Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    b sınıfı bir sürü klasik olmuş film var bu onların b sınıfı olduğu gerçeğini değiştirmez.
    zamanı içinde bile bakarsanız mad max b sınıfı bir filmdir. klasik olması onu ne a sınıfı yapar ne de başka bir şey.
    isterseniz iyice araştırın tadına varırsınız b sınıfı filmlerin a sınıflarının önüne geçtiğinin. b sınıfı olması o filmin kötü olması anlamına gelmez.
    mad max içeriği bakımında sonuna kadar b sınıfı bir filmdir. bunu ne kadar yeni eski deseniz de değiştiremezsiniz.
    Jakoß sen de he de geç ben de he deyip geçiyorum zaten ama önce terimlerin ne olduğunu iyi öğrenin.
    mad max sinema için sonuna kadar b sınıfı bir yapım niteliği taşımaktadır.
    bu arada b sınıfı film hiç izlemediğiniz için ne olduğunu bilmezsiniz normaldir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 2 Eylül 2015; 0:22:44 >
  • Oyunu 2-3 saat kadar oynadım 2012 de aldığım Laptop bilgisayarımda kötü bir ekran kartı olmasına rağmen güzel grafiklerde oynanıyor.Bu benim için yeterli birşey zaten oyunda gayet zevkli güzel detaylar var multiplayer da olsaymış güzel olurmuş şu haritaya ama olsun bende en az 8/10 lik bir oyun olmuş diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

Oyunu 2-3 saat kadar oynadım 2012 de aldığım Laptop bilgisayarımda kötü bir ekran kartı olmasına rağmen güzel grafiklerde oynanıyor.Bu benim için yeterli birşey zaten oyunda gayet zevkli güzel detaylar var multiplayer da olsaymış güzel olurmuş şu haritaya ama olsun bende en az 8/10 lik bir oyun olmuş diyorum.

1 e 1 aynı yorumu yazacaktım siz yazmıssınız i5 8gb ram 630 m grafik kartıyla bile oynayabildiğim için sevindim . Optimizesi oyunun vereni güzel duruyor. shadow of middle earth ü de severek oynamıştım ondan da esintiler taşıyor gibim.
  • Evet oyun bir mgs değil ikisinide değişimli oynuyorum. Ama saf aksiyon için mad max beni daha çok eğlendiriyor.

Ha hakettiği puan 75-80 arası, yılın oyunu vs. olamaz ama ben beğendim. Çıkış bakımından çok şansız; karşısında bu yıl kesinlikle yılın en baba oyunu var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufulas

b sınıfı bir sürü klasik olmuş film var bu onların b sınıfı olduğu gerçeğini değiştirmez.
    zamanı içinde bile bakarsanız mad max b sınıfı bir filmdir. klasik olması onu ne a sınıfı yapar ne de başka bir şey.
    isterseniz iyice araştırın tadına varırsınız b sınıfı filmlerin a sınıflarının önüne geçtiğinin. b sınıfı olması o filmin kötü olması anlamına gelmez.
    mad max içeriği bakımında sonuna kadar b sınıfı bir filmdir. bunu ne kadar yeni eski deseniz de değiştiremezsiniz.
    Jakoß sen de he de geç ben de he deyip geçiyorum zaten ama önce terimlerin ne olduğunu iyi öğrenin.
    mad max sinema için sonuna kadar b sınıfı bir yapım niteliği taşımaktadır.
    bu arada b sınıfı film hiç izlemediğiniz için ne olduğunu bilmezsiniz normaldir...

Icerigi bakimindan b sinif film ne demek ulascim. Bir de yasimiz kac ? Yanlis anlama filmi ne kadar taniyosun bu yuzden soruyorum. Ismine gore 80 sonu 90li yillarin jenerasyonu bir kardesimsin. O zamanlara gore ornek vereyim belki daha iyi anlasiriz pet shop boys domino dancing o donemin klasik parcalarindan. Benim o parcayi sevmemem benim icin o parcayi ikinci ucuncu otuzuncu sinif yapabilir ama bu gercegi degistirmez. Senin Filmi sevmemen de bunun gibi ;) dunya donmeye devam edecek. Ama kendi cevresinde ;)

• Arkadaşlar merhabalar herkese iyi forumlar,

küçük bir araştırma yaptım ancak bulamadım. Oyunun tahmini oynanış süresi ne kadar bileniniz var mı?
  • Technics kullanıcısına yanıt
    siz zaten benim puanımı vermişsiniz "he deyip geçin sorsan o öyle bi dünya var mıydı diyecek kapasitede bir insan kalkmış bunun filmlerine B sınıfı diyor" :P

o yüzden çok uzatmayacağım. sizin mantığınızın da yukarıdaki cümleyi kuran arkadaş ile aynı olduğunu anladım.

içeriği bakımından demek ile içinde barındırdığı sizin "hesapta" filmi sevme öğeleriniz olan yaşanan felaket, sonuçları, yaşananlar ve yaşanacakları ele alma şeklini kast ediyorum.
    şimdi oturup size bir a sınıfı film ile b sınıfı film arasında ki farkları, çekim şekillerini, aksiyon aktarımını, cinsellik öğelerini barındırma şekillerini erkeği kadını yansıtmasını kullanılan anlatım dilinin değişkenliğini vs tek tek anlatmayacağım.

sırf merakınız giderilsin diye söylüyorum yaşım 35 ama bu benim ne sizden fazla ne de sizden az bildiğimin kanıtı. hep yaş ile öne çıkmaya çalışan "çok bilen" tipler gibi davranıyorsunuz konunun başından beri.
    filmi ve bu filmin tarzını sizden çok daha iyi tanıyorum. post modern dediğiniz ama post apokaliptik olan bir filmden bahsetmekteyiz öncelikle. her filmi severek izledim, sizin ben bir kez bile film kötü demediğim hade benim filmi beğenmediğimi varsaymanızın aksine.
    filme b sınıfı demem onu kötülemek değildir. çok iyi olupta dediğim gibi sizin a sınıfı sanıp izlediğiniz (klasik, kült oldu diye sadece) bir sürü b sınıfı film mevcuttur. YANİ BEN FİLMİ SEVİYORUM!

oyunu da oldukça beğendim ve bana o havayı yaşattığı içinde çok memnunum.

bilgime gelince 10 lu yaşlarımdan beri fantastik kurgu, süper kahraman, bilim kurgu üzerine sürekli kitap-çizgi roman okur,yazar, izlerim. bu konuda kendimce belli bir bilgi seviyesi oluşturmuşumdur ve bunun az çok, doğru yanlışına siz karar veremezsiniz bu üslup ve yanlış bilgilerinizle..

her neyse yetersiz bilgimle benden bu kadar, daha fazla bu konuda bir şeyler anlatma gereği duymuyorum çünkü karşınızdakine önyargı, yaş vs ile yaklaşmaya başladınız. son mesajınızdaki "ulaşçığım, yaşımız kaç vs." gibi aşağılamaya yaklaşan tavrınız daha fazla muhatap olmamamız için yeterince sebep vermekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufulas -- 2 Eylül 2015; 13:43:51 >

• InstangGaming'ten 14.50 euroya yani 47 liraya almış bulunmaktayım. Önceki alışverişlerimden 3 indirim yaptılar. Normali 17.50.

Akşam bende oyunla ilgili izlenimlerimi aktarırım.
  • Açık dünya yada GTA tarzı oyun hergün çıkmıyor arkadaşlar

• Birde MGS ile çıkışı aynı oldugundan benzeten arkadaşlar var her açık dünya oyunu birbirine benzetmeyelim rica edicem. Konusu içeriği yapısı herşeyiyle 2 farklı oyun var karşımızda. MGS de beni sarmıyor gizlilik sevmediğimden. Bu oyunu kötü yapmaz.
  • Bu patlamalar battfield da bile yok
  • Yahu kimse oyunu beğenmek veya beğenmemek zorunda değil. Niye B sınıfından girdiniz de sen bu işten anlamazsından çıktınız... Nedir bu kabul ettirme çabası, sahip olduğunu, aldığını övme çabası yahu? Ezikliğe gerek yok arkadaşlar. Forumda çok görüyoruz bunu maalesef. Herkes malını, kullandığını, vs'sini övme modunda, tamam tavsiye edersin de, birşey söylendiği zaman da "bu senin fikrin kardeşim, ben katılmıyorum" demek yerine, sanki ürünü kendi üretmişcesine ve "enayi" denilmiş mantığıyla savunmaya geçmek nedir ya? Ezikliktir bunun kısa tanımı, biliyorsunuz değil mi?

Anlaşılıyor ki, oyun "yılın oyunu" modunda süper çığır açan manyak bir oyun değil. Ancak kötü, çöp, berbat da değil, alınır oynanır modda demek ki.

Herkesin beklentisi, filmden anladığı, oyundan anladığı falan filan farklıdır. Bakın mesela yukarıda adam diyor ki film de berbattı. Bence süperdi. Niye, ben aksiyon da seviyorum, süper kafa kurcalayan senaryo falan olmasına gerek yok. Arkadaş sevmiyor, oyunu da yavan gelmiştir. Olabilir... Saygı duymak lazım. Niye kasıyorsunuz ki, sınıflardan girdiniz başka yerden çıktınız, birbirinize birşeyler ispatlamaya çalışıyorsunuz

Neyse, konuya dönersek;
    Oyunu yorumlarınızdan alsam mı alsam mı diye uzun süre düşündüm. Sonra ufak bi hesap yaptım. Steam'de 18TL iadem vardı. Enpara'dan da 50 TL yatırdım, 25'i geri gelecek. Bir hesabımda da 15-16 TL varmış. Onları da komple Enpara'ya gönderip onun üzerinden + 18TL Steam Cüzdan parası ile aldım. Enpara da 25TL iade edince oyun 45TL falan gibi bir rakama gelecek bana.

Bu rakamı görünce, yorumlarınıza nazaran 89TL'yi vermek istememiştim, yarı fiyatına geldiğini görünce hadi bari alayım dedim. En kötü ihtimal iade ederim artık ne yapayım. Fakat yine de çok kötü olduğunu sanmıyorum, vakit geçirtir herhalde. Aslında önce malum sitelerden temin edip kurup görmek istiyordum ne kadar çekici diye, ona göre satın alacaktım ama sağa sola da düşmedi hemen, beklemek istemedim.

Bakalım akşama test edeceğim

• Bir kere de bir oyunun konusuna girdiğim zaman oyun hakkında bir şeyler göreyim.
  • Tereddüt de olan arkadaşlara sözüm...kesinlikle alın zevkle oynarsınız.grafikleri atmosferi dövüş ve araçlar dinamikleri çok başarılı..yaklaşık 4 saat oynadım puanın 85.
    Araç geliştirme ve max skilleri ve haritanın büyüklüğü sizi tatmin edecektir.

Oyuna çöp diyen kişilerin sanırım steam yorumlarından haberleri yok.%90 çok olumlu diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 2 Eylül 2015; 17:14:36 >
  • Arabaya binince arkaya binen karakteri almadan gitme yok mudur?
  • claudecan kullanıcısına yanıt
    Niye böle bişey istiyorsun hocam senin yoldaşın yol arkadaşın mühendisin o. Niye dışlıyorsun onu belki kambur ve çirkin olabilir ama bu bomboş dünyada sana arka cıkan destek olan tek dostun oldu.
  • İnmesine az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 2 Eylül 2015; 19:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenah2007

Niye böle bişey istiyorsun hocam senin yoldaşın yol arkadaşın mühendisin o. Niye dışlıyorsun onu belki kambur ve çirkin olabilir ama bu bomboş dünyada sana arka cıkan destek olan tek dostun oldu.

tek olsak daha iyi arkada sırıtıyor sevmedim onu
  • Oyunun dikkat çeken detayları!

Haritanın tehlike seviyesi yan görevlerle azaltılıyor.(Threat LVL)
    Balonla yükselince assasin's creed gibi etrafı görebiliyorsunuz.
    Kum fırtınası başladığında içinde hortumlar oluyor ve denk gelirse arabayı savuruyor hatta hasar veriyorlar ayrıca bu hortumlar fırtına olmadığı zamanlarda çıkabiliyor.
    Kum fırtınasında araba kullanırken arabaya çarpan metal cisimler arabaya hasar veriyorlar.
    Fırtınanın içinde bazen scrapt metallerde olabiliyor, tabii canınızı tehlikeye atıp toplamak istermisiniz bilemem ayrıca bu metaller büyük sandıkta geliyor yani önce kırmanız lazım.
    Egzoz dan mağma gibi akan yakıtı mutlaka görmelisiniz.
    Bazen kumun içine kısmen batmış olan araçlar olabiliyor, bunları kanca yardımı ile çıkartırsanız scrapt metal veriyor.
    2 farklı karakter güçlendirmesi var birisi esc menüden yapılıyor karakterin silahları, giysileri, saçı sakalı, dövüş teknikleri vs. Diğer güçlendirmeler ise bi adamla irtibata geçerek yapılıyor susuzluğa direnç, sinir patlaması, pskolojik dayanıklılık vs.
    Araç için geliştirmeler esc menüde;
    Burada strateji yürütmek mümkün elinizde scraptlar var ve hangi parçaya yatırım yapabiliceğiniz konusunda özgürce karar verebilirsiniz.
    Aracımızın önüne taktığımız kesici delici parçalar sayesinde koç vuruşu yapabiliyoruz yada bagajdaki sniper tüfeğinizi güçlendirin hatta kesici jantlar, zıpkın, alev püskürten vs. araç geliştirmeleri 18 farklı başlık altında toplanıyor.

• İngilizce şart mı? Türkçe yama çıkar mı ki zamanla?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.