Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mad Max'ten Milyonlarca Araç Kişiselleştirmesi

Avalanche Studios'dan Andreas Gschwari'nin açıklamalarına göre Mad Max'teki araç kişiselleştirmeleri ve bunların oyuna etkileri son derece fazla olacak.

Mad Max dendiğinde akıllara ilk gelenlerden biri de araçlar oluyor elbette. Kısıtlı olanaklarla modifiye edilmiş, parçalar eklenmiş küflü ve kirli Post Apocalyptic araçlar tüm oyuncuların isteklerini karşılayacak gibi görünüyor. Yapımcı, milyonlarca araç kişiselleştirme kombinasyonunun bulunduğunu ve bu araçlarda kullanacağımız parçaların araç fiziklerini, hızını, ağırlığını etkileyeceğini söylüyor.

Bu geliştirmeleri çevrede toplayacağımız hurdalarla kazanacağız ve düşman konvoylarını basmak veya görevler yapmak gibi şekillerle kazanabileceğiz. Ayrıca aynı Just Cause 2'de olduğu gibi (Grappling Hook) çevredeki objelere halat atıp peşimizde sürükleyebileceğiz.

Kaynak

• "Mad Max post-apokaliptik dünyaların atası"

Cümle çok iddialı, ama doğruluğunu tartışabilir miyiz bilmiyorum. Mad Max'in yeni oyununu üstlenen Avalanche Studios'un baş bölüm tasarımcısı Andreas Gschwari'ye ait bu kelimeler. Gschwari "Baktığınız zaman tüm post-apokaliptik oyunlar Mad Max'e sessiz bir saygı duruşu aslında" diyor. Katılıyor musunuz bilmiyorum, fakat Fallout, Wasteland gibi oyunların tarz ve görsel dil olarak Mad Max'ten aldıkları çok şey olduğunu düşünüyorum. Bakalım oyun kendini bunlardan ayrıştırıp o "ata" konumuna yükseltebilecek mi? Göreceğiz!

Kaynak

• film serisi kültlerimdendir. post modern sağlam bir oyun çıkar umarım
  • Mad Max'in çıkış tarihi kesinleşti mi?

Mad Max'in ne kadar başarılı bir senaryoya sahip olduğunu biliyorsunuz. Fallout ve Wasteland gibi oyunların ilham kaynağını hatırlayanınız var mı? Dünyanın belki de en başarılı filmlerinden biri olan Mad Max, bu iki oyuna ev sahipliği yaptı. Aslında Wasteland, Mad Max 2: The Road Warrior'dan esinlenmişken; Fallout da Wasteland'den esinlenmişti. Asıl konumuzdan biraz saptık.

Christofer Sundbeng'in LinkedIn profilinde yayımlanan son detaylar ortalığı karıştırdı: açıklanmamış bir açık dünya aksiyon oyunu ve bir de sandbox oyunu, Sundbeng'in linkedin profilinde yer alıyor ve bunların tarihleri bile belli. Diğer bilgi ise bu oyunların Avalanche Studios tarafından lisanslandığı, kendisinin firmanın kurucusu olduğunu bildiğimize göre, pek de şaşılacak bir durum değil aslında. Yani elimizde iki farklı teori oluşuyor. Biri Mad Max, diğeri ise Just Cause 3. Avalanche Studios'un bu iki oyun üzerinden çalıştığını zaten biliyorduk. Bu durumda Mad Max 2014 Nisan ayında çıkış yapacak ve Just Cause 3 ise 2015'in yaz aylarında gelecek. Sevgili Sundbeng, bizlere çok güzel bilgiler vermiş oldu aslında.

• Bu oyundan hiç ümidim yok açıkçası.
  • Mad Max'ten Yeni Bir Video Yayınlandı, Oyun 2015'e Ertelenmiş Görünüyor

Just Cause serisinin yapımcısı Avalanche Studios'un geliştirdiği Mad Max, uzun süren bir sessizliğin ardından geri dönüş yaptı. Mad Max için yepyeni bir video yayınlandı.

Oyunun yayınlanan yeni videosunda, araç kişiselleştirmeleriyle ilgili bölümler görüyoruz. Daha önce oyundan, araç kişiselleştirme seçeneklerinin çok detaylı olacağıyla ilgili açıklamalar duymuştuk. Bu video da, araçların ne denli özelleştirilebilir olduğuyla ilgili fikir uyandırıyor.

Bu arada, resmi kaynaktan yayınlanan videoya baktığımızda sessiz sedasız gelen bir ertelenme haberi bizleri karşılıyor. Bu videonun sonunda, oyunun 2015'e ertelendiği görülüyor. Daha önce yapımın bu sene içerisinde çıkacağı belirtilmişti.

www.bolumsonucanavari.com
    Mad Max'ten Yeni Bir Video Yayınlandı, Oyun 2015'e Ertelenmiş Görünüyor
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mad_Maxten_Yeni_Bir_Video_Yayinlandi_Oyun_2015e_Ertelenmis_Gorunuyor-57367.htm

•  Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU]

• Ana karakteri Mel Gibson'a benzetselermiş bari. Keko modellemesi yapmışlar. Çok da bir şey beklemiyorum ama yine de bir deneme sürüşü yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun yeni gameplayi. Saçma sapan bir oyun bekliyordum ama çok güzel bir oyuna benziyor. Batman ve Shadow of Mordor'un combat sistemine benziyor dövüşleri. Kendi arabamızı yapıyoruz ve hep onla geziyoruz. Baya sağlam oyuna benziyor.

Avalanche Studios Groupyoutube
    Mad Max Gameplay Overview Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=PNmRG0NaeTA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axeles -- 23 Nisan 2015; 18:52:42 >

• yeni bir efsane doğuyor.
  • Oyun içi görüntüleri beğendim. Açık dünya olacak herhalde güzel oyun yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda beklememize değecek sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ana karakteri Mel Gibson'a benzetselermiş bari. Keko modellemesi yapmışlar. Çok da bir şey beklemiyorum ama yine de bir deneme sürüşü yaparım.

Yeni filmi çıkıyor oradaki karaktere benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Ana karakteri Mel Gibson'a benzetselermiş bari. Keko modellemesi yapmışlar. Çok da bir şey beklemiyorum ama yine de bir deneme sürüşü yaparım.

Yeni filmi çıkıyor oradaki karaktere benziyor

Sorun şu ki Tom Hardy'nin canlandırdığı Max'e de benzemiyor.
  • Pek fazla beklentim yoktu bu oyundan ama son gameplay oldukça hoş görünüyor,umarım kaliteli bir oyun olur
  •  Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU] Mad Max (2015) [ANA KONU]

• Son gameplay'den sonra beklentilerim arttı iyice,kendini tekrar da etmezse çok iyi bir oyun olacak gibi görünüyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.