt 630m var hemen hemen aynı performansı alırız diye düşünüyorum bakalım 53 tl ye değer gibi duruyor.
  • Gameplay izledimde açmadı beni bu oyun , Shadow of Mordor gibi.Başlarda sarıyor daha sonra kendini tekrar ediyor.Sevenine iyi eğlenceler.
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    pcde de baya uygun fiyati. Ben sirf 50 lira oldugu icin aldim
  • Arkadaşlar hikayesi kaç saat ve onlinesi varmı? Belki alırım bu durumlara göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benvesen123

Arkadaşlar hikayesi kaç saat ve onlinesi varmı? Belki alırım bu durumlara göre.

online olmayacak denildi madmax doğası itibari ile tekil şahısa uygun bi filmmiş
  • quote:

m-99 çok abartmışsın bence 53 TL ye her şekilde değer ki atmosfer oynanış optimizasyon vs oldukça iyi. evet senaryo sıkıcı olabilir bir süre sonra, kendini tekrar edebilir görevler ama tahminim daha öncede demiştim oynanış videolarına göre 20-30 saat gider. şimdi oynadım biraz ve fikrim aynı. eh 20-30 saatlik bir oyuna da 53 TL çok değil yani.
    shadow of mordor da aynısını yaşatmıştı bana ama arada ork avlamaya giriyorum yine :) eh bunda da 20 saat sonra arada takılsam etrafta yine ölüsü 30 saat :)

Meskalamdug Mad Max hiç bir zaman A sınıfı bir film olamadı zaten B sınıfı havası aldıysanız ne mutlu oyunu yapanlara zaten amacı tutturmuşlar. Filmleri izleyip beğendiyseniz girişi beğenmemenizi pek anlamadım (tabii zevk meselesi sonuçta) çünkü ilk filmden son filme kadar bu absürt aksiyon mevcut filmlerde. Mad Max Fury Road neyse oyun o resmen.

kendi adıma oyundan ilk izlenim olarak oldukça memnunum.

Mad Max serisi hiç bir zaman b sınıf bir film olmadı. Film post modern filmlerin öncülerinden sayılır ve türün takipçileri tarafından da Kült filmlerden birisi olarak anılır. 1985 te çevrilen son filmden tam 30 sene sonra tekrarının çekilme ihtiyacının hissedilmesinin de sebebi bu olmalı zaten. Tarihte tek bir b sınıfı filmin daha devamını çekme gereği olacağını pek düşünmüyorum. Son filme gelirsek beğenmemiş bir çok kişi ki ben gayet başarılı buldum. Oyuna için de dün yükledim bugün deneyip buradan gözlemlerimi iletirim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Technics

quote:

m-99 çok abartmışsın bence 53 TL ye her şekilde değer ki atmosfer oynanış optimizasyon vs oldukça iyi. evet senaryo sıkıcı olabilir bir süre sonra, kendini tekrar edebilir görevler ama tahminim daha öncede demiştim oynanış videolarına göre 20-30 saat gider. şimdi oynadım biraz ve fikrim aynı. eh 20-30 saatlik bir oyuna da 53 TL çok değil yani.
    shadow of mordor da aynısını yaşatmıştı bana ama arada ork avlamaya giriyorum yine :) eh bunda da 20 saat sonra arada takılsam etrafta yine ölüsü 30 saat :)

Meskalamdug Mad Max hiç bir zaman A sınıfı bir film olamadı zaten B sınıfı havası aldıysanız ne mutlu oyunu yapanlara zaten amacı tutturmuşlar. Filmleri izleyip beğendiyseniz girişi beğenmemenizi pek anlamadım (tabii zevk meselesi sonuçta) çünkü ilk filmden son filme kadar bu absürt aksiyon mevcut filmlerde. Mad Max Fury Road neyse oyun o resmen.

kendi adıma oyundan ilk izlenim olarak oldukça memnunum.

Mad Max serisi hiç bir zaman b sınıf bir film olmadı. Film post modern filmlerin öncülerinden sayılır ve türün takipçileri tarafından da Kült filmlerden birisi olarak anılır. 1985 te çevrilen son filmden tam 30 sene sonra tekrarının çekilme ihtiyacının hissedilmesinin de sebebi bu olmalı zaten. Tarihte tek bir b sınıfı filmin daha devamını çekme gereği olacağını pek düşünmüyorum. Son filme gelirsek beğenmemiş bir çok kişi ki ben gayet başarılı buldum. Oyuna için de dün yükledim bugün deneyip buradan gözlemlerimi iletirim ;)

he deyip geçin sorsan o öyle bi dünya varmıydı diyecek kapasitede bir insan kalkmış bunun filmlerine B sınıfı diyor

• Yaklaşık 30 dk lık izlenimim 100 üzerinden 85

ilkinden itibaren Filminde beni kendisine bağlayan, bundan bilmem kaç sene sonra gerçekten de insanların kontrolsüz çoğalıp, bencillikleri sebebiyle dünyanın içine edecekleri gerçeğini güzel bir şekilde irdelemesiydi. Oyunu da hemen oynayıp daha başında yerden yere vuran arkadaşlara hayret ettim doğrusu, grafik, oynanış, kontroller, atmosfer, giriş, hikaye her şeyi çok çok beğendim şu ana kadar. Filminde görüp hayalimizde canlandırdığımız arkaplanların içerisinde oyunu oynarken o kadar kusursuz bir biçimde orayı size hissettiriyor ki bu kadar olur. Işıkları kapatıp geceleyin çöl üzerinde ay ışığı altında aracınızı kullanırken tekerleklerden uçuşan çöl kumlarını yüzünüzde hissedebilirsiniz biraz daha zorlarsanız kendinizi Ateş partikülleri ve tüm grafik ambiyansı size ortamın içinde hissettirebilir kendinizi. Biraz borderland kokulu oyun açıkçası Mad Max sever olarak beni şu ana kadar inanılmaz heyecanlandırdı. Star wars serisi izleyip te o atmosferin gram alakasını oyunlarında bulamayanların tam tersine burada sahneleme çok çok başarılı bence. Uzun lafın kısası filminin takipçisiyseniz, bu oyundan etkilenebilirsiniz. Sizde ki anlamı neyse o yani. Her taraf ciddi emek verilmiş concept tasarımlarla kaplı, bulutlar, kayalar, vs vs.. Parasını haketmesine gelirsek, 49 TL ye aldım, 150 TL verip satın aldığım bir çok oyundan daha dikkat çekici, fazlasıyla parasını hakediyor. İlk 30 dk lık kısım böyle devamını oynadıkça paylaşırım.

• İncelemeler 70 civarında ama herkes beğenmiş Dying Light gibi oldu bu oyunda sanırım.
  • Oyunu 4 saattir oynuyorum.

1. Açık dünya, ne yapmak istiyorsanız dünya emrinize amade.
    2. Dövüşler güzel, vurduğunu falan hissediyorsunuz. Batman'e benziyor ama batman değil. Middle Earth Shadow of Mordor'a daha yakın ama çok "fazla" değil. Belki ilerleyen bölümlerde daha çoktur.
    3. Araba geliştirmeleri güzel, bir sürü şey ekleniyor ayrıca karaktere de ekleniyor. Bunların "efektif" olarak oyunda ektisi var, güzel oluyor.
    4. Grafikler "yağ" gibi akıyor, iyi optimize etmişler, bravo diyorum. saattlerdir oynuyorum tek bir an bile takılmadı.
    5. Müzikler ara ara yükseliyor ve süper oluyor. Aksiyona can katıyor.
    6. Arabalarla öteki arabaları sabote etmek çok keyifli.
    7. Arabadan inmek, oradan bir şey almak, şu bu "çok" daha seri olabilirdi. Bir de arabayı çağırma durumunu daha kısa yaparlarsa süper oluyor. Bazen senden çoook uzağa geliyor araba bekliyor.
    8. Dünya "biraz" boş. daha dolu olabilirdi, ama tabi "oyunun" ruhu bu, izbe bir dünya! Filmini izleyen çok net anlayacak, bu dünyayı yadırgamayacaktır ama biraz daha dolu olabilirdi.
    9. Oyunun ortalam notu 70, bence "oyuncuya" bağlı puan. Ben 80 veriyorum, eksikleri giderip tamamlasalar 90'lık oyun olurmuş. Middle Earth Shadow of Mordor gibi.
    10. Yaz günlerinde, güzel zaman geçirtiyor, amaçta bu zaten..

• İyidir iyi...

• bizim insanımız herşeyi abartmayı çok seviyor. ya gereğinden fazla iyi yorum yapıyor ya da itin bi tarafına sokup çıkarıyor. şahsen ben oynamadım ama youtube'den izledim birbirinin kopyası oyunlara bir yenisi daha eklenmiş bana göre yaş artık 27 kolay kolay sarmıyor oyunlar beni, son yıllarda keyifle birtek tomb raider yeni versiyonu oynadım, bitirdim. diğer popüler oyunların çoğunu deneyip silmişimdir (pc için) belki daha genç arkadaşlar beğenmişlerdir bu oyunu onlarada saygı duyup iyi eğlenceler diliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.