Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun optimizesi gayet iyimiş.youtubeda bir eleman i3 2220 ile gtx 770 ile ultra 60 fps sabit oynamış.dropda pek yok yag gibi çalışıyor
  • Oyun süper tabi başlangıç için bu söylediklerim.

En güzel yanı o çöl ve atmosferi, şimdilik batman tarzı sistemsel bir sıkıntı yaşamadım.
  • Vallahi ben 770m laptop ile sabah oynadım. Her ayar açıktı ve 1080 para. 40 kare alıyordum. Oyun akıcı olarak çalışıyor. Akşam ss atarım.
  • i7 5500u
    gt840m
    8gb ddr3 1600mhz ram

low'da bile olsa 28+ fps verirmi ?
  • oyunun başlangıcı iyi ben i5 8 gb ram gt635m ile ortaya yakın ayarlarda çok rahat oynuyorum şua an. optimizasyon oldukça başarılı ama daha kalabalık bir durum olmadı belki oralarda biraz düşer ama çok sorun olacağını sanmam...
    ilk izlenimlerim oyun hakkında oldukça iyi. atmosfer bence çok iyi yansıtılmış. oynanış batman ve mordor arası olmuş gibi geldi şimdilik bana bu da kötü değil tarzı sevmiştim ben. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

oyunun başlangıcı iyi ben i5 8 gb ram gt635m ile ortaya yakın ayarlarda çok rahat oynuyorum şua an. optimizasyon oldukça başarılı ama daha kalabalık bir durum olmadı belki oralarda biraz düşer ama çok sorun olacağını sanmam...
    ilk izlenimlerim oyun hakkında oldukça iyi. atmosfer bence çok iyi yansıtılmış. oynanış batman ve mordor arası olmuş gibi geldi şimdilik bana bu da kötü değil tarzı sevmiştim ben. :)

Duyduğuma sevindim , benim notebook daha iyi çalıştırır o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

oyunun başlangıcı iyi ben i5 8 gb ram gt635m ile ortaya yakın ayarlarda çok rahat oynuyorum şua an. optimizasyon oldukça başarılı ama daha kalabalık bir durum olmadı belki oralarda biraz düşer ama çok sorun olacağını sanmam...

hocam yorumunuza çok sevindim benim de laptop özellikleri aynı sizinle ve bu oyunu oynayabileceğime pek inanmamıştım ama cok mutlu oldum su an . Ama yine de malum yollardan denemeden satın almak istemiyrum. kimbilir ilaç ne zaman çıkacakta deneyebileceğim.
  • Optimizasyon sıkıntısı yok . i5 6 gb gt740m dizüstü pc de düşük ayarlarda optimize ederek 30 fps ile anca oynuyorum bu ayrı bir konu

Zannediyorum GTX kart kullanan arkadaşlar ortalama 60 fps alacaktır . Arkham Knight gibi bir durum yok korkmayın .

Ancak oyuna gelecek olursak öyle dolu dolu bir içeriğe sahip 89 tl edecek bir oyun değil malesef . Mad Max evrenini iyi veriyor ancak madem ki böyle sadece single player bir oyun yapıyorsun Mel Gibsonun rol aldıgı ilk iki filmden sağlam bir hikaye çıkabilirdi . Mad Max , Fury Road filminde gösterildiği gibi salt şiddet ve aksiyona dayalı bir yapıda değil şahsen ben o filmi de beğenmemiştim .

Oyun Mad Max değil , Mad Max :Fury Road olmuş . Aracınız odaklı bir yaşama indirgenmiş . Açık dünya ama yapacaklarınız sınırlı ve bir noktadan sonra kendini tekrar etmesi kaçınılmaz gözüküyor .

Bu oyun da film de sadece yol odaklı bir şiddet ve yarış aksiyonuna dönüşmemeliydi ama olan oldu . Almak isteyen arkadaşlar varsa , almasınlar indirim beklesinler. En azından yüzde 66 görmeden alınacak cinste ve cazibede bir oyun değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 1 Eylül 2015; 12:56:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Vallahi ben 770m laptop ile sabah oynadım. Her ayar açıktı ve 1080 para. 40 kare alıyordum. Oyun akıcı olarak çalışıyor. Akşam ss atarım.

çok güzel haber bende de 765m var en düşükte 660ti yi görünce korkmuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Optimizasyon sıkıntısı yok . i5 6 gb gt740m dizüstü pc de düşük ayarlarda optimize ederek 30 fps ile anca oynuyorum bu ayrı bir konu

Zannediyorum GTX kart kullanan arkadaşlar ortalama 60 fps alacaktır . Arkham Knight gibi bir durum yok korkmayın .

Ancak oyuna gelecek olursak öyle dolu dolu bir içeriğe sahip 89 tl edecek bir oyun değil malesef . Mad Max evrenini iyi veriyor ancak madem ki böyle sadece single player bir oyun yapıyorsun Mel Gibsonun rol aldıgı ilk iki filmden sağlam bir hikaye çıkabilirdi . Mad Max , Fury Road filminde gösterildiği gibi salt şiddet ve aksiyona dayalı bir yapıda değil şahsen ben o filmi de beğenmemiştim .

Oyun Mad Max değil , Mad Max :Fury Road olmuş . Aracınız odaklı bir yaşama indirgenmiş . Açık dünya ama yapacaklarınız sınırlı ve bir noktadan sonra kendini tekrar etmesi kaçınılmaz gözüküyor .

Bu oyun da film de sadece yol odaklı bir şiddet ve yarış aksiyonuna dönüşmemeliydi ama olan oldu . Almak isteyen arkadaşlar varsa , almasınlar indirim beklesinler. En azından yüzde 66 görmeden alınacak cinste ve cazibede bir oyun değil .

Kinguin'de 53 TL sence değmez mi ?

• Ben de ordan aldım 53e de gerçekten değmez . Kış indirimlerinde 30 tl civarı olur . Bence acele etmeyin .. Karar takdir sizlerin tabi benim fikrim sadece
  • PS4 incelemesine baktımda özellikle araç kullanırken yerdeki kaplamalar geç geliyordu PC'de durum nedir?
  •  Mad Max (2015) [ANA KONU]
     Mad Max (2015) [ANA KONU]

• İzlediğim videolar da oyun çok boş geldi bana, boş olmasını geçtim sanki kendini tekrar edecekmiş gibi bir havası var.. Oyunu oynayıp tamamen bitirenlerin yorumlarına göre almak lazım hemen atlanmamalı bence. Her şey optimizasyon değil
  • arkadaslar ben kinguinden oyunu almak istiyorum da 2 versiyon var dlc li olan satıcılarda daha uygun gözüküyor nasıl oluyor bu iş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Ben de ordan aldım 53e de gerçekten değmez . Kış indirimlerinde 30 tl civarı olur . Bence acele etmeyin .. Karar takdir sizlerin tabi benim fikrim sadece

aman hocam bizim yaşımıza hitap etmiyor diye oyunu yerme, valla fanboyların hışımına uğrarsın.

Ben de senaryoyu beğendiğimi söyleyemem. *Dikkat Spoiler:* İlk videoda max'in testere sahnesi sonrası adamın ölmemesine sesli güldüm. Sebepsizce köpeği sahiplenmesini geçtim, sonrasında gelen yamuk yumuk yancı da senaryodan soğutan cinsten. Açılış böyleyse ilerisi için pek umutlu değilim. Ancak oyun kötü anlamı çıkmasın bu dediklerimden. Oynanış falan güzel gibi. Sadece senaryosunu beğenmedim, B sınıfı film tadında başlıyor.

• Benim de beğenmediklerim tam olarak bunlar o yüzden ümitsizim . Yazdıklarını spoiler içine al burda spoiler tuşu varsa . Hışma uğrayan sen de olabilirsin
  • m-99 çok abartmışsın bence 53 TL ye her şekilde değer ki atmosfer oynanış optimizasyon vs oldukça iyi. evet senaryo sıkıcı olabilir bir süre sonra, kendini tekrar edebilir görevler ama tahminim daha öncede demiştim oynanış videolarına göre 20-30 saat gider. şimdi oynadım biraz ve fikrim aynı. eh 20-30 saatlik bir oyuna da 53 TL çok değil yani.
    shadow of mordor da aynısını yaşatmıştı bana ama arada ork avlamaya giriyorum yine :) eh bunda da 20 saat sonra arada takılsam etrafta yine ölüsü 30 saat :)

Meskalamdug Mad Max hiç bir zaman A sınıfı bir film olamadı zaten B sınıfı havası aldıysanız ne mutlu oyunu yapanlara zaten amacı tutturmuşlar. Filmleri izleyip beğendiyseniz girişi beğenmemenizi pek anlamadım (tabii zevk meselesi sonuçta) çünkü ilk filmden son filme kadar bu absürt aksiyon mevcut filmlerde. Mad Max Fury Road neyse oyun o resmen.

kendi adıma oyundan ilk izlenim olarak oldukça memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 1 Eylül 2015; 14:43:54 >

• Bu oyunu Ps4 de alacaktım ki yorumlradan sonra vazgeçtim. Pc de beleşten oynamam daha mantıklı olacak..:)
    Tek yol steam i yoksa her yol açıldımı oyun için arkadaşlar:) İş yerinde olduğum için istediğim her siteye giremediğim için soruyorum.. "Soru sorasaya kadar bak" diyen sivri zekalı arkadaş çıkabilir
  • Bütün oyunu videoya çekicem

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.