Şimdi Ara

Mad Max (2015) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
14
Favori
29.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar oyunu çok sevdim aldığıma çok memnunum ancak şöyle bir problemim var. geforce 780 ve i5 4690 kullanıyorum. ek karantı 65 derece oluyor cpu ise 80 derece oluyor ne yapmam lazım? kasayı yaklaşık 1 yıldır temizlemedim ondan dolayı olabilir mi? kasanın arkasında üstünde önünde 3 fan var. ayrıca scorpion islemci fanı var lütfen yardımcı olun oyunu korkudan oynayamıyorum!
  • Hocam yapımcıdan kastınız kurekçi felan olsa gerek herhalde oyunun yapımcısını kastetmiyorsunuz. Etmiyorsunuz değilmi ?
  • Oyun bol aksiyon üstüne kurulu bu yüzden bir noktadan sonra max ölümsüz bir moda giriyor.

O güç dengesinden sonra evet bir tekrar etme başlasada ben pek sıkılmadım. Yani oyun ciddi anlamda çok büyük bir haritaya ve karakter geliştimeye dayalı, üstelik araba güncelleme ile uğraşılması için bile alınır.

Oyunda Max doğru bir seviyede güçlendirilirse o zaman daha zevkli bir hal alıyor. Ben biraz hızlı güçlendirip sonra baktım oyun aşırı basitleşiyor, az yavaşladım şuan bitmek üzere ve çok eğlenceli devam etmekte.

Özellikle oyunun gökyüzü ve çöl teması harika yansıtılmış.
  • Dün gece oyunun hikayesi bitti dayanamadım yan görevleri yaparken bir daldım bitince farkettim anca. Şimdi bundan sonrası spoiler ona göre arkadaslar açmayın dedeler...

Oyun sonunda chumbucket karakterimiz malum ölüyor . Ama biz açık dünyada gezebilelim diye tekrar yanımıza vermeleri biraz saçma olmamış mı ? Başka bir alternatif bulunamazmıydı diye düşünüyorum . Şimdi böyle olunca senaryo nun hiçbir anlamı kalmadı bence . Oyunu bitiren arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

• Aynen chumbucket efsane olarak kalsaydı iyi olurdu, canlanması gereksiz olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut_k -- 11 Eylül 2015; 8:56:57 >
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim cevaplarınız için. Aklımdaki soruları giderdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

Merhabalar oyunu çok sevdim aldığıma çok memnunum ancak şöyle bir problemim var. geforce 780 ve i5 4690 kullanıyorum. ek karantı 65 derece oluyor cpu ise 80 derece oluyor ne yapmam lazım? kasayı yaklaşık 1 yıldır temizlemedim ondan dolayı olabilir mi? kasanın arkasında üstünde önünde 3 fan var. ayrıca scorpion islemci fanı var lütfen yardımcı olun oyunu korkudan oynayamıyorum!

Arkadaşlar bir fikri olan var mı? siz kaç derece görüyorsunuz son ayarlarda.
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Sisteminiz ile Alakalı değil ama temizlemenizde fayda var oyun Pc Kaynaklarını Son derece güzel kullanıyor.
    Buda sistemin tam güçte çalışmasını sağlıyor Benim sistem GTA 5 te bile bu kadar çok ısınmıyordu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bilgi.

Oyunla Alakalı bir bug Dün keşfettim

Haritada Issız alanlarda hiç yola girmeden Çok uzun süre seyahat ederseniz oyundaki rüzgar sesi hariç
    Tüm Sesler gidiyor Efekler reload olmuyor ama hemen ardından yola girip 2-3 metre giderseniz Her şey
    eski haline Dönüyor.

Şu Jack İle Alakalı bug olayında bütün gerekli parçaları toplayın(f basınca gerekli parçaları gösterir)
    bir tane story e bağlı parça açılmıyor ya onu da almaya çalışın yani e ye basın Sonra Oyun menüsünden Çıkın
    Sizi parça için gerekli göreve yönlendirecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstDr3aM -- 11 Eylül 2015; 13:42:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: casper.5556

beyler oyun malum yerlere düşmüş . fakat ben denemedim bi sıkıştırlmış var birde normal versiyon ama sıkıştırılmışta oynamam bazı yerlerini kesiyorlarmış. yapımcıya saygımdan 32gb olanı indircem ama pc 2 nin gün açık olması lazım. acaba oyunu test eden varmı boşu boşuna 2 gün elektrik gitmesin.

saygılar...

Bu yorumu okuduktan sonra ben....
  • cankut_k kullanıcısına yanıt
    teşekkürler,oraya 1-2 kere girmiştim ama hiç dikkat etmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstDr3aM

Sisteminiz ile Alakalı değil ama temizlemenizde fayda var oyun Pc Kaynaklarını Son derece güzel kullanıyor.
    Buda sistemin tam güçte çalışmasını sağlıyor Benim sistem GTA 5 te bile bu kadar çok ısınmıyordu.

Allah razı olsun hocam.. Rahatlattınız. Pazar günü boşum temizleyeceğim. Oyunun steam başlıklarına baktım millet 90 dereceyi falan görüyormuş. Bütün ayarlar en sonda 90 fps alıyorum yapımcılar harika bir iş çıkarmış ama kasa da hüküm dağına dönüyor ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstDr3aM

Teşekkrüler hocam içimi rahatlattınız, pazar günü boşum kasayı temizleyeyim. Zaten Steam'in Mad max başlıklarına baktım millet 90 dereceyi falan görüyormuş... Oyun harika bütün ayarlar en sonda 100 fps ama kasayı hüküm dağına çeviriyor: D
  • jumong88 kullanıcısına yanıt
    Aynen Hocam Sistemi çok fena terletiyor bide Benim işlemci Core unlock Olduğu İçin Tdp değeri tavan yapıyor.
    Bazen Fan Öyle bi aşka geliyo ki Magnum Opus a Çift Karburatör Takmış gibi Oluyor.
  • her seyi yaptim ama scrap yetmedi bu nasil is hala 12k scrap acigi var nerden bulacam ben bu parayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

Mad Max (2015) [ANA KONU]

Islemcimde o.c. oldugu halde sicaklik degerleri boyle

• quote:

quote:

Islemcimde o.c. oldugu halde sicaklik degerleri boyle

4690'lar çok ısınıyor, benim arkadaşımda aynı durumdan muzdarip sizin bu performansı almanız gerçekten etkileyici. hyper evo işlemci fanı bulamadım yaşadığım şehirde, o yüzden xigmatek scorpion almak zorunda kaldım. Nasıl soğutabilirim kasayı özellikle cpu'yu? Kullandığınız cpu fanını kaç liraya aldınız? Kasa olarak cooler master 912 plus kullanmaktayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumong88 -- 11 Eylül 2015; 17:22:15 >
  • oncelikle grafik ayarlarindan v-sync i acmanizi oneririm. Moniteriniz 60 hertz ise 100 fps almanizin pek bi anlami olmuyor maalesef. Su durumda v-sync i acarak hem ekran kartini hemde islemciyi daha az yorarsiniz. Buda sicakliga dogrudan etki eder. Serinlik konusunda kablolamaya dikkat edin, hava sirkulasyonunu etkilemesin. Fanlar rahat bi sekilde havayi alip geri atabilsin. Islemci sogutucunu ayri almadim, kasa ile beraber satiliyordu su sekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 11 Eylül 2015; 17:41:37 >

• 55 PUAN vermişler

o kadar kötü değildir heralde oyun....

• Arkadaşlar dün oyunu yükledim sorunsuz çalışmıştı bugün windowsu yeniden yükledim (format değil refresh your pc ile) fakat şimdi oyuna giremiyorum oyunu açınca başlangıçta çalışmayı durdurdu hatası veriyor vcredist directx falan yükledim ekran kartını güncelledim bir işe yaramadı yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • 1 kere de bir konu açılınca ilk mesajda oyunun konusu yazılsın. ne hikaye var ne konu ile ilgi bir bilgi.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.