Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilacı çıkmayan oyunun konusu da sönük kalıyor.
  • Oyunu ben de alıp birkaç görev yaptım. Evet sağa sola git şunu yap bunu yap, onu bi daha yap, onu geliştirmek için bilmemnereye geri dön, şu kadar yolu geri gel falan tarzı işleri herkes sevmeyebiliyor. Ancak oyunun kötü olduğunu göstermiyor elbette ki bu. Far Cry'da da deli gibi geziyoruz ediyoruz, 10/10 alan MGS'de de...

Bence gayet güzel olmuş, zaten MadMax'in filmini beğendiyseniz, ortamın da çok uygun tasarlandığını göreceksiniz. Baya hoşuma gitti benim.

Zaten süper bir senaryo bilmemne beklemeye gerek yok. Aksiyon oyunu işte. Girip dalıp Allah ne verdiyse ilerliyorsunuz. Yapımcı elbette ki oyun birkaç saatte bitemesin diye görevleri uzak yapıyor, bilmemneyi geliştirmek için elli kere git gel yaptırıyor, ana görevi oynatmak için yan görevleri yaptırıyor falan filan. Bunları artık doğal karşılıyorum. Yapacak bişey yok.

Oyun kötü değil kesinlikle, dediğim gibi seviyorsanız alın oynayın. Grafikler mükemmel, optimizasyon mükemmel. Konsolda oynuyormuş gibi PC'de oynuyorum resmen.

• Artık hikaye bazlı oyunlar pek çıkmıyor sanki mass effect gibi witcher gibi hep uzasin diye yan görevleri dayiyorlar abartı aksiyon falan hak veriyorum yapimcilara ama cesitlilik sart bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

G2A'da satılan The Ripper DLC'li oyunu almak şart mıdır sizce? DLC zengin mi? Yoksa ufak tefek içerikler mi var?

Teşekkürler.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Hocam Ripper 7 sine kadar geçerliydi kesin olarak öğrenmeden ripperli diyip almayın. Ripper a değermi derseniz bence değer en sevdiğim o benim gerçekten efsane duruyor.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece araba veriyor sanırım bu DLC?
  • garajlarda scrap crew diye bir şey var oyun kapalıyken scrap gelmeye devam eder online bağlantı gereklidir diyor bu ne anlamadım yani steam açık durdukça scrap mi gelecek bunu nasıl algılayacak falan gerçekten işe yarıyor mu bilemedim
  • Aynen hocam başka bi getirisi yok ama yani ücretsiz bir dlc için iyi bi araç veriyor. Lakin dediğim gibi key mi vericek ek olarak alanlar olduysa oradan yardımcı olsunlar. Ben direk steamden aldım ve 7 sine kadar alanlara verilecekti sadece. G2A da nası işliyecek bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

garajlarda scrap crew diye bir şey var oyun kapalıyken scrap gelmeye devam eder online bağlantı gereklidir diyor bu ne anlamadım yani steam açık durdukça scrap mi gelecek bunu nasıl algılayacak falan gerçekten işe yarıyor mu bilemedim

12 saatte 75 scrap getirmiş hocam ben de bugün deneme şansı buldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben kinguin den aldim. 1 tane key verdiler oyun icin, onu aktif ettiginizde yaninda dlcde geliyor direk.
     Mad Max (2015) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 8 Eylül 2015; 14:48:12 >
  • Hocam aktif ettiğiniz tarih neydi ? Sordugum soru bu aslında 7 sinden öncemi sonramı ?
  • Aslında bu yazdıklarım biraz saçma gelecek size ancak yazmadan duramayacağım ;

Burada çoğu kişi ''kürek'' bekliyor , eyvallah.Bu bekleyenlerin genelinde ''hayvanımsı'' sistem var , imzanız ele veriyor beyler... Eğer ben oyunu oynamadan orjinal almam diyorsanız youtube'da oynanış videoları var , oradan izleyin.Anlarsınız oyunu sevip sevmediğinizi.Kimse kusura bakmasın , o sistemlere 5-6 bin TL bayılıyorsunuz sırf burada imzama yazıp gösteriş yapayım diye ama oyuna 50-60 TL veremiyorsunuz , şaka gibi.

Eksileyin , hadi bakalım.

Not : Bu lafım herkese değildir , çoğu kişi ne demek istediğimi anlar zaten.
    31.08.2015
    Ama bence onemli olan tarih degil alinan key. Cunku zamaninda battlefield 3 u sadece on siparis verenlere limited editioni vereceklerdi ama hala limited edition keyi satiliyor ve aktif ettiginizde oyun limited edition olarak geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Pekala hocam teşekkürler bilgilendirme için. Zaten G2A'da DLC'li ve DLC'siz fiyatı hemen hemen aynıymış. Umarım DLC gelir, 7'sini geçtik ama. Ben de baktım YouTube'dan DLC arabası çok güzel gerçekten.
  • beyler oyunu alamayan varsa çekiliş var 5 tane den 1 tane sizinde olabilir deneyin sansinizi
    woobox.com
    404 Page Not Found
    http://woobox.com/wz6a6m/fuu5ey
  • Baştan harpoon (kanca) upgrade etmek çok önemli, ilk haritalarda bazı kuleler ve arabaların tekerleklerini sökmek için lvl 4 harpoon gerekiyor, böylece rahatlıkla konvoyları yok edebilirsiniz. Bu arada konvoy gözden uzaklaşınca resetleniyor yani tek tekeri çıkınca yolda kalan arabalar konvoyun başına ulaşmanızda size engel olamıyor.
  • Instant Gaming'de 55 lira...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 9 Eylül 2015; 0:55:17 >
  • @-Sabertooth-

Hocam Steamde Eylül ün 7 sinden önce oyunu aktifleşenlere verileceği söyleniyordu. Ben kafamdan sallamıyorum açıp bakarsınız steamden. Alınan key de steamde aktifleştirilicek ve alındığı tarihi not düşücek steam. Key içeriğinde olup olmadığı konusunda alınan yerden kesin bilgi almak önemli zira eğer var derler ama yok çıkarsada şu durumda haksız konuma düşülebilir. Zira açık ve net şekilde ayın 7 sinden önce alanlar için geçerli olduğu yazılıydı. Bunun yanında 2ci key olarak alanlar oldu forumda 2 ci keyde gelebilir bu durumda zaten tarihin önemi yok lakin bunu ancak alınan yer ile irtibata geçip sorarak öğrenir ona göre alırsın yada riske girersin.

@CPTLeBron

Rica ederim hocam umarım gelir. Üsttede dediğim gibi 2ci key olarak alanlar oldu. Lakin tek key üzerinden alma ihtimalin çok düşük eski olsa dahi key o yüzden yinede herşeye hazırlıklı ol Güzelliğe gelince oyunun başlarında gerçekten çok güzel hocam ama Shovel face sonuncu tampon upgrade ve kırmızı boya ile tam bir mustang elenore Şuan ripper kullanmıyorum ben açık konuşayım. Birde oyun içinde kovoylar var bunlardan trophy düşüyor bunları aracın önünde ve arkasında sergileyebiliyorsunuz. Bitane boynuzlu kuru kafa var ağzı açık. Son tamponda kalın ön demir var kurukafa onu ısırıyormuş gibi görünüyor. Hem önden hem yandan diğer hiçbir bodyde bu görüntüyü yakalamak mümkün değil zira tamponlar araçtan daha öndeler.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.