Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • An itibari ile Kinguin'den aldım 58TL'ye geldi. Fiyat çok iyi boşuna Steam'den alıp fazla ödemeyin. Key anında geliyor Steama ekliyorsunuz hemen.

Edit: İndirim kodunu yazmayı unutmuşum. allkeyshop3 2TL civarı fiyatı indiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehriyet -- 27 Ağustos 2015; 19:11:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

An itibari ile Kinguin'den aldım 58TL'ye geldi. Fiyat çok iyi boşuna Steam'den alıp fazla ödemeyin. Key anında geliyor Steama ekliyorsunuz hemen.

Edit: İndirim kodunu yazmayı unutmuşum. allkeyshop3 2TL civarı fiyatı indiriyor.

Gaza getirdiniz 53 tl ye geldi bana da Kinguinden oyun kötü çıkarsa seni bulup döverim kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Orijinalden alıntı: Mehriyet

An itibari ile Kinguin'den aldım 58TL'ye geldi. Fiyat çok iyi boşuna Steam'den alıp fazla ödemeyin. Key anında geliyor Steama ekliyorsunuz hemen.

Gaza getirdiniz 53 tl ye geldi bana da Kinguinden oyun kötü çıkarsa seni bulup döverim kardeş

İyi çıkacak oyun iyi merak etme sen.

• rage gibi optimizasyon doku problemi olmasında
  • quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

rage gibi optimizasyon doku problemi olmasında

Rage ilk çıktığında bahsettiğiniz sorunlar vardı. Ben en son çıkan yamaları ile rage i bitirdim. Gayet akıcı ve sorunsuz bir oyundu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

quote:

Orijinalden alıntı: The wind blow

rage gibi optimizasyon doku problemi olmasında

Rage ilk çıktığında bahsettiğiniz sorunlar vardı. Ben en son çıkan yamaları ile rage i bitirdim. Gayet akıcı ve sorunsuz bir oyundu.

ben yama hiç bulamadım oyunda save doku problemleriyle oynayıp bitirdim tüm hevesimi kaçırdı o hata geç kaplama ve save
  • Bende aldım oyunu ve kafamdaki en büyük soru araç kullanımı düzgün olucakmı!.. Çünkü şimdiye kadar Far cry 4, GTA 3 ve GTA 4 ten başka hiç bir açık dünya oyunda araç kullanımını beğenmedim. Anladığım kadarıyla oyunun büyük bölümünde araç kullanıcaz.
  • cankut_k kullanıcısına yanıt
    Just Cause serisini yapan stüdyo olduguna göre maksimum Just Cause oyunundaki araç kullanımı kadar bir şey olabilir . GTA seviyesine cıkacaklarını sanmıyorum . Umarım bizi yanıltırlar bakalım bekleyip göreceğiz ..
  • Ön yükleme açıldı 24.6 GB.
  • kutulusunu bekliyorum
  • Oyun hakkında beni korkutan tek şey hala incelemeler düşmedi.
  • Çok iyi oldu bu;
    Böylece önümüzdeki ayın kotasından yemeden zaten 3 kbps ye düşmüş olan bağlantıyla gece DL yaparım
  • Merhaba,

Arkadaşlar Oyunu İnstand Gaming den Aldım Şu Ripper Dlc De dahilmi Sitede Belirtilmemiş Yada Ben Görmedim Kinguin de

Aşağı Yukarı Aynı Fiyat ve Dlc Belirtilmiş Ben Oyunu 27 sinde Aldım Ve Bu Gün etkinleştirdim KEY OLARAK.

Düzeltme ..

Körüm Ben yaa Evet Belirtilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 29 Ağustos 2015; 22:50:29 >
  • açık dünya ve umarım dünyası bomboş değildir,
  • Ön yüklemeden çekmeye başladım arkadaşlar 24,6 gb yer kaplıyor. Artık dünyası boş mu dolu mu nasıl bir oyun izlenimlerimi paylaşacağım . Ancak Lenovo Z500 laptopda oynayacagım 720p olarak ve muhtemelen ancak medium açabileceğim o yüzden söyleyeceklerim tam olarak bir kriter olarak alınmamalı . Baştan belirtmek istedim .
  • bende ön yüklemeye başladım ama kotam dolu olduğundan 24 saat diyor yarın akşama aksilik olmazsa bitecek bakalım... :)
  • 49 tl ye geldi para birimini Türk Lirası seçince bana da. Yalnız siteye üye olamadım facebook hesabıyla girebildim
  • Biraz önce kinguin üzerinden 38TL'ye aldım, inşallah Batman faciasından sonra ilaç gibi ama onunda yaması bu hafta büyük ihtimalle yayımlanır.
  • F@ruk F kullanıcısına yanıt
    oyunu yapan firma rocksteady mi ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.