Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyunu beğenmezseniz geri iade edebilirsiniz. -Steam
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Biliyorum da yine riskli . Arkham Knight cıktıgında iade konusunda sıkıntı olmuştu başlarda. Beklemek gerek ilk yorumları .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ben hiç iade yapmadım o yüzden kesin bir şey diyemem size ama iade şartlarına uyulduğu takdirde bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Oyunun çıkmasını beklemek çok önemli ama ön sipariş avantajları da yok oluyor beklerseniz. Gerçi bana sorarsanız bir avantajı yok ama işte insanları böyle ikilemde bırakıyorlar.
    Bir araba modu dışında hiçbir ek avantajı yok önsiparişte . Zaten çıkış yaptıktan sonra bir dünya DLC de çıkartırlar .Season pass gelir ardından bilmem ne edition diye yenileyip tekrar satmaya kalkarlar vs bunlar böyle uzayıp gidiyor artık . Nerden baksanız oyuncular hep zarar ediyor artık .
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. DLC sistemi öyle bir hale geldi ki mesela ben sırf bu dlc muhabbetinden dolayı online ayağı olmayan oyunları orjinal almıyorum artık.
  • Batman saçmalığı sonrası ön sipariş düşünmüyordum ama fiyatı aşırı uygun geldiği için aldım.

Kinguin üstünden %10 indirim kodum ile 55 tl'ye patladı. Beklemeye koyuldum umarım bu oyun beni yanılmaz ve pc'de saçma sorunlar ile sinirimi bozmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Batman saçmalığı sonrası ön sipariş düşünmüyordum ama fiyatı aşırı uygun geldiği için aldım.

Kinguin üstünden %10 indirim kodum ile 55 tl'ye patladı. Beklemeye koyuldum umarım bu oyun beni yanılmaz ve pc'de saçma sorunlar ile sinirimi bozmaz.

/>

Hocam indirim kodunu nasıl alıyoruz?

• Bende vip var o yüzden ama sana %5'e yakın bir indirim kodu vereyim.

Tüm oyunlarda geçerlidir.

PANDA5
  • quote:

Orijinalden alıntı: # Ace #

Bende vip var o yüzden ama sana %5'e yakın bir indirim kodu vereyim.

Tüm oyunlarda geçerlidir.

PANDA5

Sağol hocam
  • oyundaki harita büyüklüğünü tahmin ederken yapımcı firmanın just cause 2'yi yapanlar olduğunu hesaba katarsak muzzam büyüklükte olacağını söylebilirim. Optimizasyon sorununa gelirsek Batman'i yapan firma farklı. WB bu iki oyunda sadece dağıtıcı. Ancak preorder için yine de yetersiz buldum. Sebeplere gelirsek en önemlisi oyunda multi yok. Filmlerine bakarsak sağlam senaryosu olan bir yapım da değil. Bu sebepten oyun bir yerden sonra tekrarlaması kaçınılmaz. Dolayısıyla indirimden önce almak için hiçbir sebebim yok.
  • Umarım dövüş sistemi çok rahat olur araba fiziklerini çok güzel yapacaklardır zaten. Mesel orada da Far Cry 4 örnek alınabilir müthüş bir araba fiziği vardı.
    14 günü geçerse iade edemiyorsunuzuz normalde.Ama ön sipariş olaylarını bilmiyorum ama alınacaksa da 10 gün kala alınmalı 13.günde iade edersiniz.Tabi maximum 2 saat oynama şartı da var.
  • bu oyunun batman gibi fos çıkacağıyla ilgili şüphelerim yüksek
  • Çok şüpeliyim oyun hakkında bir yanım al ulan diyor bir yanım bekle diyor şu inceleme puanları bir an önce gelsede anlayabilsek ne olduğunu. Filmden sonra çok pis gaza geldim apokaliptik ortamlara bayılırım oyunlarda, filmlerde. Umarım yan görev ve görev bakımından doyurucu olur. Dövüş sistemi videolardan anladığım kadarı ile ilerleyince sıkıçakmış izlenimi bıraktı. MGS yimi alayım bunu alayım karar veremedim zamanda yok oyun oynayacak. Dragon age almıştık daha hala yüzde 60 anca gelebildim.
  • hocam steam de ön siparişlerde oyun kullanıma açıldıktan sonra 14 gün sayıyor öncesini saymıyor.
  • Wight Lord kullanıcısına yanıt
    70 dk. oynanışı izlerken çok keyifli buldum oyunu ve sipariş verdim. şimdi o 70 dk. içeriğini düşününce oyun bana en az 15-20 saat gider :) sonra sıksa bile arada girer etrafta takılırım diye düşünüyorum bu da oyunu 30-40 saat arasına getirse 61 TL ye aldığımı düşünürsem değer bence. shadow of mordor da aynı olmuştu ilk başta baya gitti sonra sıktı. şimdi arada canım ork kesmek isteyince girip ortalığı bir talan edip çıkıyorum :) konu için zaten olağanüstü bir şey beklememeliyiz daha önceki filmler ve son film neyse konu da o olacak en fazla. ayrıca Avalanche Studios Just Case oyunlarından açık dünyaya oldukça hakim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 27 Ağustos 2015; 10:06:05 >
  • yusufulas Y kullanıcısına yanıt
    Allahtan firma yetenekli o konuda bilgimiz var. Görücez bakalım az kaldı puanlar bir çıkaydı ambargo var belliki. Oyun uzunluğu olarak bende 25 - 30 saat diyorum ben bunun 2 katına çıkarım, her detayına bakarak oynamaya bayılıyorum küçüklüğümden beri.
  • 70 dakikalık gameplay vardı. İzlemedim hazır Phantom Pain gelirken kafa karışıklığı yapmasın Max diye
    İzleyenlere bir sorum olacak: Oynayış ve açık dünya olayı olmuş mu sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

70 dakikalık gameplay vardı. İzlemedim hazır Phantom Pain gelirken kafa karışıklığı yapmasın Max diye

Ben bir ksımını izledim bence olmuş. Benim tek korkum optimizasyon . o yüzden önsipariş vermedim sistemim artık kurtarmıyor oyunları. bir süre daha yenileyemeyeceğim gibi gözüküyor. şöyle güzel bir optimizasyon ile cıkarsa tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kvothé

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

70 dakikalık gameplay vardı. İzlemedim hazır Phantom Pain gelirken kafa karışıklığı yapmasın Max diye

Ben bir ksımını izledim bence olmuş. Benim tek korkum optimizasyon . o yüzden önsipariş vermedim sistemim artık kurtarmıyor oyunları. bir süre daha yenileyemeyeceğim gibi gözüküyor. şöyle güzel bir optimizasyon ile cıkarsa tadından yenmez.

Benimde en büyük korkum optimizasyon. + oynayış tabii.
    Cevap için teşekkürler. Oyun bi çıksın, olumlu görüşler çoğunlukta olursa affetmem alırım Steam'den (fiyatı da düzgün en azından)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.