Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Değil Just Cause yapan stüdyo Avalanche, WB işin içinde olunca ondan öyle iğneledim.
  • Viki de şöyle sayfasına bi baktım da bazı sitelerin ön yorumları oyun hakkında

Game Revolution- canlandırıcı,hızlı,şiddetli,eğlenceli ve serinin fanları kesinlikle sevecektir demiş
    Hardcore Gamer-2015 in en büyük süprizi olabilir araç özelleştirmelerini beğenmişler gemi özelleştirmelerini AC 4 BF ye benzetmişler
    IGN-2015 Model Middle Earth Shadow of Mordor demiş
    PC Gamer-Oyun bi seferde çok şey olmaya çalışıyor demiş ve eleştirmiş ilginç

Ama geneli pozitif bu oyunun en düşük alacağı puan 8 gibi kesinlikle denenmesi gereken bi oyun hele de açık dünya seviyorsanız
  • Oyunu Steam'dan almayı düşünüyordum, bir anda kendimi burada buldum, şimdi kinguin' e girdim 61 TL ye alıcam, yanlız bir kaç soru takıldı kafama direk TL olarak alabiliyormuyuz yoksa Dolar veya Euro ya mı çevirmemiz gerekiyor para birimini? birde indirim kodu olan varmı elinde?
  • liveultraslan kullanıcısına yanıt
    TL alabiliyorsun...
  • Oyun gece 2 gibi steam'de açılacak.Just Cause serisinden farklı bir oyun olacağını düşünmüyorum.Oyunu yapan firma zaten just cause un yapımcıları.
  • ps4 versiyonu daha erken çıktı. Birazdan başlayacak olan canlı yayında izlemek isteyenler şuradan:

twitch'e geçti:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JagerBomb -- 31 Ağustos 2015; 21:09:25 >

• Saatler kala yetiştim pre order bonus kaçırıyordum az kalsın.

Steam dan 89 Tl ye aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 38 liraya nasıl aldınız yav
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    38 liraya alan arkadaşın kinguin premium hesabı olabilir . Zira ben kinguinde hiç 48 tl den aşağı görmedim . Belki yanlış yazdı yazarken buraya.
  • İlk inceleme düşmüş ve normal arada sırada zevkli olabilen bir oyun diyor tabi 58 TL gibi fiyatlara aldıysanız pişman olmazsınız. Site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama umarım normal bir oyundan ötesi olur Mad Max.

http://thisgengaming.com/2015/08/31/mad-max-review-ps4/
  • Az kaldı çıkışa ama hala içimde ps4 te yağ gibi akıcak Pc de can çekişecek gibi kötü bir his var umarım yanılırım da benim külüstür le oynayabilirim.
  • 1,8 gb kaldı indirmenin bitmesine . Oyun açılsın bu gece ilk izlenimlerini yazarım uyuyup kalmazsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

1,8 gb kaldı indirmenin bitmesine . Oyun açılsın bu gece ilk izlenimlerini yazarım uyuyup kalmazsam

Yarın işbaşı yapacağım ama bekleyeceğim incelemeleri yoksa uyuyamam valla.
  • Çıkışı beklerken Mad Max Fury Road ı izliyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

1,8 gb kaldı indirmenin bitmesine . Oyun açılsın bu gece ilk izlenimlerini yazarım uyuyup kalmazsam

Hocam bekliyoruz ben incelemeler düşmediği için almadım son WB oyunları rezaletinden sonra.
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Uykudan geberiyorum hala oynamaya izin vermiyor neden bilmiyorum . Galiba dosya doğrulaması yapıyor şimdi de . Neyse artık yarın bakarız . Facebookta rastladıgım inceleme sonuçlarından :

IGN her zamanki gibi abartıp 8.4 GREAT demiş .
    Game informer . 7.5 vermiş . kullanıcı yorumları : 8.5

Polygon beğenmemiş : 5.0 vermiş olmasa da olur . Unutması kolay demiş

• Oyunun indirmesi bitmişti 24 gb falan. Şimdi açtım, Çıkartılıyor yazıyor, 20 dakika diyor. Ne çıkartmaymış bu, laptopun fanı bir açılıp bir kapanıyor. Bu arada incelemeleri gördüm, arkadaşlar en iyi inceleme sizin aldığınız keyiftir. O iyise iyidir, değilse değil.
  • Steam üzerinde bulunan yorumlar gayet olumlu.
  • Steam'daki yorumlarda optimizasyonun çok başarılı olduğunu söylüyorlar, hemen hemen hepsinin yorumu bu şekilde. Oyun hakkında da yorumların çoğu olumlu. The phantom pain, mad max. Eylül güzel başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 1 Eylül 2015; 9:21:00 >
  • Metal geardan daha çok oynamak istiyorum bu oyunu ama inceleme puanları gear aldırdı bana. Yorumlar olumlu olursa alırım bu oyunuda. Baktım 89tl etmez diyorsunuz o zaman indirim bekleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.