Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmdeki Charlize Theron'un karakterine oyun da yer vermişler mi acaba ? Filmini çok sevmiştim oyun videolarını izliyordum da çok eğlencelidir kesinlikle
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam zira oyundaki hikaye filmle bir değil ama aha bu filmde vardı dedirten yerlere denk geliyorsunuz. Birde şuan başındayım ama normalden daha farklı bir kadın karakter mevcut ilerde nası bi etkisi olucak yada sadece 1 gorevlemi kalıcak gorucez.
  • fenah2007 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Teşekkür ederim iyi eğlenceler size kolu kesik bi' kadın karakter çıkarsa karşınıza alıntı yapın tekrardan merak ettim gerçekten. PC için olan oyunu satın almaya niyetliyim filmine hayran kalmıştım 3 kere falan izledim oyuna da doyamam gibi geliyor
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    İnş çıkarsa hocam hallederim. Oyun güzel hocam yalniz bir süre sonra tekrar ediyor kendini ama bunu araç savaşları ve yakın dövüşün zevkli olması kapatıyor.
  • arkadaşlar daha evvel yazıldı mı bilmiyorum en azından ben görmedim ama dün gece oynarken başıma şöyle bir olay geldi. Bugy ve köpek ile mayın temizleme görevlerini halletmeye çalışıyordum o sırada kum fırtınası çıktı neyse beklemeden devam edeyim mayınları temizlemeye derken yanımdan sandık gibi bişey uçtu geçti üstündeki amblem de scrap amblemiydi ama çevresi yuvarlak değil tırtıklı yuvarlık bunun . Hemen bugy ye atladım peşinden bastım gaza 1-2 denemeden sonra arabayla çarptım kırıldı içinden 3 tane 100 er parçalık scrap çıktı . Bulunduğum yer denizdeki koy gibi bir yermiş meğer rüzgarla sürüklenip 4-5 metrelik duvarı aşamayan önümde durdu onları da silahla parçaladım . böyle böyle toplam 4 keaz yaptım bunu . 1200 scrap geldi total de . scrap sıkıntısı çekenlere duyrulur.
  • Metal Scrapt taşıyan araç 6:10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut_k -- 9 Eylül 2015; 11:55:11 >
  • arkadaşlar oyunda zorluk seviyesi var mı acaba?
  • digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    opsiyon olarak zorluk seviyesi yok
  • Önceki sayfalardada bahsedildi hocam. Fırtına sırasında sandıklar spawn oluyor her biri totalde 100 erli scraplar veriyor 3 tane. Scrap bonusu full ise 50de bonus geliyor parça başına. Totalde 450 scrap alınabiliyor bir kutudan. Eğer fırtınayı tek bir noktada bekleyerek geçirirseniz max 3 tane spawn oluyor. Gezerseniz fazlası olabilir. Lakin kesin olarak dikkat edilmesi gereken bir konu var bir noktada beklediğinizde spawn olan 3 tane bazen birbirine yakın bazen uzak bazende 2 si yan yana 1 i uzakta oluyor. Belli bir uzaklıga çıkarsanız sandıklar kayboluyor. Eğer 2 tane sandığın birbirne yakın olduğunu düşünüyorsanız önce onlara gidin. Tek olana gitmek uzaklık sebebiyle diğer 2 sinin kaybolmasına sebep olabilir. 2 taneyi aldıktan sonra tek olan kaybolmamışsa gidersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenah2007 -- 9 Eylül 2015; 16:44:30 >
  • ortanın iyisi diyebileceğim bir yapım bir süre sonra sıkılabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2768F54EC -- 23 Eylül 2015; 18:43:09 >
  • Kesinlikle orjinal alınması gereken bir oyun. Şahsen ücretini fazla bulduğum oyunları oynamıyorum. Zamanı geldiğinde düşüyor fiyatı alıyorum. Bu oyunda da fiyatının düşmesini bekleyecektim aldığı puanlar sonrası fakat videoları izleyince dayanamayıp aldım. Hiç de pişman değilim. Metal Gear'a giremiyorum Max'i oynamaktan :) Aksiyonun dibine vuruyoruz sürekli.
  • Çalışmayı durdurdu hatası alıyorum, herhangi bir çözüm bilen var mıdır acaba?
  • optimizasyon iyi güzel diyoruzda nedense bazı bölgelerde fps 20 lere kadar düşüyo kasmaya başlıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

optimizasyon iyi güzel diyoruzda nedense bazı bölgelerde fps 20 lere kadar düşüyo kasmaya başlıyo

Test etme şansı bulamadım ancak sisteminiz nedir ?
  • i7 4700mq gtx765m normalde kapalı ve açık alanlarda hepsi max ayarlada aa ve bir iki şey kapalı bir sıkıntı yok gayet akıcı ama bazı bölgeler var orda ayarlar düşük yüksek fark etmiyor deli gibi takılmalar oluyo bilmiyorum başkasında da oluyo mu belki yüksek sistemi olanlarda olmuyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

i7 4700mq gtx765m normalde kapalı ve açık alanlarda hepsi max ayarlada aa ve bir iki şey kapalı bir sıkıntı yok gayet akıcı ama bazı bölgeler var orda ayarlar düşük yüksek fark etmiyor deli gibi takılmalar oluyo bilmiyorum başkasında da oluyo mu belki yüksek sistemi olanlarda olmuyordur

O zaman oyunda problem var demektir , patch bekleyin.
  • beyler oyun dili rusça ingilizce olanlar menülerde nerede dil değiştirme beceremedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

beyler oyun dili rusça ingilizce olanlar menülerde nerede dil değiştirme beceremedim :(

Akıllı telefonunuz varsa Google Çeviri'yi yükleyip kamera moduyla anlık çeviri yaparak belki bulabilirsiniz dil değiştirme bölümünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

beyler oyun dili rusça ingilizce olanlar menülerde nerede dil değiştirme beceremedim :(

Akıllı telefonunuz varsa Google Çeviri'yi yükleyip kamera moduyla anlık çeviri yaparak belki bulabilirsiniz dil değiştirme bölümünü

gezdim tüm menüyü dil ayarı göremedim
    oyunu ingilizce oynayanlar oyunun klasöründe settings.ini var onu not deftteriyle açıp Language= de hangi rakam olduğunu söylermisiniz ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

gezdim tüm menüyü dil ayarı göremedim
    oyunu ingilizce oynayanlar oyunun klasöründe settings.ini var onu not deftteriyle açıp Language= de hangi rakam olduğunu söylermisiniz ?

Language=0 hocam.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.